Kızlar merhaba. Az önce storylerde gezinirken bir sey gördüm. Esimin is arkadaşı çok çalışıp çocuğuyla ilgilenememekten dem vurmuş, öyle ağdalı seyler yazmış ki işe 3te gelip 5te gittiğini bilmesem ben bile inanıcam. Başlarım o kadına ne yaparsa yapsın banane ama bu durum beni geniş çaplı düşünmeye sevk etti. Neden insanlar bu şekilde iki yüzlü diye düşünmeye başladım. Ayni kadın için; "çok calisiyo gibi gösteriyo "diye arkasindan konusanlar yuzune gelince balla kaymakla sarıp sarmaliyor. Ben çok kibar, birilerini kırmaktan korkan biriyim ama birileri kırılacak diye de lafımı öldürseler esirgemem. Bir şey yanlışsa yanlıştır söylemekten neden cekineyim? Simdi şu konuda fikirlerinizi merak ediyorum: Neden insanlar bu kadar yalaka ve neden bu kadar iki yüzlü, kaypak? Sadece bu basit durum nezdinde sormuyorum bunu, bu yalnızca örnekti diyelim
Bana da dedikoducu diyorlar okusanaçünkü bazı insanlar sadece ajitasyon, iki yüzlülükle işlerini halletmeye çalışan aciz gösterişli insanlar. sen ben gibi lafını esirgmeyip kendini karekterini ortaya koyan bu konulara kendi gelişimine yatırım yapan insanalar değiller. kolay yoldan bir şeyler elde etmeye çalışıyorlar. seninle aynı seviyede kesinlikle değiller.
En guzeli. Ama ben yuksek lisanstan dolayi kafami iliskilere taktimBaşka insanları kafama takacak kadar boş değilim açıkçası.
Bakıp geçiyorum, gerisi beni ilgilendirmiyor.
Çok rahatsızsam takipten çıkıyorum.
İnsanların nasıl olduğu ile değik, kendimi nasıl geliştirebileceğimle ilgileniyorum.
3 adımda 5 adım dedikoduHımmmtezin konusu ne acaba? Dedikodu?
Aynen öyle eşinin iş arkadaşını kısacık bir yere bırakmak için arabayla alınca iş arkadaşı hemen bu kadının dedikodunu yapmaya başlıyormuş.Hımm yani eşinin diğer iş arkadaşlarıyla dedikodu yapması daha da saçma
Nasıl yani sonuçta ben beni ilgilendirmeyen hiçbir şeyi önemsemem mesela gelip buraya yazmayı düşünmem bileBen yapmiyorum yorum da yapmiyorum:) cunku kadini da tanımıyorum merhaba merhaba
Kim getriyor bu lafları size ?Ben yapmiyorum yorum da yapmiyorum:) cunku kadini da tanımıyorum merhaba merhaba
Kadın bakımlı ve güzelse takmışlardırrAynen öyle eşinin iş arkadaşını kısacık bir yere bırakmak için arabayla alınca iş arkadaşı hemen bu kadının dedikodunu yapmaya başlıyormuş.
Bence bu kadında diğer kadınların çekemediği bir aura var.
Orda çalışan çalışmayan arkasından kurulmuş belli.
Kadın da uyuyordur şimdi mis gibi konu sahibi ve sayesinde bizler yazıyoruz işte
Aferin kadına ama:)
3 adımda 5 adım dedikodu
kadın rus kökenliKadın bakımlı ve güzelse takmışlardırr
Neden arkasından konuşulduğı belli oldukadın rus kökenliyani fazlasıyla güzel
kadın rus kökenliyani fazlasıyla güzel
Ben atladım bunu rus kökenli kadın boyu falan baya uzun sapsari uzun saçlı yani hoş bir kadınAynen öyle eşinin iş arkadaşını kısacık bir yere bırakmak için arabayla alınca iş arkadaşı hemen bu kadının dedikodunu yapmaya başlıyormuş.
Bence bu kadında diğer kadınların çekemediği bir aura var.
Orda çalışan çalışmayan arkasından kurulmuş belli.
Kadın da uyuyordur şimdi mis gibi konu sahibi ve sayesinde bizler yazıyoruz işte
Aferin kadına ama:)
valla nNeden arkasından konuşulduğı belli oldu
güldürmeeee burda ciddi bir konu var,))Koca gitti
Kadını kıskanmış konu açmışsınız bir de ciddi konu mu diyorsunuz bunaBen atladım bunu rus kökenli kadın boyu falan baya uzun sapsari uzun saçlı yani hoş bir kadın
valla n
güldürmeeee burda ciddi bir konu var,))
Ya ne ciddisi dedikodu yapasın gelmiş bizi de alet ediyorsunBen atladım bunu rus kökenli kadın boyu falan baya uzun sapsari uzun saçlı yani hoş bir kadın
valla n
güldürmeeee burda ciddi bir konu var,))
Kadını kıskanmış konu açmışsınız bir de ciddi konu mu diyorsunuz buna
Hayat memat meselesi hattaKadını kıskanmış konu açmışsınız bir de ciddi konu mu diyorsunuz buna
Ya valla ciddi bir amac icin sormustum ama yine beceremedim sonunu getiremedim sebebi sizsinizYa ne ciddisi dedikodu yapasın gelmiş bizi de alet ediyorsun
Boşver kim nasıl rahat hissediyorsa öyle davransın.Ya valla ciddi bir amac icin sormustum ama yine beceremedim sonunu getiremedim sebebi sizsiniz
Boşver kim nasıl rahat hissediyorsa öyle davransın.
Kiz ben zaten karismam milletin isine ama konumu batirdiniz ya penguenli arkadaşla sana anket doldurtucam. Su dalga geçtiğiniz tezle ilgiliBoşver kim nasıl rahat hissediyorsa öyle davransın.
Çeviri yapiyor.Bu konudaki merak ettiğim tek şey 3te gelinip 5te gidilen iş 2 saatlik ne işi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?