HahahahaÖyle bir tanidigim var. Kendisi öğle vaktine kadar yatar cocuga kaynanasi bakar.
Ama instagramda uykusuzluktan mahvolduğunu bir başina ne zorluklarla cocuk buyuttuğunu vs yazmişti.
Bazilari seviyor drama yapmayi cok ciddiye almiyorum ben. Bilen biliyor zaten
Herkes anlatıyor da eşiniz mi veriyor bu dedikoduları size?Yok yok esimle ayni is yerinde çalışıyor. Herkes ise nerdeyse hic gelmiyor diye anlatiyor ordan biliyorum
Eşimin ağzından öldürseler laf alamam benim eşim çok ketumHerkes anlatıyor da eşiniz mi veriyor bu dedikoduları size?
Yoksa eşinizin iş arkadaşları ile mi çok yakınsınız?
Belki de sizin işyeriniz de yakın onlara öğlen falan buluşuyorsunuz?
yorumun alnı olsa da öpsemDedikodu yalnızca dedikodu yapanın enerjisini tüketir.
Ben de öptüm,)yorumun alnı olsa da öpsem
Yok ben sinirlenme benim üslubum bu. Siz dört dörtlükmüş gibi insanları eleştirmeyi nasıl kendinizde hak görüyoruz pes.Evet sosyoloji yüksek lisans yapıyorum. Harbiden bildiniz bir sinirle yazdınız ama tuttu. Kendime de bakıyorum en çok kendimi eleştiririm bu hayatta
HaklisinYok ben sinirlenme benim üslubum bu. Siz dört dörtlük iş gibi insanları eleştirmeyi nasıl kendinizde hak görüyoruz pes.
Burada dedikoducuları sevmezler haberin olsunHaklisin
Hadi ya iyi oldu söylediğinBurada dedikoducuları sevmezler haberin olsun
Yok güvenmiyorum. Ama ben o ofiste çalışmıyorum bilmiyorum ki gerçekten dogru mu söylüyorlarYanlış olduğunu düşünüyorsanız ve herkesin yüzüne çatçat söylüyorsanız ne hissetiğinizi kadının yüzüne söylesenize buraya yazana kadar :)
Size herkes gelmiyo diye dedikodusunu yapıyorsa onlara da fazla güvenmeyin. Siz gidince sizin de dedikodunuzu yapıyorlardır
Siz çalışıyor musunuz peki?Eşimin ağzından öldürseler laf alamam benim eşim çok ketumbenim tam tersim. Aslinda garip gelen o is arkadaşları dedikodusunu yapıyor ve inanin surekli gördüğüm insanlar degil örnek veriyorum birini is çıkışı yol üstünde bir yere birakiyoruz hemen bu konuyu açıyor. Ama sas kaza ofislerine gitsem kadinin ayaklarına serilmis vaziyette buluyorum Iyi ya da kotu yorum yapmıyorum ama dediğim gibi neticede o ofiste calismiyorum bilemem durumlari
Eee doğru bile söylediklerinden emin değilseniz neden eleştri?Yok güvenmiyorum. Ama ben o ofiste çalışmıyorum bilmiyorum ki gerçekten dogru mu söylüyorlar
3te gidip 5te çıktığını biliyormuş ama eşinden öğrenmiyor çünkü eşi dedikodu yapmayan çok ketum insan.Eee doğru bile söylediklerinden emin değilseniz neden eleştri?
Dedikoduculara güvenmeyin ve onlardan biri olmayın bence gerek yok.
Hımm yani eşinin diğer iş arkadaşlarıyla dedikodu yapması daha da saçma3te gidip 5te çıktığını biliyormuş ama eşinden öğrenmiyor çünkü eşi dedikodu yapmayan çok ketum insan.
Demek ki doğru söylediklerinden emin olmadığı eşinin iş arkadaşlarından öğreniyor.
Onun için deminden beri aynı yerde mi çalışıyorsunuz nerden bu kadar biliyorsunuz diye öğrenmeye çalışıyorum ama olay buymuş yani.
Dedikodu yapmaya gelmiş az üstüne gelince tez yazıyorum dediEee doğru bile söylediklerinden emin değilseniz neden eleştri?
Dedikoduculara güvenmeyin ve onlardan biri olmayın bence gerek yok.
çünkü bazı insanlar sadece ajitasyon, iki yüzlülükle işlerini halletmeye çalışan aciz gösterişli insanlar. sen ben gibi lafını esirgmeyip kendini karekterini ortaya koyan bu konulara kendi gelişimine yatırım yapan insanalar değiller. kolay yoldan bir şeyler elde etmeye çalışıyorlar. seninle aynı seviyede kesinlikle değiller.Kızlar merhaba. Az önce storylerde gezinirken bir sey gördüm. Esimin is arkadaşı çok çalışıp çocuğuyla ilgilenememekten dem vurmuş, öyle ağdalı seyler yazmış ki işe 3te gelip 5te gittiğini bilmesem ben bile inanıcam. Başlarım o kadına ne yaparsa yapsın banane ama bu durum beni geniş çaplı düşünmeye sevk etti. Neden insanlar bu şekilde iki yüzlü diye düşünmeye başladım. Ayni kadın için; "çok calisiyo gibi gösteriyo "diye arkasindan konusanlar yuzune gelince balla kaymakla sarıp sarmaliyor. Ben çok kibar, birilerini kırmaktan korkan biriyim ama birileri kırılacak diye de lafımı öldürseler esirgemem. Bir şey yanlışsa yanlıştır söylemekten neden cekineyim? Simdi şu konuda fikirlerinizi merak ediyorum: Neden insanlar bu kadar yalaka ve neden bu kadar iki yüzlü, kaypak? Sadece bu basit durum nezdinde sormuyorum bunu, bu yalnızca örnekti diyelim
HımmmDedikodu yapmaya gelmiş az üstüne gelince tez yazıyorum dedi
Ben şuan ucretsiz izindeyim yani calismiyorum. Yok kadinla sedece sosyal medyalardan ekliyiz açıkçası fazla tanımıyorum. O is yerinde 8 tane kadın 1 erkek var ortalığı siz düşününSiz çalışıyor musunuz peki?
Anlattığınız durum yani sosyal medya ile gerçek hayatın Farklı olması durumu günümüzde çok yaygın ilk defa görmemişsinizdir.
Neden bu kadına taktınız ve sizi sosyoloji bölümümü bitirdikten sonra anca böyle bir düşünceye sevk etti anlamadım.
Lider özelliği,takip edilmesi,kıskanılması sizi biraz kızdırmış sanki.
İşyerindeki kadınlar da kıskanıyor belli arada gördüğünüz insanlar bile kısacık sürede kadının dedikodusunu yapıyormuş size.
Hiç normal değil yani.
Kadın da bir albeni var belli.
Çocuk da yapmış kariyer de işte.
Orası da güzel maşallah
Ben yapmiyorum yorum da yapmiyorum:) cunku kadini da tanımıyorum merhaba merhabaHımm yani eşinin diğer iş arkadaşlarıyla dedikodu yapması daha da saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?