Insanlar neden böyle?

Hahahaha ben olsam kendimi gomerdim cocugu oturarak buyuttum diye herkesin yapisi farkli demek ki

Yok yok esimle ayni is yerinde çalışıyor. Herkes ise nerdeyse hic gelmiyor diye anlatiyor ordan biliyorum
Herkes anlatıyor da eşiniz mi veriyor bu dedikoduları size?
Yoksa eşinizin iş arkadaşları ile mi çok yakınsınız?
Belki de sizin işyeriniz de yakın onlara öğlen falan buluşuyorsunuz?

Herkes anlatıyor da eşiniz mi veriyor bu dedikoduları size?
Yoksa eşinizin iş arkadaşları ile mi çok yakınsınız?
Belki de sizin işyeriniz de yakın onlara öğlen falan buluşuyorsunuz?
Eşimin ağzından öldürseler laf alamam benim eşim çok ketum benim tam tersim. Aslinda garip gelen o is arkadaşları dedikodusunu yapıyor ve inanin surekli gördüğüm insanlar degil örnek veriyorum birini is çıkışı yol üstünde bir yere birakiyoruz hemen bu konuyu açıyor. Ama sas kaza ofislerine gitsem kadinin ayaklarına serilmis vaziyette buluyorum Iyi ya da kotu yorum yapmıyorum ama dediğim gibi neticede o ofiste calismiyorum bilemem durumlari

Evet sosyoloji yüksek lisans yapıyorum. Harbiden bildiniz bir sinirle yazdınız ama tuttu. Kendime de bakıyorum en çok kendimi eleştiririm bu hayatta
Yok ben sinirlenme benim üslubum bu. Siz dört dörtlükmüş gibi insanları eleştirmeyi nasıl kendinizde hak görüyoruz pes.

Yok güvenmiyorum. Ama ben o ofiste çalışmıyorum bilmiyorum ki gerçekten dogru mu söylüyorlar

Siz çalışıyor musunuz peki?

Anlattığınız durum yani sosyal medya ile gerçek hayatın Farklı olması durumu günümüzde çok yaygın ilk defa görmemişsinizdir.
Neden bu kadına taktınız ve sizi sosyoloji bölümümü bitirdikten sonra anca böyle bir düşünceye sevk etti anlamadım.
Lider özelliği,takip edilmesi,kıskanılması sizi biraz kızdırmış sanki.
İşyerindeki kadınlar da kıskanıyor belli arada gördüğünüz insanlar bile kısacık sürede kadının dedikodusunu yapıyormuş size.
Hiç normal değil yani.
Kadın da bir albeni var belli.
Çocuk da yapmış kariyer de işte.
Orası da güzel maşallah

Eee doğru bile söylediklerinden emin değilseniz neden eleştri?
Dedikoduculara güvenmeyin ve onlardan biri olmayın bence gerek yok.
3te gidip 5te çıktığını biliyormuş ama eşinden öğrenmiyor çünkü eşi dedikodu yapmayan çok ketum insan.
Demek ki doğru söylediklerinden emin olmadığı eşinin iş arkadaşlarından öğreniyor.
Onun için deminden beri aynı yerde mi çalışıyorsunuz nerden bu kadar biliyorsunuz diye öğrenmeye çalışıyorum ama olay buymuş yani.

Hımm yani eşinin diğer iş arkadaşlarıyla dedikodu yapması daha da saçma

çünkü bazı insanlar sadece ajitasyon, iki yüzlülükle işlerini halletmeye çalışan aciz gösterişli insanlar. sen ben gibi lafını esirgmeyip kendini karekterini ortaya koyan bu konulara kendi gelişimine yatırım yapan insanalar değiller. kolay yoldan bir şeyler elde etmeye çalışıyorlar. seninle aynı seviyede kesinlikle değiller.

Ben şuan ucretsiz izindeyim yani calismiyorum. Yok kadinla sedece sosyal medyalardan ekliyiz açıkçası fazla tanımıyorum. O is yerinde 8 tane kadın 1 erkek var ortalığı siz düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…