insanlar neden böyle

hatalarını anlamak için

• görüşmelimi

OY: 1 10,0%
  • kesinlikle iletişimi kesmelimi

OY: 9 90,0%

• Ankete Katılan
    10

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.041
173
kızlar 1 haftadır siteye girmiyorum inanın o kadar çok canım sıkkın ki yüreğim ağzımdan çıkacak derecede.konuyu nasıl anlatayım onuda bilmiyorum.sadece iyilik yaptığın her insan senin işin düştüğünde sırtını dönüyorsa sizce (sürekli yüzyüze bakılıyor birde)rest çekmelimi yaşı büyük olsada yaptıkları hataları yüze vurmalımı siz olsanız direk cevap verirmiydiniz?eğerki mevzu çocuğunuz ise

C ) Az öz görüşmeli ( merhaba- merhaba )
Şıklar soru gibi olmuş yalnız

canım valla şıkkı bile gözüm görmedi yazarken ,inanki yapılan 1 değil 2 değil kaç kez yaşadım ben aynı şeyleri ama yüz yüze geliyoruz sürekli diye sesim çıkmadı ama yeter yani

canım valla şıkkı bile gözüm görmedi yazarken ,inanki yapılan 1 değil 2 değil kaç kez yaşadım ben aynı şeyleri ama yüz yüze geliyoruz sürekli diye sesim çıkmadı ama yeter yani
Ama sıfatı da önemli
Mesela arkadaşsa hiç görüşme derim
Atıyorum 1.derece yakınındır mecbur görüşülür bi ortamda, ona da merhaba-merhaba de geç derim

Biraz daha bilgi verseydiniz daha anlaşılır olurdu.

Biraz daha bilgi verseydiniz daha anlaşılır olurdu.

vereyim canım şimdi biz eşimin akrabası var onlarla aynı binada oturuyoruz yediğimiz içitiğimiz ayrı gitmez o derece çocukları bile evlendi hala sen bize yengelik değil ablalık yaptın derler ne sıkıntıları olursa koşarım eşim de dahil ,oğlum ilkokul 1 başladığında eylülde yani * kişi okulda öğretmen ,ilk zaman benimle gider gelir dedi sizde işden döndüğünüzde alırsınız çocuğu dedi 1 hafta böyle gittiler .ertesi hafta eşi geldi işte benim kocama güvenmeyin o dalgın yolda dikkatini dağıtır çocuk falan dedi servise verin dedi bana ,ayy bir zoruma gitti neyse servise yazdırdım * söyledim dedim artık servisle gidiecek adamın hiç birşeyden haberi yok tabi ,döndü benim eşime benim çocuğum aynı durumda olsa siz bana servise öi ver diyeceksiniz dedi ,tabi eşinin bana söylediklerinden haberi yok adamın. tabi mesela bu şahısların kızı beni arar işim var benimle gel yenge diye çocuğa annem bakar der o zaman el bebek gül bebek bakar .ama benim bir işim olduğunda birdaha bırakmasınlar diyemi yapıyor anlamıyorum her allahın günü akşamaları çay içmeye gelen kadı ne çıkıyor nede suratımıza bakıyor.servis akşam çıkışta oğlumu k valideme bırakıyor normalde eşim de ordan alıyor 1 saat sonra ,k. validem ameliyat oldu mecburen yine söyledik 1 saat sen bakarmısın diye kadına tamam dedi.ve o bir hafta eşim erken gelmek zorunda kaldı sırf laf etmesin diye .ona ragmen geçen önümüzdeki hafta bana güvenmeyin başınızın çaresine bakın demiş eşime benim akşam işlerim var demiş oda bişey demeden almış çıkmış eve çocuğu .ertesi gün eim yine izin alıp evin önünden geçerken hanımefendi balkonda oturuyorken görmüş.vel hasıl biz hala birşey demedik bu sabah işe kadınla aynı saattte karşılaştık bir günaydını bırak arkamda kim var diye dönüp bakmadı bile sizce nasıl davranmalı

Canm konuyu biraz daha açsan daha yardımcı olabiliriz sanki...
Ama eğer yanlış anlamadıysam son cümle çocuğunuz ise diyo..
Hiç farketmez mevzu çocuğumEn Büyük KK ise gerisi teferruattır.:stop:

Ben sana soyle.iyilik ettimde sen benim.bir isimi ypmadin tarzi konusmyin ima etmeyin sakin yaptiginiz iyiligi, kapatin konuyu Allah teala bilsin o kafidir.

Ben sana soyle.iyilik ettimde sen benim.bir isimi ypmadin tarzi konusmyin ima etmeyin sakin yaptiginiz iyiligi, kapatin konuyu Allah teala bilsin o kafidir.

iyide caanım söylemedende aynı şeyler hep tekrarlanıyor yani yaptığının terbiyesizlik olduğunu nasıl anlatayım?

Esiniz ,cocuk esimin dikkatini dagitir ona guvenmeyin servise verin dedi onun icin servise verdik demediniz mi?

evet ama 17:30 da çocuğum geliyr eşim 18:30 da o 1 saat komşuya söylesem komşu bile bakar yani ama binadaki herkes ne der akrabaları varken bize söylüyorlar der ben utanırım yani

şimdi eminimki bir kaç gün sonra hiçbişey olmamaış gibi gelecek ben nasıl bir tavırla konuşayım?

ve inanırmısınız ben bunu sürekli yaşıyorum ya artık psikolojim bozuldu ne eşim ne ben hayır nedir bilmiyoruz kimseye sırt dönmüyoruz ama hep bize dönülüyor
Bir de "iyilik yapmada ölçülü olun" var. Benim de ağzım çok yandı hem de en güzel yerlerinden o yüzden o kadaaar mesafeliyim ki arada bazılarıyla benzer durum oluyor ama karşı taraf kullanma olayına girince anında bırakıyorum. Selamı bile ihtiyaçları olunca veriyor bazıları hakkaten çok kötü bir yerdeyiz:( ama üstüne alınma sen sadece iyilik yapma konusunda ölçülü davran yok artık öyle eski ilişkiler, konşuluklar kollama göz kulak olma falan

Karşınızdaki hanım iletişim konusunda biraz yabani sanki; belki aile içinde eşine ve kızına lafını dinletemediği için böyle bir pasif direnişe geçiyor size karşı. Aile içinde kötü zamanlar yaşanıyor da olabilir, açık etmemeye çalışıyordur belki?

Anlatışınıza göre kadının kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim açıkçası. Ama bir tepki var ortada, nedir, ne içindir belli değil.
Ve esas can sıkılacak nokta, madem böyle bir samimiyetiniz-yardımlaşma ritminiz vardı, oturup açık açık sizinle konuşması gerekirdi, böyle kaçak göçek davranarak, ayıp ediyor.

Yaptığınız iyilikleri unutun, yüzüne vurmayın. Onun davranışlarının "Niçin"ini sorun sadece ona, kendinizi ezdirmeden ve "Bazı şeyler madem ki değişiyor, bileyim ben de ona göre davranayım" mesajını verin konuşmalarınız arasında.

Sonra yavaş yavaş çekilirsiniz.

şimdi eminimki bir kaç gün sonra hiçbişey olmamaış gibi gelecek ben nasıl bir tavırla konuşayım?
siz de mesafe koyun.
kadının eşine de anlatsaydınız keşke.bilsin adam.
kırgınlığınızı da iki kelimeyle belirtin.
aşkolsun bi saat idare edivermediniz.ben böyle mi yapıyorum diye.
bişey olmamış gibi de devam etmeyin sakın.
herkes hatasını bilmeli

Back
X