insanlar neden böyle

hatalarını anlamak için

• görüşmelimi

OY: 1 10,0%
  • kesinlikle iletişimi kesmelimi

OY: 9 90,0%

• Ankete Katılan
    10
Karşınızdaki hanım iletişim konusunda biraz yabani sanki; belki aile içinde eşine ve kızına lafını dinletemediği için böyle bir pasif direnişe geçiyor size karşı. Aile içinde kötü zamanlar yaşanıyor da olabilir, açık etmemeye çalışıyordur belki?

Anlatışınıza göre kadının kötü bir niyeti olduğunu düşünmedim açıkçası. Ama bir tepki var ortada, nedir, ne içindir belli değil.
Ve esas can sıkılacak nokta, madem böyle bir samimiyetiniz-yardımlaşma ritminiz vardı, oturup açık açık sizinle konuşması gerekirdi, böyle kaçak göçek davranarak, ayıp ediyor.

Yaptığınız iyilikleri unutun, yüzüne vurmayın. Onun davranışlarının "Niçin"ini sorun sadece ona, kendinizi ezdirmeden ve "Bazı şeyler madem ki değişiyor, bileyim ben de ona göre davranayım" mesajını verin konuşmalarınız arasında.

Sonra yavaş yavaş çekilirsiniz.

emin olun sizin sorduğunuz sorular var bende de çok ta güzel anlamışsınız sanki benim anlayamadığım şeyleri yazmışsınız .

siz de mesafe koyun.
kadının eşine de anlatsaydınız keşke.bilsin adam.
kırgınlığınızı da iki kelimeyle belirtin.
aşkolsun bi saat idare edivermediniz.ben böyle mi yapıyorum diye.
bişey olmamış gibi de devam etmeyin sakın.
herkes hatasını bilmeli

zaten hep bişey olmamış gibi birde biz küçüğüz diye ses etmedik hep aynı şeyleri yapılıyor artık bi yerde dur demek lazım arın birgün aynı hatayı tekrarlaması an meselesi üstünü örttükçe

zaten hep bişey olmamış gibi birde biz küçüğüz diye ses etmedik hep aynı şeyleri yapılıyor artık bi yerde dur demek lazım arın birgün aynı hatayı tekrarlaması an meselesi üstünü örttükçe
üstünü örtmeyin.
büyük olsa da hareketleri hatalı nihayetinde.
kırgınlığınızı mutlaka belirtin bilmesi gerekenlere de söyleyin mutlaka.

Meşgulum butonuno bas sürekli, onlar seni kullanmayı iyi bellemişler

bunun kızkardeşiyle araları iyi değil .19 mayıs günü okullar tatil ya bir gün önce bize sordu siz çalışıyormusunuz diye evet dedim eşime sordu oda evet dedi.o gün sabahın körün de çocuğu bırakıcaklar diye kızkardeşine gitmiş .ki biz bırakıcaz bile demedik

emin olun sizin sorduğunuz sorular var bende de çok ta güzel anlamışsınız sanki benim anlayamadığım şeyleri yazmışsınız .

Est. Bazen bire bir yaşarken atlayabiliyoruz bazı noktaları. Benzerleri ile illaki biz de karşılaştık.
Can sıkılacak bir şey değil, hatta siz bu derece samimi ve sorgulayan bir insan iken, bırakın karşınızdaki sizi kendinden soğuttuğu için can sıksın.

Ben içimde hiç bir şeyi tutmam. O öyle akıllılik yapıyorsa sende yap. İlk fırsatta kes cezasını. Sessiz kaldıkça kadın horozlanmis. Kendi çöplüğüne çevirmiş oraları.

Est. Bazen bire bir yaşarken atlayabiliyoruz bazı noktaları. Benzerleri ile illaki biz de karşılaştık.
Can sıkılacak bir şey değil, hatta siz bu derece samimi ve sorgulayan bir insan iken, bırakın karşınızdaki sizi kendinden soğuttuğu için can sıksın.

canım inanki çocuğumunda psikolojisi bozuldu hergün anne beni kim alacak diye sorgular oldu .8 yaşında çocuk bakıma ihtiyacı yok yemeğini yer oturur biz gelene kadar tv seyreder.bebek olsa kimse bakmak zorunda değil tabiiki zor olur.yeri geliyor bende çocuklarımı orda burda büyüttüm diyor bunu söyleyen karşıdaki anneyi nasıl anlamaz bende bunu anlamıyorum inan,yeri geliyor kızını çağırmıyor bir işi düştüğünde beni çağırıyor.herşeye eşim gıda firmasında aylık birşeyler getirir verir sırf laf etmesin diye yani hiç bişeyin altında kalmamaya çalışıyoruz maddi durumları varken

Ben içimde hiç bir şeyi tutmam. O öyle akıllılik yapıyorsa sende yap. İlk fırsatta kes cezasını. Sessiz kaldıkça kadın horozlanmis. Kendi çöplüğüne çevirmiş oraları.

ne deyim mesela sürekli yüz yüze bakıyoruz.ayrıca 1. derce akraba .işte ben onun yaptıklarını yapamıyorum.

evet ama 17:30 da çocuğum geliyr eşim 18:30 da o 1 saat komşuya söylesem komşu bile bakar yani ama binadaki herkes ne der akrabaları varken bize söylüyorlar der ben utanırım yani

Yanlis anladiniz.
Diyorum ki akrabanin kocasi size sitem ettiginde,benim cocugum olsa demek ki servise ver diyeceksiniz diye sizi elestirdiginde o beyefendiye kariniz servise verin dedigi icin biz cocugumuzu servise verdik dediniz mi?

Yoksa ben mi tum olayi yanlis anladim:/

Yanlis anladiniz.
Diyorum ki akrabanin kocasi size sitem ettiginde,benim cocugum olsa demek ki servise ver diyeceksiniz diye sizi elestirdiginde o beyefendiye kariniz servise verin dedigi icin biz cocugumuzu servise verdik dediniz mi?

Yoksa ben mi tum olayi yanlis anladim:/

yoo çok doğru anlamışsınız emin olun söylemediğime şuan çok pişmanım sadece seninle alakası yok servise vermemin dedim.bunları biriktirip söyliycem yeter artık yani

canım inanki çocuğumunda psikolojisi bozuldu hergün anne beni kim alacak diye sorgular oldu .8 yaşında çocuk bakıma ihtiyacı yok yemeğini yer oturur biz gelene kadar tv seyreder.bebek olsa kimse bakmak zorunda değil tabiiki zor olur.yeri geliyor bende çocuklarımı orda burda büyüttüm diyor bunu söyleyen karşıdaki anneyi nasıl anlamaz bende bunu anlamıyorum inan

Bilemem, anlamak istemeyince anlamaz insan.
"Ben bulurdum, o da bulsun bana güvenmesin hep" der. Der de der...
Merak etmeyin, böyle bir şey yüzünden bi şeycik olmaz evladınızın psikolojisine.
Bi mecburiyetiniz olmazsa, restleriniz daha kuvvetli olacaktır. Eşi ve kızı üzerinden, soğukluğunuzu belli edebilirsiniz ayrıca. "Yok biz rahatsız etmeyelim" tripleri de olabilir vs vs...

Açıkçası ben sizin yerinizde olsam bıçak gibi kesiverirdim, ya da "Hayırdır? Ne oldu, ne değişti? Görmezden gelinecek kadar ne yapmış olabilirim sana? Hiç samimiyetimiz yok muydu, benimle açıkça konuşamaz mıydın, anlamaz mıydım ne derdin varsa?" diye sert tonlamalarla sorardım. Birinci derece akrabaymış filan bağlamazdı yani.
Yine de bilindik üslubunuzla davranın siz.

Bilemem, anlamak istemeyince anlamaz insan.
"Ben bulurdum, o da bulsun bana güvenmesin hep" der. Der de der...
Merak etmeyin, böyle bir şey yüzünden bi şeycik olmaz evladınızın psikolojisine.
Bi mecburiyetiniz olmazsa, restleriniz daha kuvvetli olacaktır. Eşi ve kızı üzerinden, soğukluğunuzu belli edebilirsiniz ayrıca. "Yok biz rahatsız etmeyelim" tripleri de olabilir vs vs...

Açıkçası ben sizin yerinizde olsam bıçak gibi kesiverirdim, ya da "Hayırdır? Ne oldu, ne değişti? Görmezden gelinecek kadar ne yapmış olabilirim sana? Hiç samimiyetimiz yok muydu, benimle açıkça konuşamaz mıydın, anlamaz mıydım ne derdin varsa?" diye sert tonlamalarla sorardım. Birinci derece akrabaymış filan bağlamazdı yani.
Yine de bilindik üslubunuzla davranın siz.

teşekkür ederim değerli yorumların için ayrıca diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim uygulayacağım, insan bazen yaş 35 de olsa, hayattan çok şey öğreniyor da olsa yinede sorma ihtiyacı hissediyor bazı şeyleri ,

yoo çok doğru anlamışsınız emin olun söylemediğime şuan çok pişmanım sadece seninle alakası yok servise vermemin dedim.bunları biriktirip söyliycem yeter artık yani

Keske soyleseydiniz.
Sizin kimseye bi sey soylemediginizden emin oldugu icin bu kadar rahat davraniyo.

Sustuklarinizi icinizde buyutup tum biriktirdiklerinizi bir anda soylerseniz suclu durumuna dusersiniz,sakin olun araya yavas yavas mesafe koymaya baslayin,bi de her soyleneni alttan almayin ufak ufak siz de onu igneleyin bakin nasil da degisecek davranislari.

Direk söyle neden içine atıyorsun sen içine attıkça kadın hareketlerinin normal olduğunu sanıp devam edecek ayrıca kadının eşinede söyleyin servis olayını bilsin

Keske soyleseydiniz.
Sizin kimseye bi sey soylemediginizden emin oldugu icin bu kadar rahat davraniyo.

Sustuklarinizi icinizde buyutup tum biriktirdiklerinizi bir anda soylerseniz suclu durumuna dusersiniz,sakin olun araya yavas yavas mesafe koymaya baslayin,bi de her soyleneni alttan almayin ufak ufak siz de onu igneleyin bakin nasil da degisecek davranislari.

tamam canım aynen uygulayacağım hele bir gelsin ben o gelene kadar evine gitmeyeceğim o laf atana kadar da ne ben ne eşim konuşmayacağız

Direk söyle neden içine atıyorsun sen içine attıkça kadın hareketlerinin normal olduğunu sanıp devam edecek ayrıca kadının eşinede söyleyin servis olayını bilsin

servisi bunlarla bir edip söyliycem yada eşime söyliycem o söylesin söyleyeceği kişi baba yarısı sonuçta

iyide caanım söylemedende aynı şeyler hep tekrarlanıyor yani yaptığının terbiyesizlik olduğunu nasıl anlatayım?

size karsi hatasini guzel bir dille bak boyle soyledin kirildim sana bence hatalisin gibi hatasini soylemeden bahsetmiyorum diyorum ki,siz ona karsi yaptığın iz iyilikleri basa kakmayin yani ben sana soyle soyle yapmistim demeyin diyorum...

Back
X