Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hic anlamıyorum insanlari bugun etrafima bi baktım bu arada üniversite okuyorum. Herkes öyleÇünkü artık çoğu insanın gözü Kaf Dağında!...
SEVGİLER::)
Evet hatta daha da artacak galiba oyle gorunuyor :)Çünkü insaniz hepimizin hırsları , ugruna herseyi yapmak istediğimiz arzuları var. Kimisi Aşk'ı için kimisi para için kimisi daha mutlu olmak için. . Herkes çıkarları doğrultusunda hareket eder yani kimimizin kötü olur kimimizin iyi ama hepimizin çıkarları var. Yaji boşverin hayat bu boyle geldi boyle gidecek![]()
Büyük ihtimalle...Evet hatta daha da artacak galiba oyle gorunuyor :)
Insañlik nereye gidiyorBüyük ihtimalle...
Bende nefret ediyorum seffaf olmali insanlar.Aynen oyleler canim
Senide benide bu cikarlarina alet ediyorlar gerekirse
Ustelik ikiyuzluler
Gecen bir arkadas baska bir bayandan icin surekli evime geliyor biktim hep caya geliyor vs anlatiyordu
Bugun gozumun onunde yaa nerlerdesin hic gelmiyorsun ramazanda bekledim gelmedin vs dedi sokk oldum
Tabi aynen aramiza mesafe koydum
Nefret ediyorum ikiyuzlulerden
Mesela bugun sınıfta odev pesinde herkes telas icinde birbirlerine selam vermeyenler gidip konusuyolar odev bana da yap gibisinden. Bugun cok karsilastm bu tarz seylerle bilmiyorum ya cok kotu seyler.Herkesin çıkarcı olduğunu size düşündürten nedir ? Bu çıkar peşinde koşanlar çok şükür bana hiç denk gelmedi. Belkide bu kişilerin beyin yapısıyla ilgilidir.
Iyi bir yere gitmediginden eminim ben şahsenInsañlik nereye gidiyor![]()
Ya işte bakış açısı. Sen bu resimde çıkar görürsün ben yardımlaşma.Mesela bugun sınıfta odev pesinde herkes telas icinde birbirlerine selam vermeyenler gidip konusuyolar odev bana da yap gibisinden. Bugun cok karsilastm bu tarz seylerle bilmiyorum ya cok kotu seyler.
Cok haklisin canm ben oyle yapmaya calisiyorum. Kimseye guvenmemek en iyisiIyi bir yere gitmediginden eminim ben şahsen. Bu durumdada yapabilcegimiz tek sey kimseye guvenmemek en yakinimiza bile
![]()
Ama gormelisin 2 3 tane caliskan var hepsi onum yaninda baska zaman selam.bile vermez neden odev zamani akillarina gelir.Ya işte bakış açısı. Sen bu resimde çıkar görürsün ben yardımlaşma.
Ben oyle yapiyorum :) Kendimi bildim bileli kimseye tam anlamiyla guvenmiyorum :). Sende yap enazindan bi kaybin olmaz.Cok haklisin canm ben oyle yapmaya calisiyorum. Kimseye guvenmemek en iyisi![]()
Evet yaradilis itibari ile.Bu aralar ne kadar çok konu açılır oldu insanlar şöyle insanlar böyle diye. 24 yıllık hayatımda bir kere şikayet etmedim insanlar niye böyle diye. Hoşlanmadığım insandan uzak durdum. Değiştiremeyiz kimseyi e imha edecek halimiz de yok ne yapalım? Hayatta iyi de var kötü de, dert etmeyin.