insanlar neden bu kadar çıkarcı ??

mmentos

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
76
21
18
Etrafimdaki insanlari anlamiyorum neden herkes bu kadar çıkar peşinde neden memnuniyetsizler kimseye hic bisey begendirilmiyor..:63::KK20:

Çünkü insaniz hepimizin hırsları , ugruna herseyi yapmak istediğimiz arzuları var. Kimisi Aşk'ı için kimisi para için kimisi daha mutlu olmak için. . Herkes çıkarları doğrultusunda hareket eder yani kimimizin kötü olur kimimizin iyi ama hepimizin çıkarları var. Yaji boşverin hayat bu boyle geldi boyle gidecek ;)

Çünkü insaniz hepimizin hırsları , ugruna herseyi yapmak istediğimiz arzuları var. Kimisi Aşk'ı için kimisi para için kimisi daha mutlu olmak için. . Herkes çıkarları doğrultusunda hareket eder yani kimimizin kötü olur kimimizin iyi ama hepimizin çıkarları var. Yaji boşverin hayat bu boyle geldi boyle gidecek :KK66:
Evet hatta daha da artacak galiba oyle gorunuyor :)

Aynen oyleler canim

Senide benide bu cikarlarina alet ediyorlar gerekirse

Ustelik ikiyuzluler

Gecen bir arkadas baska bir bayandan icin surekli evime geliyor biktim hep caya geliyor vs anlatiyordu

Bugun gozumun onunde yaa nerlerdesin hic gelmiyorsun ramazanda bekledim gelmedin vs dedi sokk oldum

Tabi aynen aramiza mesafe koydum

Nefret ediyorum ikiyuzlulerden

Herkesin çıkarcı olduğunu size düşündürten nedir ? Bu çıkar peşinde koşanlar çok şükür bana hiç denk gelmedi. Belkide bu kişilerin beyin yapısıyla ilgilidir.

Aynen oyleler canim

Senide benide bu cikarlarina alet ediyorlar gerekirse

Ustelik ikiyuzluler

Gecen bir arkadas baska bir bayandan icin surekli evime geliyor biktim hep caya geliyor vs anlatiyordu

Bugun gozumun onunde yaa nerlerdesin hic gelmiyorsun ramazanda bekledim gelmedin vs dedi sokk oldum

Tabi aynen aramiza mesafe koydum

Nefret ediyorum ikiyuzlulerden
Bende nefret ediyorum seffaf olmali insanlar.

Hepinizde var bir problem... İnsan oğlu yetinmeyi bilmez... Doyumsuz varlıklarız.

Herkesin çıkarcı olduğunu size düşündürten nedir ? Bu çıkar peşinde koşanlar çok şükür bana hiç denk gelmedi. Belkide bu kişilerin beyin yapısıyla ilgilidir.
Mesela bugun sınıfta odev pesinde herkes telas icinde birbirlerine selam vermeyenler gidip konusuyolar odev bana da yap gibisinden. Bugun cok karsilastm bu tarz seylerle bilmiyorum ya cok kotu seyler.

Mesela bugun sınıfta odev pesinde herkes telas icinde birbirlerine selam vermeyenler gidip konusuyolar odev bana da yap gibisinden. Bugun cok karsilastm bu tarz seylerle bilmiyorum ya cok kotu seyler.
Ya işte bakış açısı. Sen bu resimde çıkar görürsün ben yardımlaşma.

Bu aralar ne kadar çok konu açılır oldu insanlar şöyle insanlar böyle diye. 24 yıllık hayatımda bir kere şikayet etmedim insanlar niye böyle diye. Hoşlanmadığım insandan uzak durdum. Değiştiremeyiz kimseyi e imha edecek halimiz de yok ne yapalım? Hayatta iyi de var kötü de, dert etmeyin.

Bu aralar ne kadar çok konu açılır oldu insanlar şöyle insanlar böyle diye. 24 yıllık hayatımda bir kere şikayet etmedim insanlar niye böyle diye. Hoşlanmadığım insandan uzak durdum. Değiştiremeyiz kimseyi e imha edecek halimiz de yok ne yapalım? Hayatta iyi de var kötü de, dert etmeyin.
Evet yaradilis itibari ile.

Back
X