- Konu Sahibi agresifkiz
Bugün misafirliğe gittiğim bir yerde resmen yerin dibine girdim kendimi o kadar kötü hissettim ki eve geldiğimden beri ağlıyordum şimdi birileriyle konuşmaya ihtiyacım olunca sizlerle paylaşmak istedim. Bir iki senedir diyet yapan biriyim toplamda 35 kilo gibi bir kilo vermiştim. Son zamanlarda biraz salınca kendimi bunun 15ini geri almıştım ama tekrar döndüm diyetime aynen devam ediyorum. Bugün evine gittiğim kişininde bir arkadaşı geldi beni de tanıyor ama samimi değiliz. Beni görünce ay ne kadar kilo almışsın sen öyle dedi insanların içinde bir anda. Normal şartlar altında hiçbir şeyi kafaya takmayan biriyim. Ama kilo o kadar hassas bir nokta ki benim için. Belki anlamak zor olabilir kilo vermekle uğraşmayan insanlar için ama oldukça zor bir süreç ve psikolojik olarak çok yoruyor insanı. Hep motive olmak zorundasın. Çevremde de böyle insan hiç yoktur alışık değilim. Böyle bir anda insanlar içinde söyleyince o kadar kötü oldum ki size anlatamam hala gözlerim doluyor. Normalde başka bir konu olsa pat pat cevap verirdim ama resmen bana kal geldi o durumda ve ağlamak istedim çok zor tuttum kendimi. Bir daha da muhattap olmadım ve erken kalkıp evime geldim zaten. Neden insanlar bu kadar düşüncesiz ve kötü anlayamıyorum. Hiç mi kırarım üzerim diye düşünmüyorlar. Ben ne olduğumu zaten biliyorum ve kendimi seviyorum ama neden böyle yapıyor bu insanlar üzmekten zevk mi alıyorlar bilmiyorum. O kadar üzgün ve kırgınım ki içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor. En çok da bu kadar kolay düştüğüm için kendime kızıyorum ama gerçekten çok yoruldum. Birine anlatmaya konuşmaya o kadar ihtiyacım var ki...