Şikayet etmesine ederim.Ama ailemi rahat bırakmayacak,ailemi uğraştırmak etrafa rezil olmak istemiyorumEski konunuzu da hayretler içinde okumuştum. Neden şikayet etmiyorsunuz anlamadım. Adam sizden habersiz hesabınıza giriş yapıp bir de başka bir yalanla şifre istemiş hadi bunu şikayet etmediniz de size ve ailenize musallat olup tehdit etmesini neden şikayet etmiyorsunuz?
bir şey yapacağından değil.Beni yıpratmak üzmek istiyor.Ondan ayrıldığım için kötü olayım istiyorDurum tehlikeli olmaya başlamış ama gerçekten.
Yapacağı belli olmaz. Hala iyi niyetle hareket ediyorsun. Öfke gelir akıl gider bunu unutma.bir şey yapacağından değil.Beni yıpratmak üzmek istiyor.Ondan ayrıldığım için kötü olayım istiyor
adi şerefsiz pisliktehdit mesajları söyle,birlikte tatile gitmiştik babam hariç annemler biliyordu,onu babana söylerim diyor.Şehirdışına arkadaşlarımızın yanına gitmiştik otelde birlikte kaldık derim diyor.Bu tip şeylerle tehdit ediyor yani.
Evimi falan tabiki biliyor kaç kere geldi annemle oturdu yemeğimizi yedi
Halletmemiş kiydin sorunu dün senet imzaladı falan demiştin annesi araya girmişti öyle yazdınsevgilim beni dolandırmaya çalıştı
Güncelleme 6. Sayfada Kızlar merhaba.Konuyu çok detaylı anlatmayacağım bayaa uzun. Bu şahsiyet ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştık.Tanıştığımızdan beri borcu var sağa sola,hep birlikte ödedik,ben ödedim o bana geri ödedi filan.Geç de olsa hep ödedi fazlasıyla sıkıntı yok burda. Pahalı bir telefonu...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar yukardaki konumu bilirsiniz.Bilmeyenler okuyabilirler üşenmezlerse :)
Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.
İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.
Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.
Bu tipler böyle kolay bırakmazlar,sevgilim beni dolandırmaya çalıştı
Güncelleme 6. Sayfada Kızlar merhaba.Konuyu çok detaylı anlatmayacağım bayaa uzun. Bu şahsiyet ile yaklaşık 2 yıl önce tanıştık.Tanıştığımızdan beri borcu var sağa sola,hep birlikte ödedik,ben ödedim o bana geri ödedi filan.Geç de olsa hep ödedi fazlasıyla sıkıntı yok burda. Pahalı bir telefonu...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar yukardaki konumu bilirsiniz.Bilmeyenler okuyabilirler üşenmezlerse :)
Onu terk ettim.Öğrendiğim yalanları yüzünden.Evlenip boşanmış bu arada,6 ay evli kalmış bilmiyordum.
O kadar çok yalan söylemiş ki,en son benim paramı yalan söyleyerek almaya çalışması son noktaydı zaten.
Her yerden engelledim ama mail atmaya başladı.Sürekli rahatsız ediyor kin kusuyor en büyük düşmanımsın benim diye beddualar edip duruyor.
Engelliyorum başka telefondan ulaşıyor çok bunaldım.Beni aileme psikolojik olarak zarar vermekle tehdit ediyor şikayet edemiyorum.Sizi rahat bırakmam diyor.Bir an önce ilişkimi kesmek için şikayetçi de olmadım.Gerçi git şikayetçi ol umrumda değil diyor.
İçinden bu kadar kötü birinin çıkmış olması beni şok etti,sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.2 yılımız birlikte geçti bir dediğimi iki etmedi,sürekli para alışverişi yapıyoruz ilişkimiz zarar görecek artık dedim izin vermem dedi,er ya da geç ödüyor diye hep idare ettim,onun da bana çok iyiliği oldu.Ama şimdi hiçbir şey yaşanmamış gibi,ona kötülük yapmışım gibi nefret ediyor benden.
Yaşadığım şey çok ağır geliyor baş edemiyorum,bitmesi en sağlıklı olanıydı ama düşmanca bir tavır asla hak etmedim.
Hak etmediğim şeyleri yaşamak çok ağır geliyor nefes alamıyorum.İnsanlar neden bu kadar vicdansız,nasıl bu kadar kötü olabiliyorlar aklım almıyor.
Öyle yaptım zaten.Şantaj davası açarım sana dedim.Babanıza söylemekle ilgili tehdidinde altta kalmayın derim. Eğer korktuğunuzu görürse bu konuda daha çok üstünüze gelir. Umursamıyormuş gibi bir izlenim verin en azindan.
Ne yapmanızı istiyor neden tehdit ediyor ki ? Paranızı mı vermek istemiyor , ayrılmak mı istemiyor ?tehdit mesajları söyle,birlikte tatile gitmiştik babam hariç annemler biliyordu,onu babana söylerim diyor.Şehirdışına arkadaşlarımızın yanına gitmiştik otelde birlikte kaldık derim diyor.Bu tip şeylerle tehdit ediyor yani.
Evimi falan tabiki biliyor kaç kere geldi annemle oturdu yemeğimizi yedi
Hatta ve hatta söylediğinizi bile söyleyebilirsiniz korkacak bir şey bırakmayınBabanıza söylemekle ilgili tehdidinde altta kalmayın derim. Eğer korktuğunuzu görürse bu konuda daha çok üstünüze gelir. Umursamıyormuş gibi bir izlenim verin en azindan.
Kimse akıllanmaz yediği b*k ortaya çıkınca sadece biraz üzülür.Huylu huyundan vazgeçmezHer yerden engellemiştim.Beni rahatsız edersen şikayetçi olurum dedim.
Dün senetin ödemesini yapmış ben de bir şey demedim,mail atmış ödemesini yaptım diye yine cevap vermedim.
Şirket telefonundan mesaj atmış,her şey için özür dilerim ben seni çok sevdim falan filan diye.Ordan da engelledim.
Erkekler illaki akıllanıyor pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor bizim için..
Ay lütfen tehditi bırakıp durulunca affedeceksin gibi bi izlenim aldım .. iyi yönleri hatırlamaya başlamışsın gibi.. böyle bir hata yapma .İlişki boyunca tartıştığımız tek şey paraydı,sürekli borcu olmasıydı.Elinde olunca asla para harcatmazdı kedimin aşılarını bile ödediği olurdu.Para dışında asla sorunumuz olmadı en yakın arkadaşım o'ydu her gün beraberdik.O kadar üzgünüm ki böyle olduğu için,ama araya yalan girince insan affedemiyor,ki kötü sözleri ve ne yapacağını bilemediğinden saldırması da cabası.
maalesef farkındayım içi değişmez,yine aynı şeyler yaşanabilirAy lütfen tehditi bırakıp durulunca affedeceksin gibi bi izlenim aldım .. iyi yönleri hatırlamaya başlamışsın gibi.. böyle bir hata yapma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?