insanlar neden bu kadar kötü

Şikayet etmesine ederim.Ama ailemi rahat bırakmayacak,ailemi uğraştırmak etrafa rezil olmak istemiyorum

şikayetçi olun ciddiyetinizi görsün

Şikayetini yap
Yapmazsan üzülürsün

Şikayet etmeyeceğinizi bildiği için blöf yapıyor olabilir mi? Bence tehdit mesajlarıyla birlikte şikayetci olun bu durumda uzaklaştırma da alabiliyorsun sanırım evinin yakınına gelse 3 gün yatarı var :) birde artık hayatına yeni birini alırsan borçta olsa verme sana gelene kadar o kişinin eşi dostu akrabası arkadaşları var.

Insanlar kotu olabilir ama kendinizi tehtide acik konuma getirmemeniz lazim kocaniz bile olsa.
Gizli sakli iş yapmayin illa yapacaksaniz da karsi tarafa " babamin haberi yok, bilse şoyle boyle olur" diye korkunuzu duyurmayin.
Korkunuz olmazsa kimsenin aklina aileniz gelmez, bundan sonra dikkat edersiniz. Suan yerinizde olsam ailemle konusur bu tehdit durumunu ortadan kaldirirrdim.

adi şerefsiz pislik
kusura bakmayın tutamadım kendimi

sizi dolandıramayacağını anladı ya yemediniz ya nasıl da pisleşti
babanıza iftira diyemez misiniz? Gerçi bundan herşey beklenir foto falan gösterir oraya gittiğinize dair

gerçi bunu söylemesi de kolay değil

Halletmemiş kiydin sorunu dün senet imzaladı falan demiştin annesi araya girmişti öyle yazdın

Bu tipler böyle kolay bırakmazlar,
devam ederse şikayetçi olun derim

Siz biran önce şikayetçi olun. O böyle bol keseden sallamaya devam etsin sizin ciddi olduğunuzu görünce korkar

Her yerden engellemiştim.Beni rahatsız edersen şikayetçi olurum dedim.

Dün senetin ödemesini yapmış ben de bir şey demedim,mail atmış ödemesini yaptım diye yine cevap vermedim.

Şirket telefonundan mesaj atmış,her şey için özür dilerim ben seni çok sevdim falan filan diye.Ordan da engelledim.

Erkekler illaki akıllanıyor pişman oluyor ama iş işten geçmiş oluyor bizim için..

İlişki boyunca tartıştığımız tek şey paraydı,sürekli borcu olmasıydı.Elinde olunca asla para harcatmazdı kedimin aşılarını bile ödediği olurdu.Para dışında asla sorunumuz olmadı en yakın arkadaşım o'ydu her gün beraberdik.O kadar üzgünüm ki böyle olduğu için,ama araya yalan girince insan affedemiyor,ki kötü sözleri ve ne yapacağını bilemediğinden saldırması da cabası.

Babanıza söylemekle ilgili tehdidinde altta kalmayın derim. Eğer korktuğunuzu görürse bu konuda daha çok üstünüze gelir. Umursamıyormuş gibi bir izlenim verin en azindan.

Babanıza söylemekle ilgili tehdidinde altta kalmayın derim. Eğer korktuğunuzu görürse bu konuda daha çok üstünüze gelir. Umursamıyormuş gibi bir izlenim verin en azindan.
Öyle yaptım zaten.Şantaj davası açarım sana dedim.

Tehditleri karşılık bulamayınca pişman olup özür dilemeye başladı

Ne yapmanızı istiyor neden tehdit ediyor ki ? Paranızı mı vermek istemiyor , ayrılmak mı istemiyor ?

Hatta ve hatta söylediğinizi bile söyleyebilirsiniz korkacak bir şey bırakmayın
Kimse akıllanmaz yediği b*k ortaya çıkınca sadece biraz üzülür.Huylu huyundan vazgeçmez

Ay lütfen tehditi bırakıp durulunca affedeceksin gibi bi izlenim aldım .. iyi yönleri hatırlamaya başlamışsın gibi.. böyle bir hata yapma .

Ay lütfen tehditi bırakıp durulunca affedeceksin gibi bi izlenim aldım .. iyi yönleri hatırlamaya başlamışsın gibi.. böyle bir hata yapma .
maalesef farkındayım içi değişmez,yine aynı şeyler yaşanabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…