- 27 Eylül 2012
- 915
- 148
- 123
- 31
- Konu Sahibi nuripapacium
-
İnsanlar bu kadar değişik mi ya? Kendilerine insanca uzatılan eli bile ego haline getirebilecek kadar tuhaflar mı gerçekten?
Bunu ilk kez mi tecrübe ediyorsunuz?
Ne hali varsa görsün dedim zaten.Hayret doğrusuherkes öyle. birine yardım etmeye niyetlenince genelde karşı taraftan kötü niyetli sanıp ters teper. üzerine alınma
Evet böylesini ilk kez görüyorum.Garip geldi
Oyle demeyelim ya. Konu sahibinin sikintisi bu degil. Bunun elstrisini yapmak bize dusmez.Her önünüze gelenle birliktemi oluyorsunuz
Sorunuza gelince,evet herkes bir tuhaf gercekten
Elestiri degil bana düsmes tabi haklısınız da sasırdım sadece,ikinci günü hemen:SOyle demeyelim ya. Konu sahibinin sikintisi bu degil. Bunun elstrisini yapmak bize dusmez.
Bu sorumdan her önüme gelenle birlikte olduğumu mu çıkardınız ? Cevap vermeye kalksam tartışmaya dönüşür o yüzden gülümseyip susuyorum :)Her önünüze gelenle birliktemi oluyorsunuz
Sorunuza gelince,evet herkes bir tuhaf gercekten
Beraber oldukIkinci gorusmede nolmusss
ikinci günü değil.bu konu karışık aslında.benim bunu yaşamam kendi adıma iyi oldu çünkü 8-9 ay önce ayrıldığım sevgilime hala Özlem duyuyordum.Aldatılmıştım ve buna rağmen çok acı çekiyordum arkasından.Eğer öyle bir şey yaşarsam belki iyi gelir dedim ve hoşlanıyordum kendisinden zaten.Sonra beraber olduk ve iyi de oldu benim ruhum için.Bunu ben bu kadar büyütmüyorum zaten.Sizde takılmayın o yüzden :)Elestiri degil bana düsmes tabi haklısınız da sasırdım sadece,ikinci günü hemen:S
Çok haklısınız teşekkür ederim :)Bu durum hayatın her bölümünde, işte, okulda, arkadaşlar arasında vb. karşınıza çıkabilecek bi durum.
Sen bunu bu şekilde tecrübe etmişsin,
benzerlerini arkadaş ortamında çok gördüm ben de.
Bir sebep küsüşsek kızlarla, düşkün halini görüp el uzatsam, bi ego, bi naz hava 1500.
Siz insanlığınızı kaybetmeyin, insanlıktan anlamayanların kaybı.
Böyle böyle, herkese ederi kadar değer vermeyi öğreneceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?