İnsanlar neden bu kadar yorucu

Bir daha bik bik ederse kaçak dövüşmemesini, eşine aynen söylemesi gerektiğini söyleyin. Zaten tribi yemiş bulundunuz, patlatın gitsin.
Yok ya ben daha muhattap almam başta kendimi suçladm acaba küçümsemek gibi mi oldu diye de yorucu yani. Gelip özür diliyor bende kırıldım dedim hala uzatıyorsun keyfin bilir yazmış bana sonra da kocasıyla aşk dolu ve laf sokmalı storyler

O kadar çokki hangisini yazayım. En son ki mesele telefonu geç açmış hiç sevmezmiş geç açılmasını kocası dinlemiyormuş bu konuda sonra kavga etmişler adam ayrı yatmış gece. Çok ağır konuştuğı için adam küsüyor muhtemelen oda küsmemeli hemen barışmalı diyor yani kısaca zor biri. Benimle de tartıştıktan sonra instagrama gönderi atıyor evin içidne olanları gizlemek lazımlı bir paylaşım. Sonra nazar değiyormuş :)
Gizlesin o zaman. 😀

Yok ya ben daha muhattap almam başta kendimi suçladm acaba küçümsemek gibi mi oldu diye de yorucu yani. Gelip özür diliyor bende kırıldım dedim hala uzatıyorsun keyfin bilir yazmış bana sonra da kocasıyla aşk dolu ve laf sokmalı storyler
Küçümsemek gibi olmaz. İş güç yok, adama sarıyor demek ki. Meşkale bulsun kendine de adam nefes alsın yahu. Teli geç açtı diye insanın üstüne gidilir mi?

Küçümsemek gibi olmaz. İş güç yok, adama sarıyor demek ki. Meşkale bulsun kendine de adam nefes alsın yahu. Teli geç açtı diye insanın üstüne gidilir mi?
Ne bilim anlasam herşey bizim kontrolümüzde olamazki ben geç açtı diye sinirlenmek yerine merak ederim korkarım mesela bişey mi oldu diye. Her insan farklı demekki 🤷‍♀️

Derdim başlığımdaki gibi. Artık insanlardan çok yorulduğumu hissediyorum yalnızken daha mutlu oluyorum sanki. Uzun yıllar arkadaşım bile beni çok yorduğu ve her ağzına geleni söyleyebileceğini sandığı için yollarımı ayırdım. Ya bende bir tuhaflık var ya da insanlarda. Sorguluyorum ama çıkamıyorum içinden. Nasıl oluyor bu? Hem hiç çekinmeden kırıp döküp sonrada kırıldın diye azarlanmak? Çözemiyorum çözemediğim içinde hayatta hep aynı sıkıntıyla yüzleşip duruyorum.

Dün yaşadığım olayla biraz daha açıklayayım.
Yakın bir arkadaşım iki sene önce evlendi. Çok sevdiğim rahatça konuşabildiğim hep halimi hatrımı soran bir kızdı. Neyse evlendi. O sevecen kız zamanla çok değişti çevresindeki çoğu insana çok baskı uygulayan sürekli hesap soran telefonu bes saniye geç açsak kıyameti koparan birine dönüştü. Sürekli eşinden dert yanıyor. Dünde bana yazdı x le kavga ettik şöyle oldu böyle oldu diye. Bende kendisine biraz kendini geri çek istersen belki üstüne düşünce uzaklaşıyordur dedim başka birşeylere vakit ayır spora gitmek istiyordun geçen dedim hiç bir art niyet gütmemiştim bana ağzına geleni saydı. Kocasının avukatlığını yapıyormuşum sorunlu demek istemişim ona boş insan demişim ezmişim kendini kötü hissetmiş beni iyi biri sanmış birde oturup kocasının dedikodusunu yapıyormuş benimle ? Gelip yazan kendisi halbuki. Ben kavga etmeyi pek sevmem aşırı bir tepki vermedim yazdıklarına. Geldi özürler diledi kusura bakma vs bende kırıldığımı belirttim. Geldi bana hala uzatıyorsun kendi keyfin bilir dedi. Uslup öyle kötü ki anlatamam.

Ben hatalı mıyım gerçekten bende bir sorun mu var? Dünden beri o kadar sinirliyimki atamadım üstümden. Çok yorgun hissediyorum kendimi öyle uzaklaştım ki arkadaşlık kavramından. Sorun bende mi anlayamıyorum
Sende bi sorun yok insanlar kafayı demiş

Sürekli evde hep aynı seyleri düşünüyor şunu yapıcam bunu yapıcam diyordu yapmıyordu bende yapsan iyi gelir sanada dedim herkesin mesleği olmak zorunda değilmiş ben ezmişim onu küçümsemişim kocası hiç lafını etmiyormuş Allah razı olsunmuş ondan 😃
Aslında işsiz olduğu için kendini eksik hissediyor, bir şeyler yapmak istiyor fakat imkan bulamıyor sanırım. Zaten şuan pandemi sebebiyle iş bulmakta zor. Sizin her söylediğinize alınganlık yapması bu yüzden sanırım. Şimdi siz söyleyince konunun sebebi belli oldu. Sizlik bir durum yok kendinizi üzmeyin, boş kaldığı için sinirlenip sinirini başkalarından çıkartıyor. Umarım düzelir herşey.

Back
X