- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.377
- 48
- Konu Sahibi HarleyyQuinn
-
Var ama hepsi şehir dışında üniversitede evliliğimiz boyunca hiç görüşmedikYakın arkadaşlarınız yok mu?
Genel de insanlar kocanız boşanmak istemeyip bela olur gibi düşünüyor olabilirler.
O kadar mutsuzum ki elimde 2 tane darp raporum var kapı gibi ama karşı taraf maşallah utanmasa ben kendi kendimi dövdüm diyecekÇünkü sosyal ilişkilerde şiddet o kadar yaygınlaştı ki insan kendi gölgesinden bile korkuyor.
Gerçekten çok zor durumda bıraktı çevremde ki herkes beniInanın gercekten hiç anlamam gördüğü şeyi neden adaletin önünde gördüm demekten çekinir bir insan .
Nedeni ne biliyor musunuz ? Karsı tarafla da kötü olmak istemiyorlarda ondan . Yani kimse kimse için başkasıyla kötü olmuyor .
hayır olmadılar o arkadaşlarıyla bir kere görüşmedik bileeşinin buldugu şahitler kavganıza hıç tanık oldumu peki
Onlar arkadas değilmiş ne yazık ki .. Hepsinin üstünü çizin .Gerçekten çok zor durumda bıraktı çevremde ki herkes beni
Bu saatten sonra öyle zatenOnlar arkadas değilmiş ne yazık ki .. Hepsinin üstünü çizin .
hayır olmadılar o arkadaşlarıyla bir kere görüşmedik bile
Geçmiş olsunBu saatten sonra öyle zaten
Zaten söyleyeceğim mahkemede bunların hiçbiri bizim evliliğimizin içinde yoktu bizim evimize girip çıkmadılar bile diyehakım ağızlarının payını verır umarım
gö<zünle şahit olmadıgın evliliğe yalancı şahitlikmi yapmaya geldin diye
Hukuk bilmem de darp raporu yeterli olmuyor mu?O kadar mutsuzum ki elimde 2 tane darp raporum var kapı gibi ama karşı taraf maşallah utanmasa ben kendi kendimi dövdüm diyecek
+1Çünkü sosyal ilişkilerde şiddet o kadar yaygınlaştı ki insan kendi gölgesinden bile korkuyor.
Hukuk bilmem de darp raporu yeterli olmuyor mu?
Adam da komşuların gözü önünde dövecek değil ya.
Sahit yazdigin insanlar mahkeme cagirinca gelmek zorundaymis
Yazabileceklerini yaz gelmek zorunda kalirlar
8 tane şahit yazmış ya avukat bu 8 şahitin dinlenmesş en az 3 celse diyor 3 celse de 6 ay ediyor mikrop şerefsiz+1
darp raporunuz varmış, o şahitten daha etkili bence. Sonuçta erkek tarafının şahidi kadını haklı bulacak değil ya da tam tersi... Herkes kendi tarafındakine haklı, madur vs diyecek bence boşanmalarda şahitlik çok da anlamlı değil.
herkes aynı şehirde mi ki? farklı şehirde olan şahitler kendilerine en yakın mahkemeye gidip ifade veriyor, kendi celsen sırasında değil...8 tane şahit yazmış ya avukat bu 8 şahitin dinlenmesş en az 3 celse diyor 3 celse de 6 ay ediyor mikrop şerefsiz
Evet aynı şehirdeyizherkes aynı şehirde mi ki? farklı şehirde olan şahitler kendilerine en yakın mahkemeye gidip ifade veriyor, kendi celsen sırasında değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?