İnsanlar neden şahit olmaz ?

Yakın arkadaşlarınız yok mu?
Genel de insanlar kocanız boşanmak istemeyip bela olur gibi düşünüyor olabilirler.

Inanın gercekten hiç anlamam gördüğü şeyi neden adaletin önünde gördüm demekten çekinir bir insan .

Nedeni ne biliyor musunuz ? Karsı tarafla da kötü olmak istemiyorlarda ondan . Yani kimse kimse için başkasıyla kötü olmuyor .

Gerçekten çok zor durumda bıraktı çevremde ki herkes beni

hakım ağızlarının payını verır umarım

gö<zünle şahit olmadıgın evliliğe yalancı şahitlikmi yapmaya geldin diye
Zaten söyleyeceğim mahkemede bunların hiçbiri bizim evliliğimizin içinde yoktu bizim evimize girip çıkmadılar bile diye
Yemin edip nasıl yalancı şahitlik yapacaklar aklım ermiyor

O kadar mutsuzum ki elimde 2 tane darp raporum var kapı gibi ama karşı taraf maşallah utanmasa ben kendi kendimi dövdüm diyecek
Hukuk bilmem de darp raporu yeterli olmuyor mu?
Adam da komşuların gözü önünde dövecek değil ya.

Sahit yazdigin insanlar mahkeme cagirinca gelmek zorundaymis
Yazabileceklerini yaz gelmek zorunda kalirlar

Çünkü sosyal ilişkilerde şiddet o kadar yaygınlaştı ki insan kendi gölgesinden bile korkuyor.
+1

darp raporunuz varmış, o şahitten daha etkili bence. Sonuçta erkek tarafının şahidi kadını haklı bulacak değil ya da tam tersi... Herkes kendi tarafındakine haklı, madur vs diyecek bence boşanmalarda şahitlik çok da anlamlı değil.

Hukuk bilmem de darp raporu yeterli olmuyor mu?
Adam da komşuların gözü önünde dövecek değil ya.

Sahit yazdigin insanlar mahkeme cagirinca gelmek zorundaymis
Yazabileceklerini yaz gelmek zorunda kalirlar

8 tane şahit yazmış ya avukat bu 8 şahitin dinlenmesş en az 3 celse diyor 3 celse de 6 ay ediyor mikrop şerefsiz

8 tane şahit yazmış ya avukat bu 8 şahitin dinlenmesş en az 3 celse diyor 3 celse de 6 ay ediyor mikrop şerefsiz
herkes aynı şehirde mi ki? farklı şehirde olan şahitler kendilerine en yakın mahkemeye gidip ifade veriyor, kendi celsen sırasında değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…