İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

ben de seviyorum konuşmayı dinlemeyi fakat erkekler bu konularda çok çok çirkinleşip olayı çok başka boyutlara getiriyor evet şahit oldum maalesef... bulunduğum il bu tip konuları konuşmayı anlatmayı çok sever çok konuşur.

Hangi ülkede yaşıyorsun ablacım ?
Erkekler arasındaki cinsellik muhabbetinin sınırı ne olmalıdır şöyle bir kenarda dursun. Ama bu ülkede erkekler, eşleri hakkında birbirlerine birşey anlatmaz.
En fazla konuşulacak şey; yemek kalitesi, ev temizliği, dır dır etmek vs dir.

Ama kadınlar birbirlerine bundan bahsetmekte sıkıntı görmez. Altında yatan sebepler biyolojik, fizyolojik, psikolojik, sosyolojik (nakarat olsun diye yazmadım hepsinden bir parça sebep taşır) sebepler de bir kenarda dursun.
Bir kadın iş arkadaşına tüm gece uyuyamadım çok Yorgunum dediğinde kaş göz yapan birkaç kadın kıkırdar ve kimileri için edepsiz denen muhabbetin minik bir kırıntısıyla bile o sıkıcı iş ortamı birden renkleniverir.
Of yazmaya üşendim ya :kahve: siz bunu erkeklere vurun genelleyin işte.
Aman burda kimin fikrinin değiştiği görüşmüşte paragraf paragraf yazıyorum.

Her zaman söylerim. Kadın olmak çok eğlenceli birşey. Erkekler gibi üç ilgi alanı olup ona kanalize yaşayıp ölmüyoruz çünkü. Seks hayatını bile usulünce eğlence sebebi yapabilen müthiş varlıklarız. Kendinizi şu küçük renklerden mahrum edip simsiyah hayatınızdan pembeye Mora kırmızıya maviye b.k atınca ne oluyor?

Neyse kardeş. Siz yemek tariflerinden ve trendyol indirimlerinden devam edin :KK3:
İlk paragrafa hak veriyordum ki "simsiyah hayat"a gelince gülümsedim:))
Şükürki hayatim ozelimi yollara sermedigim icin kararmiyor,yemek tarifi ve trendyol indirimlerinin katacagi renge de muhtac degilim:)
"Özel hayat," diyoruz adi üzerinde,diger türlü "genel hayat" derdik.

Hatirliyorum biz küçükken kadinlar koca yaristirirdi,benim kocam sunu sever,sunu yemez,ay kocam olsa soyle derdi,kocam kocam:confused:

Simdi level atladik,kocayla yapilan eylemler paylasiliyor:))
Dünyanin renkleri bin türlü,tek kocaya indirgemeyin,baska mesguliyetler de edinin,o da giderse dunyaniz kararir:))

Burada bunun normal bir durum olduğunu savunanların hepsi böyle şeyleri konuşmayı sevenler. Ha evlilik sıkıntıya giriyordur cinsel münasebetimiz kalmadı vs gibi konuşma biçimlerini ayıp ve anormal bulmuyorum bu arada. Ama yok şu saatte şunu yaptık. Şöyle yaptık böyle oldu vs vs konuşmalar öğğğğğ iğrenç. Ben öyle anlatımlarda direkt zihinsel canlandırma yaşarım istemsizce. Komşudan gelen çığlık sesleri kadar iğrenç.

İkinci paragraf her "uykusuzum "dediğimizde oluyor 😂😂😂 domino etkisi yaratıyor bir an ortamda kikirdemeler oluyor ve bir kaç dakikalığına şenleniyor ortam .

Ayrıca yine katılıyorum sana hiç bir erkek bu tarz muhabbetleri başka bir erkeğe yapmaz net.Ama biz kadınlar için durum çok farklı .
Yapmazlar sanin.
Esim lise tatillerinde calisirken yanlarinda calistigi koskoca herifler oyle seyler konusuyorlarmis ki normalde 2 kisi rahat konusamaz.

Biri ben konuşurken “ benim yanında bunları konuşmayın, rahatsız oluyorum” diyecek ha valla içinden geçerim. Yine size bişi dememişler iyi insanlarmış.
Dağılın hanımlar konu sahibesinin dert yandığı iş arkadaşı gelmiş :KK45:

Erkekler bu konuda daha hassas, kimse karısıyla ilişkisini anlatmaz ama bazı kadınlar anlatmaya adeta bayılıyor, anlamak mümkün değil.
Yaaa hastalıkta sağlıkta diye söz verdiği kocasının yatak veya başka sırlarını anlatanlar arkadaşlarının yatak sırlarını da kocasına anlatmaz mı? 🤔🤔

Yaaa hastalıkta sağlıkta diye söz verdiği kocasının yatak veya başka sırlarını anlatanlar arkadaşlarının yatak sırlarını da kocasına anlatmaz mı? 🤔🤔
Anlatabilir pek tabi ki.

Ama biz eşiyle yaşadığı şeyleri başkalarıyla paylasmayanlar bunu pek anlayamayız.

Bugünde cinsellik konuşmadan pembeli , morlu renkli birgün yaşadık elhamdülillah.

Burada yazamayacagim tavsiyeler ve kendilerinden ornekler.
İki kisi konusabilir belki de üç beş 50 60lik amca yanlarindaki ergenlere aldiris etmeden konusmasi,ne diyeyim cogu normal didi:işsiz:

Kadın muhabbeti erkek muhabbeti diye bir şey var hepimiz biliyoruz.Kadin olarak, kadın muhabbeti kapsamında bu konuların zaman zaman konuşulduğunu ,şakalaşıldığını,kocaların hunharca çekiştirildigini vs vs bilirim .

Ama hiç bir erkeğin, eşini bu şekilde başka birine anlattığını görmedim duymadım bilmiyorum.Eşleri hakkında en fazla söyleyecekleri şey çok konuşuyor ya da kıskanç filan.

Peki eşiniz size bunu neden anlatma gereği duymuş ki ?

Kadın muhabbeti erkek muhabbeti diye bir şey var hepimiz biliyoruz.Kadin olarak, kadın muhabbeti kapsamında bu konuların zaman zaman konuşulduğunu ,şakalaşıldığını,kocaların hunharca çekiştirildigini vs vs bilirim .

Ama hiç bir erkeğin, eşini bu şekilde başka birine anlattığını görmedim duymadım bilmiyorum.Eşleri hakkında en fazla söyleyecekleri şey çok konuşuyor ya da kıskanç filan.

Peki eşiniz size bunu neden anlatma gereği duymuş ki ?
:D Neden anlatmasin,densizlerden söz acilinca ornegin.
Baskasiyla paylasani bu kadar tuhaf karsilamadiniz:)

:D Neden anlatmasin,densizlerden söz acilinca ornegin.
Baskasiyla paylasani bu kadar tuhaf karsilamadiniz:)

Erkek muhabbetiyle çok ilgilenmiyorum ki anormal gelmiyor ne konuştukları :) keza benim de konustuklarim onlara anormal gelmiyordur ama ben konuşulan herşeyi eşime söylemem mesela eşimde bana söylemez o nedenle eşinizin bunu bu şekilde size söylemesi benim.tuhafima gider :) :)

Erkek muhabbetiyle çok ilgilenmiyorum ki anormal gelmiyor ne konuştukları :) keza benim de konustuklarim onlara anormal gelmiyordur ama ben konuşulan herşeyi eşime söylemem mesela eşimde bana söylemez o nedenle eşinizin bunu bu şekilde size söylemesi benim.tuhafima gider :) :)
Boyundan buyuk kufurler eden bir cocugun bunlari dedesinden ogrendigini soylemisti esim.
Adam arkadaslarina kufrettiriyormus,gulusuyorlarmis.
İsi sebebiyle tanıdığı insanlar.
Ben de "koskoca adam böyle sey yapar mi ya,yasindan utanir"deyince,daha ne insanlar var diyerek bu vesileyle anlatti.
Ayni kelimelerle anlatmaz zaten,daha neleri paylasiyorlar bilsen demisti.

Valla ayıp mı terbiyesizlik mi bilmem ama bana göre bayağılık... benimde eski çalıştığım yerde vardı böyle bir kaç kadın,konuşurlar sonra bana bakıp "ay bak utandı bekar kız bu susun" derlerdi ozaman ağızlarına çakasım gelirdi ... hatırlayınca bile o ana gidip sinirim bozuldu
Ayy ben de tam da şu yasadiklarini yasiyorum isyerinde bu aralar.artik gına geldi kadinlarin seks muhabbetini dinlemekten.konusup konusup sonra da bana bakip aramizda bekar kiz var utandirmayalim deyip gülusmeleri yok mu bi de.isyeri olunca mecbur bu muhabbetlerini duymak zorunda kaliyorum bi de yaa

Back
X