• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar pis olmak zorunda mı?

kucukpisi

Hayata inat gülümse...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
7.563
4.577
448
Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış :53:. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...

hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti:20:. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım

içim kalktı resmen...

iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...

geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm:53:... bana mı rastlıyo yaaa.....

burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...

şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...

bizim işyerinde de var böyle bir tip .
hem de bayan ,baksan süslü püslü ama tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını kaç kişi görmüş ,onu bırak tuvaleti de pis bırakıp çıkıyormuş .
ben rastlamadım ama ben hep kapıları peçeteyle tutuyorum .
o kadın getirip bir şey ikram etse nasıl yenir bilmiyorum valla .
maalesef pis insan her yerde var

Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış :53:. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...

hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti:20:. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım

içim kalktı resmen...

iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...

geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm:53:... bana mı rastlıyo yaaa.....

burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...

şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...

Valla assanız da bir şey değişmez. Pedlerini ortalığa atan, sifonu çekmeyen insanlar bi yazıyla düzelmezler maalesef :(
Yaz da geldi, her tarafta ter kokusu olur artık :(

Valla assanız da bir şey değişmez. Pedlerini ortalığa atan, sifonu çekmeyen insanlar bi yazıyla düzelmezler maalesef :(
Yaz da geldi, her tarafta ter kokusu olur artık :(

o ter kokusuna alıştım iyi mi:1:.. tarlada tokatta çalışanlarda geliyor tabi onlara lafım yok... iş dolayısıyla öleler.

millet beni pimpirikli gibi görecek...

anneme de anlattım bi ara, "iyi olmuş bağışıklık kazanırsın" dedi. napsın kadın yapacağı bişiy yok tabi:27:

bizim işyerinde de var böyle bir tip .
hem de bayan ,baksan süslü püslü ama tuvaletten sonra ellerini yıkamadığını kaç kişi görmüş ,onu bırak tuvaleti de pis bırakıp çıkıyormuş .
ben rastlamadım ama ben hep kapıları peçeteyle tutuyorum .
o kadın getirip bir şey ikram etse nasıl yenir bilmiyorum valla .
maalesef pis insan her yerde var

iş yerinde görgülü olması gerekirken yapmayanlar daha bi gıcık ya... bi ara vardı öle bir tip... bahsettiğim bayan dışardan gelmiş...

Çok fena :25: acaba kağıt yazsanız üstüne alınırlar mı?:26:

sağlık bakanlığının bir afişi vardı. bulursam asayım bali... bulamazsamda çıktı alayım... en azından gördüğümde kağıdı okuyun derim. döverse tabi orda beni bilmemde... birşey de denilmiyor ki

Son düzenleme:
iş yerinde görgülü olması gerekirken yapmayanlar daha bi gıcık ya... bi ara vardı öle bir tip... bahsettiğim bayan dışardan gelmiş...

ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var

Sırf böyleleri yüzünden elimden geldiğince dışarıda wc kullanmıyorum..
Tutabildiğim yere kadar !

o ter kokusuna alıştım iyi mi:1:.. tarlada tokatta çalışanlarda geliyor tabi onlara lafım yok... iş dolayısıyla öleler.

anneme de anlattım bi ara, "iyi olmuş bağışıklık kazanırsın" dedi. napsın kadın yapacağı bişiy yok tabi:27:

Yok, onlara benim de lafım yok tabi ki ama sudan sabundan bihaber insanlar oluyo. kıyafetine bi ton özen gösteriyo ama buram buram da ter kokusu geliyo :)

Bi de otobüste yağlı saçlarıyla cama başını yaslayanlar var tabi :)

Siz yine de bi yazı asın isterseniz, 1-2 kişi bile dikkate alsa kar :)

Bir cafede wcdeydim, garson kiz geldi wcye girdi cikti gitti. El mel yikamadi. Her an her yerdeler. Illallah bu pis insanlardan :(

ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .

ayy... bende utanırım. dikkat etmeye çalışıyorum.

okumuş etmiş insanlar olunca, gerçi dediğin doğru.. var öle tipler... her yerdeler.. ve beni buluyorlar...

okuldayken oda arkadaşım böyleydi,wcyi temizliyorum bakıyorum batık,temizlenmemiş.allah allah diyorum ,başka odalardan mı gelip yapıyolar diyorum,çünkü oda arkadaşım çok bakımlıydı ona konduramamıştım.sonra diğer arkadaşım onun yaptığını ,evinde de aynı olduğunu söyleyince şok oldum.bi süre yazılar astım,arkadaş ya yüzüne denmiyor;en sonunda patladım ve söyledim,biraz çözülmüştü.

Ter kokusundan nefret ediyorum.
Otobüste önünbe bir oturuyor birisi arkasında duramıyorsun :(

Ama anlattığın daha iğrençmiş.
Wc'den sonra elini yıkamamak nasıl birşeydir ıyyy.

Yok, onlara benim de lafım yok tabi ki ama sudan sabundan bihaber insanlar oluyo. kıyafetine bi ton özen gösteriyo ama buram buram da ter kokusu geliyo :)

Bi de otobüste yağlı saçlarıyla cama başını yaslayanlar var tabi :)

Siz yine de bi yazı asın isterseniz, 1-2 kişi bile dikkate alsa kar :)

var var o tiplerde var... eski çalıştığım yerde öğretmen olduğunu bildiğim biri geliyordu... adam odaya girdi mi biz kaçıyorduk. cam pencere ne varsa açıp, odayı terk ediyorduk...

Valla öyle alışmışsa öyle gider. Siz değiştiremezsiniz. Önceki işimde benim de başımda böyle pis biri vardı. Ne ellediği telefonu, fareyi, klavyeyi vs ellemek istiyordum. Elleyeceğim zaman peçeteyle elliyordum. Islak mendille siliyordum. Benim eşyalarımı ellediğinde kan beynime sıçrıyordu. :41: Elimi gunde belki 20 - 30 kere yıkıyordum. Çatlayıp kanıyoru. Krem yetiştiremiyordum. Oh! Sırf bu bile işten ayrılmam için sebep olabilirdi. Kurtuldum çok şükür. :32:

Ter kokusundan nefret ediyorum.
Otobüste önünbe bir oturuyor birisi arkasında duramıyorsun :(

Ama anlattığın daha iğrençmiş.
Wc'den sonra elini yıkamamak nasıl birşeydir ıyyy.

burnum da hassastır benim. alıştım derken normal karşılıyorum ama bayılıyorum o ayrı...

Sanırım o erkek hayatında hiç gaz çıkarmamış. robot olmalı.:6:

Son düzenleme:
Back
X