• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar pis olmak zorunda mı?

benim en kızdığım sifon çekmeyenler. pedlerini yere atanlar. geçen gün bir restaurantta ayağıma bir şey yapışmış. tam çıkıyordum. bir pedin ters tarafı. o şekilde lokantayya gittiğimi düşünsenize. rezalet..iyiki tam çıkarken gördüm.

hadi ya... ay rezil bir durum. birde senin suçunda yok. aslında onu atanın ayağına yapışıp çıkması gerekir.... hatta bi tarafından sarksa daha iyi.:27:..

Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış :53:. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...

hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti:20:. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım

içim kalktı resmen...

iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...

geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm:53:... bana mı rastlıyo yaaa.....

burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...

şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...

Fakülte tuvaletinin kapısına koyu siyah kalemle biri "sıçınca sifonu çek, insanız ya o açıdan" yazmıştı bayıldım ben şahsen:1: İnsan utanır o yazıyı gördükten sonra bence. Deneyin derim

hadi ya... ay rezil bir durum. birde senin suçunda yok. aslında onu atanın ayağına yapışıp çıkması gerekir.... hatta bi tarafından sarksa daha iyi.:27:..
tam kapıyı açarken gördüm. farkettmeden basmışım. ayağımda bir ağırlık bu ne deyince. bir baktım, midem kalktı. öbür ayağımla çıkardım. iyikide o şekilde dönmedim. erkekler falan var. ayy rezalett.)

Bende ayni sekilde sifonu cekmeyenlerden nefrettt ediyorum.. Hadi evinde oyle alisiyosun, 3 kurus su parasi icin evi leşş gibi kokutuyorsun da be mubarek, avmde restorandaki su da mi sana yaziyo. Pislikk

4 yıl yurtta kaldım.Allahım o kokoşların yurt halini en iyi bilenlerdenim...

Epilasyon yapar,kılına bi su tutmadan çıkan mı ararsın...Pislediğine bir tas su dökmekten aciz mi ararsın....:ssz:

Ne çektim be...Elimde çamaşır suyuyla geziyordum tuvalette,banyoda.

Temizlik imandan,sorsak çoğu Müslümanım der.Ama bu tezatı hiç anlamadım,anlamayacağım.

Bende ayni sekilde sifonu cekmeyenlerden nefrettt ediyorum.. Hadi evinde oyle alisiyosun, 3 kurus su parasi icin evi leşş gibi kokutuyorsun da be mubarek, avmde restorandaki su da mi sana yaziyo. Pislikk

şu sifon olayında bende çok hassasım ve artık tik oldu evde bile klozet kapagını kaldırmadan once sifonu çekerım :30::30::30:

bi de en sevmediğim şeylerden birisi sıfır kol giyip de kıllarını almamış olanlar.
bir gün dolmuşta gidiyorum bir hatun var yanımda ,gerçekten dikkat çekici biri ,hoş bir makyaj yapmış ,saçlar başlar o biçim..
elini kaldırdır yukardan tutmak için,amanınnnn o nasıl bir koltuk altı YARABBİM!
O anda benimle bakan bir erkek de vardı yanımda ,adamla da göz göze geldik mi ,utancımdan yerin dibine girdim ,o bayan adına.
Madem kıllarını temizlemedin ne diye kısa kol giyiyorsun anlamış değilim..

ay bir de yine bir günü işteyim :9::9:

şalımı düzeltiyorum bayanlardan biri lavaboya girdi biraz sonra çıktı benle birlikte bir kaç kişi daha bakıyoruz eline yıkamadan kapıya yöneldi baktığımızı görünce ' sütyenimin askısını falan düzelttim' deyip gitti yazık nasıl baktıysak açıklamak zorunda kaldı :60::60:

bi de en sevmediğim şeylerden birisi sıfır kol giyip de kıllarını almamış olanlar.
bir gün dolmuşta gidiyorum bir hatun var yanımda ,gerçekten dikkat çekici biri ,hoş bir makyaj yapmış ,saçlar başlar o biçim..
elini kaldırdır yukardan tutmak için,amanınnnn o nasıl bir koltuk altı YARABBİM!
O anda benimle bakan bir erkek de vardı yanımda ,adamla da göz göze geldik mi ,utancımdan yerin dibine girdim ,o bayan adına.

Rezillik yaa ne biçim insanlar var :47::47::20::20:

ben ne zaman avm de ki lavaboları kullansam dikkat ediyorum kimse elini yıkamıyor :27: istisnasız kimse.. kapıyı tuvalet kağıdıyla açıyorum, yürüyen merdivenlerde kenarlıklara dokunmuyorum, iyice psikopat oldum.. zaten ter kokusuna yorum bile yapamıyorum.. üstelik bunun zenginlikle- fakirlikle de alakası yok.. geçen gün eve servis çağırdık, gelen çocuk mis gibi parfüm kokuyordu bir de 40 kere özür diledi üzerim pis diye.. sudan korkuyor millet pes ya..

ben onun kapri-bacak ilişkisi versiyonuna şahit olmuştum :27:

Iykk aklıma geldi:120::120:.O pedler öyle leş gibi ortalıkta.Utanırım asla öyle yokya.Temizlik bambaşka bir şey.Umumi tuvaletler leşş yuvası.Birde hapşurduktan sonra ellerini yıkamayanlar varki en çokta onlara uyuz olurum yıkayamıyorsan bari sılak mendille sil.Son kapıları kalemleri felan tutuyorlar allahım öleceğim:19:

Öf bilmiyorum midem yine bi döndü.

ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var

Suslu kadinlar gaz cikarmaz mi anlayamadim

otobüs ve ter ayrılmaz ikili..

Ölüyorum kokudan..

Ben n'apıyorum onu diyeyim..

Çantama oda parfümü koydum otobüste seyahat halinde alıyorum etrafa sıkıyorum..

ahaha :1::1::1:

Doğru diyorsun pis adamın deodoranttan haberi bile olmaz.
Ne bileyim tarladak, de insan kullansa fena olmaz :1:

Tarladaki insan nasıl deodorant kullansın Allah aşkına :) Benim ailem çiftçiydi, serada çalışıyorduk yazları öğrenciyken, tarlada bahçedeyken ne kadar deodorant kullansan da farketmiyor açıkçası. Ama insan içine çıkacaksan, kendin için yapmıyorsan bile başkasının burun sağlığı için en azından duşunu al yani :)

ben onun kapri-bacak ilişkisi versiyonuna şahit olmuştum :27:
o yine çok görünmez ,hani bacak sonuçta ama direk burnunun dibinde bir koltuk altı hiç iyi olmuyor :)
Suslu kadinlar gaz cikarmaz mi anlayamadim

ya aslında bakımlı kadın ondan kasıt ,yani bakımlı olup da diğer taraftan dikkat etmemesi gibi diyelim.

Back
X