• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar pis olmak zorunda mı?

Peki iş yerlerinde tuvaletler nasıl temizleniyor biliyor musunuz? Temizleyen arkadaş bir eldiven giyiyor, çöpü de (kanlı pislikli tuvalet kağıtlarının olduğu) o eldivenlerle boşaltıyor. Tuvaletin her yerini de o eldivenlerle temizliyor. Sonra da aynı eldivenlerle tuvalet kağıtlarını asıyor, el kurulama peçetelerini asıyor. Bazen bazı şeyleri bilmemek en iyisi. Cehalet saadettir diyorum. Artık hiç bir yere dokunamıyorum. Çantamı bile lavabonun kenarına koyamıyorum ki bu günde 3 kere temizlenen iş yeri tuvaletim.

onu bırakın teyzemin komşusu çay demlerken çaydanlığın altına yumurta koymuş.şu suyun kaynadığı alt kısmına. iktisat yapıyor güya. o çayı teyzem içememiş . oda yumurtayı çok iyi yıkadım öyle koydum diyormuş kadın hala:27:

Son düzenleme:
insan değil bu kadınlar valla bir yere gidiyoruz erkek lavobaları daha temiz kadınların mı berbat hele parklarda bahçelerdekini hiç söylemiyorum çok fena çok...

bende erkek wclerini merak ediyorum temiz mi diye.. eşime soruyorum temiz diyor, kadınlarınkine bi giriyorum ıyyyy.... girilecek gibi değil...

işyerinde bi bayanda sürekli kirli bırakıyordu...regli günleri ortalık kırmızı kırmızı....çok çok afedersiniz ama gerçekten öyleydi...ve temizlik elemanımız erkek...nekadar mahçup olarak söylerdim temizlesin diye elin adamına.gittide çok şükür öyle bi sıkıntı kalmadı

onu bırakın teyzemin komşusu çay demlerken çaydanlığın altına yumurta koymuş. iktisat yapıyor güya. o çayı teyzem içemiş . oda yumurtayı çok iyi yıkadım öyle koydum diyormuş kadın hala:27:

hani suyunuda çaya mı katmış... yok canım o kadar değildir. fesatsın dimi:27:

işyerinde bi bayanda sürekli kirli bırakıyordu...regli günleri ortalık kırmızı kırmızı....çok çok afedersiniz ama gerçekten öyleydi...ve temizlik elemanımız erkek...nekadar mahçup olarak söylerdim temizlesin diye elin adamına.gittide çok şükür öyle bi sıkıntı kalmadı

İş yerinde o hiç çekilmiyor ya..
Ben bir tuvalet kağıdı bitiyorum napimmm istemiyorumm iz mizz kalsınnnn...
Ama herkes böyle değil...

onu bırakın teyzemin komşusu çay demlerken çaydanlığın altına yumurta koymuş.şu suyun kaynadığı alt kısmına. iktisat yapıyor güya. o çayı teyzem içememiş . oda yumurtayı çok iyi yıkadım öyle koydum diyormuş kadın hala:27:

su boşa gitmesin yumurtada haşlansın diye mi :30::30::52::52::52::52:

hani suyunuda çaya mı katmış... yok canım o kadar değildir. fesatsın dimi:27:
tabi çaydanlığı düşün. 2 ayrı iş olmasın diye çaydanlığın su kaynayan bölümüne yumurtaları koynmuş. hep yapıyormuş bunu zaten. sonra yumurtaları çıkarıyor. o suylada çay koyuyor. misafire.:27:

Son düzenleme:
en sinir olduğum şey şu tuvaletlerdir :19::19::19:
ne kadar sıkışırsam sıkışayım dışarıda asla tuvalete gitmem :20::20:
bi gün sırf bu huyum yüzünden başıma bi şey gelecek diye korkuyorum :9::9:

erkekler bu konuda ne şanslı ya k.çları bi yere değmeden yapabiliyorlar.
10-12 yaşlarındayken annem bizi 23 nisan törenlerine stadyuma götürmüştü..
Yanımızda da 5 yaşlarında erkek çocuklu bi kadın vardı.
Çocuk çişim geldi dedi, kadın çantasından su şişesi çıkarıp çocuğun pipiyi içine soktu çocukta bi güzel işedi sonra işerken önünde oturan kadın farketti ayyyy ayıp filan dedi o arada çocuk kımıldandı pipi şişenin ağzından çıktı öndekilerin üzerine asit yağmuru yağdı :27:
Sonuçta çocuk işini görmüştü bizse sıkışa sıkışa eve gittik :5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki iş yerlerinde tuvaletler nasıl temizleniyor biliyor musunuz? Temizleyen arkadaş bir eldiven giyiyor, çöpü de (kanlı pislikli tuvalet kağıtlarının olduğu) o eldivenlerle boşaltıyor. Tuvaletin her yerini de o eldivenlerle temizliyor. Sonra da aynı eldivenlerle tuvalet kağıtlarını asıyor, el kurulama peçetelerini asıyor. Bazen bazı şeyleri bilmemek en iyisi. Cehalet saadettir diyorum. Artık hiç bir yere dokunamıyorum. Çantamı bile lavabonun kenarına koyamıyorum ki bu günde 3 kere temizlenen iş yeri tuvaletim.

hıı wcnin içinde yıkadığı paspasla dışarı da temizliyorlardı eski iş yerimde. hatta temizlik yapan bayan utanmadan anlatmıştı bize. bizde bayılıyorduk...

erkekler bu konuda ne şanslı ya k.çları bi yere değmeden yapabiliyorlar.
10-12 yaşlarındayken annem bizi 23 nisan törenlerine stadyuma götürmüştü..
Yanımızda da 5 yaşlarında erkek çocuklu bi kadın vardı.
Çocuk çişim geldi dedi, kadın çantasından su şişesi çıkarıp çocuğun pipiyi içine soktu çocukta bi güzel işedi sonra işerken önünde oturan kadın farketti ayyyy ayıp filan dedi o arada çocuk kımıldandı pipi şişenin ağzından çıktı öndekilerin üzerine asit yağmuru yağdı :27:
Sonuçta çocuk işini görmüştü bizse sıkışa sıkışa eve gittik :5:

ıyyy... o ne öle....

tabi çaydanlığı düşün. 2 ayrı iş olmasın diye çaydanlığın su kaynayan bölümüne yumurtaları koynmuş. hep yapıyormuş bunu zaten. sonra yumurtaları çıkarıyor. o suylada çay koyuyor. misafire.:27:

birde çaydaki kokuyu düşünmek lazım. o ne öle...:53:

Back
X