• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar pis olmak zorunda mı?

İş yerinde o hiç çekilmiyor ya..
Ben bir tuvalet kağıdı bitiyorum napimmm istemiyorumm iz mizz kalsınnnn...
Ama herkes böyle değil...

aynen lilim yaaa çıkarken tekrar tekrar bakıyorum ben...sonuçta benden sonra biri daha girecek....vallaa ben bi kere yazı astımm.koca koca kadınlar ...bikerede koridorda bağırdım evinizdede böyleyseniz vay kocalrınız haline vay çocuklarınızın hallerine...ama yok evlerine öyle değiller bi titizler bi titizler sanırsın pürpak hanımlar.

hıı wcnin içinde yıkadığı paspasla dışarı da temizliyorlardı eski iş yerimde. hatta temizlik yapan bayan utanmadan anlatmıştı bize. bizde bayılıyorduk...

Buna bir derece katlanırım. Çünkü ayakkabılarım değiyor yere en fazla. Ama o eldivenler benim elimle dokunacağım her yere değmesinin yanında peçete ile dokunsam bile her yere peçetelere de değiyor.

Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış :53:. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...

hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti:20:. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım

içim kalktı resmen...

iş yerinde olduğum için mecbur o lavaboyu kullanacağım...

geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm:53:... bana mı rastlıyo yaaa.....

burda böle olaylarla sık karşılaşıyorum...

şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...

ben satış ofısındeyım tek wc mız var bıde düşün yanı durumumu ama evım yakın bır arka sokakta eve gıdıp gelıyorm hemen ahdım var ama bırı bı laf desın eve nıye gıdıp gelıyorsun dıye yapıştırıcam lafı:47:

onu bırakın teyzemin komşusu çay demlerken çaydanlığın altına yumurta koymuş.şu suyun kaynadığı alt kısmına. iktisat yapıyor güya. o çayı teyzem içememiş . oda yumurtayı çok iyi yıkadım öyle koydum diyormuş kadın hala:27:

Ay ben bunun kuru fasülyeli versiyonunu duydum kv den. Misafirliğe gitmişler. Kadın yemek pişerken yumurta da pişsin diye atıvermiş içine. Tabi benim kv de kp de aç kalmışlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay bizim bir oda arkadaşı vardı bir gün şöyle demişti ,söyleyen de hem de erkek .
Siz o kokoş süslü kadınların tuvalette ne sesler çıkardığını biliyor musunuz :)
düşün işte erkekler bile gaz çıkardıklarını filan duyuyorlarmış ,tuvaletler yanyana .
Ben ne zaman girsem çok dikkat ediyorum valla :)
ya pisliğin işyeri mi olur ,pis insan pis insan her yerde var

oda bir tuhafmış yani millet tuvalette yapmasın da ortalıkta mı yapsın.babamın bir lafı var: Tuvalet işte burası! Osuurum da mıçarım da:)))

Buna bir derece katlanırım. Çünkü ayakkabılarım değiyor yere en fazla. Ama o eldivenler benim elimle dokunacağım her yere değmesinin yanında peçete ile dokunsam bile her yere peçetelere de değiyor.

yazdığın iğrenç zaten de

bunu eklememişim;

birde tuvalet fırçasını lavaboyada kullanıyormuş. onuda eklememişim...

Az önce lavaboya girdim. bir kadın vardı tuvaletin içinde, kapısını açık bırakmış :53:. sonra başka yöne çevirdim kafamı, kapattı kapısını...

hadi onu geçtim, kadın ellerini yıkamdan çıktı gitti:20:. kapı kulplarını elledi. elimde peçete tuttuğu yerlerden tutmamaya çalıştım

içim kalktı resmen...

geçenlerde de bayan tuvaletinde arkasını dönmüş işini gören bi adam görmüştüm:53:... bana mı rastlıyo yaaa.....

şimdi wcye yazılarla ellerinizi yıkamadan çıkmayın gibi şeyler mi assam ne yapsam...

Allahım resmen benim derdimi dile getirmissiniz. Benim okulumda da var böyleleri. Ya tuvaletten çıkıyorlar çıktıkları an elleri saçlarında saçlarını düzeltiyorlar aynaya bakıp gidiyorlar. Ya hadi kendini yıkamadin e hadi elin bi yere degmedi ya insan o havanın içine girdikten sonra banyo yapası geliyor fakat Bunlar ellerini yıkamiyorlar. O kadar ilginçtir ki ben okula her gittiğimde lavaboya gider elimi yakarım ve bi kaç gündür hiç sabun olmamasına rağmen kimse sabun yok demiyor. Ayy ya resmen artık tiksiniyorum. Bi de okumuş insan daha da bilgili daha da temiz olması gerekmiyor mu? Hele katlamadan atılan o pe..dler yok mu ahh ahah. Çok doluyum ben de çoook. Galiba egitimle değil aileden geçiyor temizlik...

Son düzenleyen: Moderatör:

içim kalktı resmen...

ığrenç ya ben elime çok titizim tuvaletten sonra el yikanmazmi ya,başta kendi sağlığımız için lazım bu,basakalrinuda düşünmeliyiz o ellerini heryere sürüyor Allah ıslah etsin.
Ben yemek yaparken ellerimi bi 10 kere yikiyom galiba Bende abartiyorum sanırım.

Back
X