• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar pis olmak zorunda mı?

O anlattığım kadının evlerinde bir koku varmış.Bir türlü anlayamamışlar ne olduğunu.Meğer kızı pis pedini çantasına koymuş bir haftadır da almamış çantadan.O kokuyormuş.Bir de anlatmış kızım böyle yaptı diye.Anası ne ki kızı o olsun.:37:

YUH BE...boylesinide ilk defa duydum ne pis insanlar var.Doguma gittiyim zaman yatak altina pis corap ve ic camasiri saklayan bayanlar gormustum :50:

Şurada yazılanları okudukça yuhh dedim.Gerçekten pis insana tahammülüm yok.Vücudunu evini yaşadığın geçtiğin her alanı temiz tutacaksın.Hele tuvaletten sonra yıkanmayı bilmeyen ama yüzüne 1 kilo makyaj yapıp çıkan kadınlar yüzünden makyajdan bile tiksindim.Asla fondöten kullanamıyorum mesela.Sanki temiz olma hissimi alıyormuş gibi gelir.Bence en çekici kadın yüzü gözü tertemiz az makyajlı,saçları pırıl pırıl tel tel dökülen mis gibi kokan,üstü başı temiz sade giyimli, kendisinden parfüm değil teninin temizliğini belli eden şampuan sabun duş jeli kokusu gelen hatun kişidir.Ben etrafımdaki erkeklere arkadaşlarıma hep dikkat ediyorum nerede doğal az makyajlı temiz güzel bir kız var onlara daha çok ilgi duyuyorlar.Nerede bol makyajlı abartılı giyimli doğallığından eser kalmamış bir kız var bir onu da baştan aşağı süzüyorlar kızın arkasından bu ne be diyorlar.

Ps:Bu arada imzam konuya tam dek geldi cuk oturdu:)

Son düzenleme:
İşyerine gelen temizlikçi bir kadın vardı.Bir gün yer beziyle masa silmeye kalktı.Ben yok onunla silinmez diyince sen çok temizsin demişti bana.:60:Klavyeyi de musluğun altında yıkamıştı.:60:

Hahaha cok güldüm buna,sende bi tuhafsin ya tabi bu kadarda temiz olunmaz ki? :))))))

Makyajlı,üstüne başına dikkat eden kişiler pis diye bir kural yoktur.Ben de her gün makyaj yaparım,duş alırım,üstümü başımı da temiz tutarım ama titizlikten ellerimde hastalık çıktı.Bir rulo kağıt peçete iki gün dayanmıyor işyerinde bana.Makyajlı kadınlara lütfen farklı yaklaşmayalım.Kendine özenle alakalı birşey.Özensiz istesem de çıkamam evden.Makyaj sevmeyen kişi benim gibi olamazsa ben de onun gibi olamam.Yapı meselesi.

İşyerine gelen temizlikçi bir kadın vardı.Bir gün yer beziyle masa silmeye kalktı.Ben yok onunla silinmez diyince sen çok temizsin demişti bana.:60:Klavyeyi de musluğun altında yıkamıştı.:60:

hadi yaa benimde bazen klavyeleri domestoslu suya batırasım geliyo :9::9:

YUH BE...boylesinide ilk defa duydum ne pis insanlar var.Doguma gittiyim zaman yatak altina pis corap ve ic camasiri saklayan bayanlar gormustum :50:

O iç çamaşırını da alıp giyer sonra.Mazallah mikrop kapacak biryerleri.:60:

Şurada yazılanları okudukça yuhh dedim.Gerçekten pis insana tahammülüm yok.Vücudunu evini yaşadığın geçtiğin her alanı temiz tutacaksın.Hele tuvaletten sonra yıkanmayı bilmeyen ama yüzüne 1 kilo makyaj yapıp çıkan kadınlar yüzünden makyajdan bile tiksindim.Asla fondöten kullanamıyorum mesela.Sanki temiz olma hissimi alıyormuş gibi gelir.Bence en çekici kadın yüzü gözü tertemiz az makyajlı,saçları pırıl pırıl tel tel dökülen mis gibi kokan,üstü başı temiz sade giyimli, kendisinden parfüm değil teninin temizliğini belli eden şampuan sabun duş jeli kokusu gelen hatun kişidir.Ben etrafımdaki erkeklere arkadaşlarıma hep dikkat ediyorum nerede doğal az makyajlı temiz güzel bir kız var onlara daha çok ilgi duyuyorlar.Nerede bol makyajlı abartılı giyimli doğallığından eser kalmamış bir kız var bir onu da baştan aşağı süzüyorlar kızın arkasından bu ne be diyorlar.

Bu imzaları nasıl atıyorsunuz acaba? Belli bir mesaj sayıs falan mı var?

bende katılıyorum ama cildi düzgün olmayan bisürü kırmızı iz olan biri aknelerden makyajsız çıkamaz mesela ben :S bb krem basıyorum bu aralar hiç sevmediğim halde. emin ol onsuz daha bakımsız yüzüm oluyo yani

mersi:)
bende çok gülerim bu adama..:27:

mimik kralı.
İmza nasıl ayarlanılıyor acaba?Bazıları resim, video ve yazıyı nasıl yazabiliyor? Bir de bazı üyelerin isimleri neden kırmızı renkte ve önünde işaret var? BİLEN cevap verebilir mi?

İmza nasıl ayarlanılıyor acaba?Bazıları resim, video ve yazıyı nasıl yazabiliyor? Bir de bazı üyelerin isimleri neden kırmızı renkte ve önünde işaret var? BİLEN cevap verebilir mi?

Aşağıdaki linkten 30 TL karşılığı pro üye olunuyor.Hem de Soma'ya yardım etmiş oluyorsunuz.Pro üyeler kırmızı oluyor.Yemek yarışmasında birinci olan da pro oluyor ücretsiz.Bekleriz yarışmaya:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638&page=34

Son düzenleme:
Back
X