- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
bıldıgın mıkrop yuvası klozet.
kaç kişiden duydum mantar kaptıklarını... hemde iş yerinin klozetlerinden... pis işte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıldıgın mıkrop yuvası klozet.
çok dikkatlı olmak lazım gercekten.kaç kişiden duydum mantar kaptıklarını... hemde iş yerinin klozetlerinden... pis işte...
Offf ben de bu konularda çok takıntılıyım. WC konusu yüzünden ben de çok sıkıyorum. Bazen çocuklarla AVM ye gittiğimizde onların WC ihtiyaçları gelmesin diye hızlı olarak alışverişi bitirmeye çalışıyorum.Hadi ben tutumaya çalışıyorumda onların gelince çok zor.Bir de artık her yer klozet.Tamam alaturka WC lerdede üste sıçrama gibi olay var ama ben evlerde klozet olsun ,umumi yerlerde de alaturka olsun istiyorum. Alaturka WC lerde de yaparken de çok dikkat ediyorum üstüme sıçramasın diye.
Çocukların gelince klozetse tuvalet kağıdıyla döşüyorum ama 4-5 yaşındaki çocuğu orada oturtmaktan belim ağrıyor. Sonra tabi eve gelince duşa sokuyorum. Zaten normal de her eve gelişlerinde çoraplarına kadar tüm kıyafetlerini değiştiriyorum. Ben de dahil.
WC den sonra el yıkamayanlar o kadar çok muymuş ya???Ben de işyerimde öyle birine denk geldim de o yüzden kapı kollarına mümkün olduğunca dokunmamaya çalışıyorum.Bir arkadaş yazmış ya klozette viledayı yıkayıp onunla yer silenine. Aynısıyla ben de karşılaştım. Midem almadı. Hatta yüzüne söyledim dedim ne yaptınız klozete batırılıp yer silinir mi? O yüzden odamı mümkün olduğunca temizletmiyorum.Böyle temizleneceğine hiç temizlenmesin:)
Bir de elimde olmayarak evime gelen misafirlerin WC den sonra ellerini yıkayıp yıkamadıklarını anlamak için su sesini dinliyorum
Biz mi çok takıntılıyız insanların çoğu pis mi gerçekten yaa. Allah ım hastanelere düşürmesin zaten o ayrı mevzu.
erkekler bu konuda ne şanslı ya k.çları bi yere değmeden yapabiliyorlar.
10-12 yaşlarındayken annem bizi 23 nisan törenlerine stadyuma götürmüştü..
Yanımızda da 5 yaşlarında erkek çocuklu bi kadın vardı.
Çocuk çişim geldi dedi, kadın çantasından su şişesi çıkarıp çocuğun pipiyi içine soktu çocukta bi güzel işedi sonra işerken önünde oturan kadın farketti ayyyy ayıp filan dedi o arada çocuk kımıldandı pipi şişenin ağzından çıktı öndekilerin üzerine asit yağmuru yağdı
Sonuçta çocuk işini görmüştü bizse sıkışa sıkışa eve gittik![]()
ben dısarda çok tuvalet kagıdı harcıyorum. klozete oturuken etrafını doluyorum, ıcıne atıyorum
kapı kollarını onunla acıyorumkısacası, pislik insan çok
bu konularda çok dıkkatlı olmalıyız
her turlu hastalık gecer ınsana
deodorant pisken kullanılmaz zaten ,pisken kullanırsan vücut teri ve pisliği ile birleşiyor ve çok çok ağır bir konu ortaya çıkıyor.
var öyle leş gibi terleyip ,vücudunda kıl bırakıp deodorant kullanan bayanlar ,konuları kanalizasyon gibi oluyor ..
duşuna girer çıkar öyle sıkarsın deodorantı ,vücut temiz olunca mis gibi kokar.
benim kardeşimin teri de çok kokar mesela ondan biliyorum ,deodorant sıkar hemen çok kızarım ,gir duşa çık öyle sık diye..
Tarladaki insan nasıl deodorant kullansın Allah aşkına :) Benim ailem çiftçiydi, serada çalışıyorduk yazları öğrenciyken, tarlada bahçedeyken ne kadar deodorant kullansan da farketmiyor açıkçası. Ama insan içine çıkacaksan, kendin için yapmıyorsan bile başkasının burun sağlığı için en azından duşunu al yani :)
ayy ne pismiş o kadın öyle. elini yıkamaması NEYSE de ona bile neyse dedim yani, kapı açık tövbe tövbe.
sinir olurum böyle insanlara da
yiğidin malı meydandadır lafını çok yanlış anlamış belli ki