İnsanlar sosyal medyadaki kadar sosyal mi

Benim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
500 kişi takip ediyor ama beğeniler 260 nerede 240 kişi aklıma hahah aklıma bu geldi amannn öyle yada böyle boşverin

İyi de bu cevreyle alakali , ben calisan bir kadinim , okudugum okullar , is , arkadas , aile , dost , esimin arkadaslari vs vs derken bi gun baktim 700 e dayanmis arkadas sayim , eleye eleye 400 e indirdim , elimde olsa 200 ile sinirlarim da olmuyor iste
Yani calisirsaniz , insanlarla ilgili bir isiniz olursa sizin de olur o kadar takipciniz ama ne ise yarar bilemiyorum , bana anlamsiz geliyor cok samimi olmadigim insanlarin sosyal medyada ekli olmasi

Etrafınızda 500 kişi mi olsun istiyorsunız anlamakta zorlanıyorum.boş iş bunlar .kendi kendinize mutlu olmayı öğrenmek zorundasınız yaş ilerleyince çok ama çok lazım olacak inanın bana o şekilde eğitin kendinizi.

Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galiba

Ben de öyle çok takipçim olmamasını dert etmem ama şöyle bir takıntı farkettim kendimde;eğer birinin paylaşımlarını beğeniyorsam o benimkileri beğenmiyorsa ben de bir süre sonra beğenmeyi kesiyorum. Benim de çocuğum var ben neden onunkini takip ediyorum ki diyorum kendi kendime :)
Bazen de esiyor giriyorum listeden siliyorum ortalıkta görünmeyenleri.

hamal yükü çoğu
vala etrafımda anlaşabileceğim 10 kişi çıkar çıkmaz
bazen diyorum ben mi problemliyim insan ayırıyor kusur buluyorum
ki işim sosyal medya tarafını zaten geçiniz

Arkadaş ne sosyal medyaymış,dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz.Nasıl bu kadar yüzeysel şeyleri önemsiyorsunuz,kapatın tümden olsun bitsin.Aklım almıyor artık

Çoğu zaman takip ettiklerimi sadeleştiririm sosyal medyada. Sanki oradaki sayı azalınca daha huzurlu oluyorum :) Bir de samimi insanlar beğensinler fotoğrafları daha iyi, yüzlerce binlercesi beğeniyor da ne olur Allah aşkına..
Benim bi arkadaşım da netten fotoğraflar bulup sanki oradaymış gibi hikayeler atardı. Çok sosyalmiş gibi. Alakası yok, bu da bi hastalık.

Sevgilimin 4bin takipcisi var, hepsi tanidigi insanlar. Her fotografi en az 2 bin like alir. Benim bin kusur takipcim var hepsi tanidik 600-700 like alirim. Gittigimiz her ulkede arkadaslar edindik, turkiyede surekli ayni cevrede oldugumuz icin "social circle"imiz genisti ve ikimiz de girisken insanlariz hatta sevgilim benden de girisken. Bu sekilde bir baktim bin olmus.

Biz yuz yuze tanidiklarimiz haric kimseyi eklemeyiz ama takibe takip begeniye begeni yapan coookk arkadasim var. Cok onemliyse oyle yapin.

Benim beğenim en fazla 25 alıyor. Arkadaş çevrem 10kisi fln sen hesap et ne kadar sosyalim

Benim de 500 kişi falan
Beğeniler ne kadarmış acaba 50 civarı falan
Oturup üşenmesem silicem çoğunu
Ne görmek ne duymak istemiyorum sen düşün ne kadar sosyalim

Amaan bana ne milletin takip beğeni sayısından valla hiç umrumda değil
6 ay önce instayı sildim millet saçma sapan resimler durumlar paylaşıyo sanki hiç dertleri sılıntıları yokmuş gibi yediğini içtiğini görmemiş gibi paylaşanlar

Sadece whatsabım var bide KK başkada sosyal medyam yok iyi böyle

Benimde en fazla 30 oluyo begenim ama hic dert etmiyorum insanlar begensin diye koymuyorum cunku anı kalsın diye paylasiyorum resmimizi :) ayrica takipci sayım 90 ve gayet memnunum bu durumdan. Cunku tanimadigim yakin olmadigim insanlarin takip isteklerini onaylamiyorum. Gerek yok

Bi' ara tüm sosyal medya hesaplarımı kapatmıştım.

Hayatımın en huzurlu dönemlerinden biriydi, yeminle, herkesin her yerden ulaşabilmesi sinir bozucu oluyor bazen.

Ben de saçma veya her anınına dair paylaşım yapanları silerek ya da sessize alarak idare ediyordum ama en iyisi uygulamayı tamamen silmek sanırım. Ameliyatından fotoğraf paylaşan doktor arkadaşım vardı ya

Ben de saçma veya her anınına dair paylaşım yapanları silerek ya da sessize alarak idare ediyordum ama en iyisi uygulamayı tamamen silmek sanırım. Ameliyatından fotoğraf paylaşan doktor arkadaşım vardı ya
Aynen öyle çok saçma resimler hadi görüyorsun beğenmesen olmuyo saçma olduğunu bile bile beğeniyorsun

Ben sildim kim ne yapmış nerelere gitmiş ne yemiş ne içmiş hepsini
sağolsunlar instadaki arkadaş veya akrabalar whatsap da paylaşıyorlar aynı resimleri görüyorum o yüzden whatsap yeterde artar bile

Benim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
Yani şu kk da gördüğüm kadar hicbir yerde görmedim şu sosyal medya takıntısını
Yok takipçisi çok yok hergun geziyor yok yiyor içiyor eğleniyor dünya bunlara güzel vs..
Cocukmusunuz siz Allah aşkına?Goremiyormusunuz insanlar takipçi bile satın alabiliyorlar ve abuk sabuk fotolara beğeni yağıyor. Göremiyormusunuz her mutlu foto paylaşan insanların gerçekte de mutlu olamayacağını?Ağlarken çekilip koyan varmi görmedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…