- 11 Kasım 2018
- 1.937
- 8.438
- 158
500 kişi takip ediyor ama beğeniler 260 nerede 240 kişi aklıma hahah aklıma bu geldi amannn öyle yada böyle boşverinBenim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
200kaç kşinin 60ı beğeniyor, Allah başka dert vermesin
Ben neden böyle olamıyorum ya ben etrafımda çok kişi olsun istiyorum ama çok istiyorum diye olmuyor galiba
Amaan bana ne milletin takip beğeni sayısından valla hiç umrumda değil
6 ay önce instayı sildim millet saçma sapan resimler durumlar paylaşıyo sanki hiç dertleri sılıntıları yokmuş gibi yediğini içtiğini görmemiş gibi paylaşanlar
Sadece whatsabım var bide KK başkada sosyal medyam yok iyi böyle
Aynen öyle çok saçma resimler hadi görüyorsun beğenmesen olmuyo saçma olduğunu bile bile beğeniyorsunBen de saçma veya her anınına dair paylaşım yapanları silerek ya da sessize alarak idare ediyordum ama en iyisi uygulamayı tamamen silmek sanırım. Ameliyatından fotoğraf paylaşan doktor arkadaşım vardı ya
Yani şu kk da gördüğüm kadar hicbir yerde görmedim şu sosyal medya takıntısınıBenim fotoğrafıma en fazla 60 beğeni gelirken herhangi birinin 260 larda dolaşması 500 kişiyi takip edip 500 ünde onu takip etmesi. Bilmiyorum üzülüyorum kimsem yokmuş gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?