• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar tarafından önemsenmemek

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
böyle deli dolu uçuk bi kızım ama yeri geldiğinde çok da iyi konuşurum ve insanları önemserim yani üzüldüklerinde elimden gelen her türlü desteği veririm .ama bugün şunu fark ettim ki insanlar beni pek önemsemiyo .bu hareketlerimi değiştirmek istemiyorum çünkü ne kadar istesem de bu uçukluk özelliğimi değiştiremiyorum ..ama insanların beni önemsemesini dediklerimi dinlemesini istiyorum sizce ne yapmalıyım yaa :26:

Kültür yapabilirsin. Bir de lafı dinlenen insanları dinleyerek örnek al.
Bazı insanlar "neşeli, deli dolu" sıfatları altında insan içinde saçmalarlar. Sonra saygı da görmezler. Yani seni bilmiyorum ama lafının dinlenmemesi, önemsenmemen sonucu öz eleştiri yapabilirsin. Ya da seni iyi bilen birinden seni bu konuda eleştirmesini iste.

Kültür yapabilirsin. Bir de lafı dinlenen insanları dinleyerek örnek al.
Bazı insanlar "neşeli, deli dolu" sıfatları altında insan içinde saçmalarlar. Sonra saygı da görmezler. Yani seni bilmiyorum ama lafının dinlenmemesi, önemsenmemen sonucu öz eleştiri yapabilirsin. Ya da seni iyi bilen birinden seni bu konuda eleştirmesini iste.

Bende oyleyim, arkadaslar arasinda sakaci gulen bir tipim ve ciddi bir sey konustugumda beni genellikle cok onemsemiyorlar, bazen cok umrumda olmasa da bazen kalbim cidden cok kiriliyor, sozu gecen arkadaslarimiz buraya tavsiyeler yazarsa bende yararlanmayi dusunuyorum

böyle deli dolu uçuk bi kızım ama yeri geldiğinde çok da iyi konuşurum ve insanları önemserim yani üzüldüklerinde elimden gelen her türlü desteği veririm .ama bugün şunu fark ettim ki insanlar beni pek önemsemiyo .bu hareketlerimi değiştirmek istemiyorum çünkü ne kadar istesem de bu uçukluk özelliğimi değiştiremiyorum ..ama insanların beni önemsemesini dediklerimi dinlemesini istiyorum sizce ne yapmalıyım yaa :26:

Cool olun. Yani mesela bir konuda tartisiyorsunuz bir gorus bildiriyor herkes siz en son konusan kisi olun ciddi olun ve hitabetiniz kuvvetli olsun. Herkes sizin agzinizin icine baksin acaba asada ne diyecek desinler. Hep sen sakrak olup cok konusmayin. Gruplarda agirbasli ama yerine gore eglenceli kisi lider olur cok sevilir. Ayrica kendinizze guvenin. Bilgili olun ki herkes sizin bilgilerinize muhtac olsun.
Kendinize guven ilk kural.
Kolay gelsin. ★

tatli sert bir yontem vardir bole hani saka yaptiginizi usunduklerinde bile inceden inceye laf sokarsiniz.sonra karsinizda herkes yerini bilir.gerektiginde adabiyla davranirlar arada sert tutumunuzu gosterin derim ben.bende sakaciyimdir ama bazen derlerki oyşle bir laf soyluyorsunki senmisin degilmisn anlayamiyoruz

aynen dediginiz gibi arkadaslar arasında şakacı biriyim. ciddi bir şey dediğimde beni takmıyorlar. umrumda da değiller açıkçası. beni dinlemeyecek umursamayacak insanın hayatımda yeri yok. çünkü ben insanları fazla önemserim.

Senin uçukluk olarak gördüğün şeyleri çevrendekiler saçma bulabilit arkadaşlarını değiştir daha kafa dengi insanlarla takıl

Valla bende büyük küçük dinlemem doğruları yanlışları insanların yüzüne çat çat söylerim.. Elimden geleni yaparım . Ha bir olayda da duygularımı düşüncelerimi en açık şekilde ifade eder, tavrımı koyarım..

İsteyen takar
İstemeyen atar
Çokta umurumdaydı sanki..

İnsanlara karşı oturaklı davranırsan ve çok fazla konuşmazsan seni ciddiye alırlar ve saygı gösterirler.Hayata karşı belli bir duruşun olmalı.Her zaman değil gerektiğinde konuş ve çok fazla kimseye değer verme ki değer görebilesin.Bu hayat böyle canım maalesef

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uçukluk olarak nitelendirdiğin şeyleri biraz açarmısın??

Yazdıklarının hepsine harfi harfine katılıyorum. Çok deli dolu olduğun için, olduğumuz için diyeyim, bizim her şeyi dert etmeyeceğimizi düşünüyorlar ve dertlerimiz o yüzden karşımızdakilere önemsiz geliyor diye düşünüyorum.:31:

Back
X