- 30 Eylül 2018
- 185
- 171
- 18
- 36
- Konu Sahibi gezgintosbaaa
-
Öyle dusunmeye basladimFazla muhabbet tez ayrılık getirir.
Aynen oyle ya kirrici sakalar ya hic yumusatilmadan kisilerin karsilikli hayatlarina yapılan yorumlar hayatimda kiyafete tarza olumsu yorum yaptim diye kirilan insanlar oldu uzaktan uzağa sanirim hersey cok guzel masal gibiKonusurken konusurken bir bakarsınız her seyi soyler olmussunuz ya da karsi taraf her şeye mudahale etmeye baslar sonra ipin ucu kacar yakalayamazsiniz o zaman sarpa sarar.boyle olmaktansa az ama oz görüşüp mesafeli olmakta fayda var.
Sanirim hak ettiklerinden fazla degeri bi anda veriyoruz ve surekli surekli verici olan taraf oluyoruz bu yuzden de yoruluyor ve uzuluyoruz. Canim cok sıkkın gel sana ihtiyacim var her sorunlarina git dert dinle cozmeye calis kendi derdini unutup onun derdini one koy kendindenncok ona uzul sonra babaları alirizniste. Gecen ay 12 yilik dostlugumi bitirdim ondan 3 ay once de 14 yillik dostlugumu bitirdim. Ve inanilmaz bir yuk gitti inanirmisiniz. Evet kendimi yalniz hissediyorum ama artik dur dedim ve yeni dostluklar kurmayi suan düşünmüyorum
Ben de ozluyorum tabiki ama cok yipraniyormusum bunun farkina ipleri kesince anladim.. iste hep bizde aorun fazla fedakariz fazla iyi dusunuyoruz gercekten buni ego falan diye anlamayin aileme diyorum ben bizi bukadar vefakar bu kadar iyi niyetli yetistirmeseniz olmaz miydi diye. Ama gercek bu uzulen kafaya takan biz onlar hala gezip dolasiyolar hayatlarina devam ediyolar biz cakilip kaliyoruz yerimizde. Sanirim bu ozelliklerimizi degistirmemiz lazim tabi yapabilirsek hic sanmiyorumAslinda son zamanlarda tam olarak bu dediginizi yasiyorum
Bi arkadasim vardi kotuyum gel dediginde her seferinde gittim disariyi sevmem onun icin disari mekanlarda bulustum istemedigim yerlere o mutlu olsun diye gittim sonralari dedigim her hayir her istemiyorum her begenmedigim sey karsimdaki insan icin kırılma ve birikme sebebi olmus boyle boyle koptuk kac arkadasligimdada sonuc ayni
Sonrası git gide yalnizlastim yeni insanlar taniyinca mutlu olan ben hayatima extra bi insan girmesin istiyorum insanlara yaklasirken tereddut ediyorum
Mesela is yerimde yeni baslayan bi kiz var cok hos sicak samimi gorunen biri ama sirf o gordugum guzellik bozulacak diye onunla arkadas olnaya yaklasmaya tereddut ediyorum
Ama itiraf edeyim ozluyorum eski arkadaslarimla ettigim sohbet muhabberi keyifli zamanlari
Ben de ozluyorum tabiki ama cok yipraniyormusum bunun farkina ipleri kesince anladim.. iste hep bizde aorun fazla fedakariz fazla iyi dusunuyoruz gercekten buni ego falan diye anlamayin aileme diyorum ben bizi bukadar vefakar bu kadar iyi niyetli yetistirmeseniz olmaz miydi diye. Ama gercek bu uzulen kafaya takan biz onlar hala gezip dolasiyolar hayatlarina devam ediyolar biz cakilip kaliyoruz yerimizde. Sanirim bu ozelliklerimizi degistirmemiz lazim tabi yapabilirsek hic sanmiyorum
Bende nedense tam tersi daha cok eski arkadasliklarimda olduEski arkadaşlıklarımda böyle bir durum olmadı ama sonradan edindiklerimde bende yaşadım aynı şeyi.zaman böyle sanırım.insanlar çıkarına göre davranıyor
Yaş ilerlemesi,yaşanmışlıklar vs insanlara güven konusunda çok şey öğretti bana.en azından bundan sonra dost edinemem.arkadaşlarım da benle aynı görüşte.o yüzden kıymet biliyoruz sanırımBende nedense tam tersi daha cok eski arkadasliklarimda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?