insanlar zamanla degisir mi

insanlar olumlu yonde degisir mi

• evet degisir..

OY: 19 54,3%
  • hayir asla degismez

OY: 16 45,7%

• Ankete Katılan
    35

siyahmontt

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
112
102
18
Merhaba hanimlar,
Benm merak ettigim bisey var.onlarca konu okuyoruz esinden sikayet eden sevgilisinden sikayet eden..kimimiz belki duzelir sabret diyoruz.kotu durumlar olmadigi surece..
Peki gercektende insan isterse zamanla iyi yonde degisir mi.yoksa yedisinde neyse yetmisinde de o mudur.can cikar huy cikmaz mi.
Ben nedense degisir diyorum.peki siz?
Var mi esim soyleydi degisti diyen falan...

yok yok değişmez insan. sadece sansürler kötü taraflarını. ben bunu bilir bunu söylerim

valla etrafımda değişen insanlar da var, hiç değişmeyen insanlar da var
ama değişme ihtimali, değişmeme ihtimaline göre daha düşük

Şiddet, ihanet gibi hareketlere sahip insanların değişeceğini sanmıyorum.
Huy değişmez ama alışkanlıklar değişir şahit oldum
İnsan kendini törpüleyebilir.
Tabi bu herkes için geçerli değil.

Değişim kaçınılmaz bir gerçektir.
Fakat bunu öyle büyük mucizelerle düşünmemek lazım.
Birey bilinçli ve kendini geliştirmeye odaklı ise, kötü huylarını törpüleyip, onları çıkaran sebepleri ortadan kaldırır.
Ama yıllar sonra o sebeplerle karşılaştığında bile aynı tepkileri vermesi büyük olasılıktır.

Ben sahsen kendimden biliyorum. Her zaman su huyumu degistirmem lazim derim. Aradan yillar gecti hala ayniyim. Insan degismez. Tabi birini kaybetmemek icin bazen fedakarliklar yapmak gerek. Bunu kac kisi yapar orasi ayri.

Kimi insanlar gercekten degisime yenilige cok kapali.haklisiniz..belkide cogu insan degismiyo degismek istemiyo

Değişen kisi zaten kendi olmaz ve yapmacık olur. Kim ister ki kendi olmayan biriyle beraber yaşamayı...
Burada yanlış olan birinin değismesini beklemektir.
İşin doğrusu o kişiyi o haliyle kabullenmek ya da kabullenmemektir.

Değişmeyen tek şey değisim diye bi lafta var huylu huyundan vazgeçmez diyede vardır elbet ama bana denk gelmedi değişen hiç

Mesela bi insan kufur ediyosa etmeyebilir yani..zor bisi degil.sanki genetik bi kod gibi bunu olene kadar surdurmek zorunda mi.?
Isterse etmez.degisir.herseye yikilmaz tabu seklinde baktigimiz icin belkide kabullenisler oluyo..
Alismis boyle gelmis boyle gider diyoz..
Keske degisse insanlar kotu huylarini aliskanliklarini birakabilse

Herkes ve herşey değişir zamanla, ama bu değişimler sizin istediğiniz yönde ve zamanda mi olur bilinmez. Başkalarının iyi yönde değişmesini beklerken bir bakarsınız bir ömür geçmiş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…