İnsanlar zor

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.537
4.331
133
Onlardan nefret ederek iç yüzümü göstermeyerek nasıl devam edicem bu evliliğe eşimi evimi seviyorum aslında ailesi de çokta idare edilmeyecek değiller ama ben şimdiye kadar hep idare ettim hep içim nefretle doldu idare ede ede evliliğimi yıkmak istemiyorum ailesini de hayatımızdan çıkarma durumum olamaz yine idare etmeye çalışmaktan başka çarem yok ama korkuyorum kendim den idare edememekten yaşananları bilemezsiniz beni karşı tarafı tanıyamazsınız ben burda ne kadar yazsam da ama korkuyorum sadece buraya bu kadar yazabiliyorum

Bak, nasip olursa bebeğin olacak, herkesin yaşadıkları zordur kendine göre elbette bilemeyiz. Ancak bebeğine, eşine, evine odaklanmalısın. Iki tarafla ne kadar mesafeli olursan, o kadar sağlıklı bir evliliğin olur. Aranır yine, ama her hafta, ama iki haftada bir gidilir gelinir, ancak abartmamalı. Bazen de rahatsız edici durumları tatlı dille söylemeli, sen dert küpü değilsin ki herbirşeyi içine atasın. Eşine anlattın mı, ailemi sevmiyorsun olur, anlatmasan, sen patlarsın. Biraz farklı yaklaşılmalı kimi zaman.

Tam olarak konunun içeriğini bilmeden yorum yapmak biraz havaya yorum yapmak olur. İdare ettiğiniz şeylerden biraz bahsederseniz daha sağlıklı yorumlar alabilirsiniz.

Bak, nasip olursa bebeğin olacak, herkesin yaşadıkları zordur kendine göre elbette bilemeyiz. Ancak bebeğine, eşine, evine odaklanmalısın. Iki tarafla ne kadar mesafeli olursan, o kadar sağlıklı bir evliliğin olur. Aranır yine, ama her hafta, ama iki haftada bir gidilir gelinir, ancak abartmamalı. Bazen de rahatsız edici durumları tatlı dille söylemeli, sen dert küpü değilsin ki herbirşeyi içine atasın. Eşine anlattın mı, ailemi sevmiyorsun olur, anlatmasan, sen patlarsın. Biraz farklı yaklaşılmalı kimi zaman.
Zaten bi eşime anlatıyorum patlıyorum daha doğrusu tek kavga nedenimiz mesafeliyiz Allah’a şükür ama ben yine de katlanamadığımı fark ettim

Konu çok havada kalmış. Tekrar düzenler misin?
Bir şey anlaşılmıyor çünkü.

Back
X