İnsanlara güvenilmiyo

Ayy sizinkilerde cok fenaymıs.Bak ben ögretmenım.sen yapamazsın markete gır sen dıyolar.Hep elestırı.cıdden agır kufur ettırcekler sonunda.Bır senedır ayrıyız dıyorum.Ben cocuga facede kalp atıyorum.E bu da gormus tabı.İnanmıyo ayrıldıgımız.Engellettım.Artık paylasımları da gızlıyorum wp facede.Artık bu şekılde :) bi de benden buyuk evlı kadın yaa.Onlara sorsan dedıkodu yapmaz onlar

Bunca yil nasil bir karakterde olduklarini az cok biliyor olmaniz lazim.Akraba diye gözü kapali guvenilmemeli bence.Sir vermek icin tek sartim agzinin sıkı olmasidir

anaa ben bunu küçük sanmıştım senden, ergen falan
ay kocamanmış kadın hem de ayıp ayıp
gerçi benim kuzen de büyüktü

kafalarından ne geçiyo bilmiyorum valla.
kendi evliliğine baksın o, ne diye seninle uğraşıyo aa
bunlar hep boş kalmaktan
bu tür kadınları sanayiye çırak vermek lazım dediğimde gülüyolar
ama cidden işsizlikten bunlar

Bunca yil nasil bir karakterde olduklarini az cok biliyor olmaniz lazim.Akraba diye gözü kapali guvenilmemeli bence.Sir vermek icin tek sartim agzinin sıkı olmasidir
Pek anlatmazdım.Gecen yıl anlatayım dedım.ama amcama falan boyle anlatcagını tahmın etmemıstım

Senin amca gereksiz kankaya bağlamış ,hiç gerek yok ! Herkes yerini ,sınırını bilmeli ..

Benim amcalarimla böyle bir ilişkim yok ..sözlendigimde bile "seninki nasil" gibi laçka söylemlerde bulunmazlardi. .bir kere onun bir adı var ..böyle samimiyetsiz, laubali bir konuşmanın içine ben girmem. Amcama gidip meseleyi acmissam ve herşeyi biliyorsa uygun yer ve zamanda esimle/sevgilimle alakalı soru sormasına izin veririm .benden duymamışsa biliyorsa da bilmiyormuş gibi davranır ..bu samimiyetsizlik değil ciddiyettir, büyüğe yakışandır ..herşeyi bir kenara bırak , amcalarim çok kıskançtır ..özel ilişkimle alakali benimle konuşmayı resmiyeten sonraya bırakırlar ..

Yaa işi gucu mıllete laf sokmak faceden :) Kocasına aşık da.E kocası aldattı bunu herhaltı yaptı .Gıtsın onla ugrassın yanı
.o ne yapmıs bu ne yapmıs.Bak artık ben bısı anlatmıyodum zaten.Baktım konuscak bıseyımız bıle kalmamış.Bunlar hep evlı falan cocukları var.Kızkardesımde salak gıbu anlatıyo buna halaa

Bizimkiler çok acayıp degısıkler.Zaten nssıpse evlenırsem amcamla falan pek tanıstırmayı dusunmuyorum.Uzakta oturmak ıstıyorum.Ciddi falan huc degıl.Sırf çene ya.Bi de saçma konusuyo çekilmiyo.Hep nasihat yanı

Ben nasihat işine hoc gelemiyorum ..Bu konuda tahammül ettiğim tek kişi babam ,o da çaktırmadan yapıyor :) sıkmıyor ..gerisini ilgilendiren bir durum yok ..sevgililik yada daha resmi yollara girilmişse birşeyler göze alınmıştır ve gerekli akil da kişide mevcuttur zaten ..

Bunlar bızı her gordugunde nasıhat veıyo ınsanı aşagılıyo resmen.Gıdıp gelmeyınce soguk oluyosun.Ama artık sadece özel gunlerde goruscem.Sevgılı falan sorarlarsa kısmet dıcem.Zaten babamla amcam cocuklara takmıs.Herkes bırbırının evladını elestırıyo.Senınkı soyle benımkı boyle.Kendılerı sanarsın okumus mılyar kazanıyo.Ne vermıs bıze ne beklıyolar.Onlardan da sogudum.Tek ıstedıgım kendımı bu cevreden ıyıce soyutlamak

Bu kadar sıkıntı çekiyorsan ayrı eve çık ..kaç yaşındasın bilmiyorum ama kimseyi çekmek zorunda değilsin ailen dışında ..aile de seni evlat gibi görmüyor yarış atı gibi başkalarının çocuklarıyla yaristiriyorsa biraz uzaklasman en mantıklısı ..

Atanınca ınsallah ayrı evde olucam.Bu yarış sadece iş degıl evlılık cocuk dogurmak.Amcamın tum cocukları evlı tprunları var.bız hepımız bekarız.neymıa bıze kalsa torun sevemezmıs hıc.Ya sen kız babasısın ayıp yanı konustugun cumleye bak.Hem ben gec cocuk dogurmak ıstıyorum.26ya gırdum yenı ben

Baska insanlara nasil favrandiklarina agizlarinin sir tutup tutmadiklarina dikkat edin derim.Bide kiskanclik varsa o yuzdende yaparlar
Mesela baska ınsanın anlattıgını bana anlatıyo.dedıkodusunu yapıyo.Ama yuzyuzeyken canım falan dıyo ınsanlara

Evlilik ve çocuk tercih meselesidir ..Anne -baba dahil kimseyi ilgilendirmez ..ne zaman istersen o zaman yaparsın yada yapmazsın ..geç çocuk doğurma fikrini sevdim ..bu yarışa dahil etme doğacak yavrularını da ..

Evlilik ve çocuk tercih meselesidir ..Anne -baba dahil kimseyi ilgilendirmez ..ne zaman istersen o zaman yaparsın yada yapmazsın ..geç çocuk doğurma fikrini sevdim ..bu yarışa dahil etme doğacak yavrularını da ..
E yani.Daha 26yım yani.Evlencem tabı önce duzgun iş şart.Biraz evlılıgın tadını çıkarcam falan.Allah nasip ederse evleneyım hepsınden uzakta yasıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…