- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Yani amcama neden anlatıyo amaç ne.Sevgılıme engellettım kuzenımı.Takıp edıyo.Ayrıldık dedım bılerek halaa sorular laf almalar.Sımdıde wp yazmıs bızden uzak durun mutluyuz.Ayy çok degısıkler.Daha 28yasında ama hayatı sadece dedıkodudan ıbaretAkraba değil onlar , akbaba
Canım inkar etcek.Babası da gevsek.Yaa cok bos konusuyo labali bi tip.Yüzleşse inkar etcek.Dicekkii ben duyarım herseyi falan artık tanıdım onları .Bayramdan bayrama görusurum anca yeterÇoğu böyle.. akrabalık ilişkileri aşırı derecede bitmeye başladı... Araya mesafe koymadan önce keşke yuzlestirmis olsaydınız en sinir olduğum şey bir insanın ağzının gevşek olması...
O zaman salıverin iplerini... Hiç takılmayn söylenenlere ...Canım inkar etcek.Babası da gevsek.Yaa cok bos konusuyo labali bi tip.Yüzleşse inkar etcek.Dicekkii ben duyarım herseyi falan artık tanıdım onları .Bayramdan bayrama görusurum anca yeter
Bence artık dikkatli ol güven vermeyen kimseye anlatma ilişkini , akraba değil bütün insanlar aşağı yukarı böyle eğer ki rahatsız oluyorsan bahsetmeyeceksin.Yani amcama neden anlatıyo amaç ne.Sevgılıme engellettım kuzenımı.Takıp edıyo.Ayrıldık dedım bılerek halaa sorular laf almalar.Sımdıde wp yazmıs bızden uzak durun mutluyuz.Ayy çok degısıkler.Daha 28yasında ama hayatı sadece dedıkodudan ıbaret
Evet agır biri degil ki amcam falan.Evlenınce yok o da onay vercekmıs.zaten kuzenıme dedım dugun zamanı haberınız olcak.Gitmıs yengeme demıs dugune cagırmıcakmıs.Ya cok sogudum anlatamam.Ararsa yazarsa kesınlıkle cvp atmayı dusunmuyorum.Bence artık dikkatli ol güven vermeyen kimseye anlatma ilişkini , akraba değil bütün insanlar aşağı yukarı böyle eğer ki rahatsız oluyorsan bahsetmeyeceksin.
Tek çözüm bu , çok ayıp etmişler hele amcanızın davranışı bi erkeğe hele bi büyüğe hiç yakışmamış.
Evet.Ayy bi de inkar etmiyolar mı varya.U sefer ciddi şekilde uzagım ohAkrep etmez ettiğini. Hepsi aynı...
Bizim evler yakın.Ve babam hep diplerinde yaaBenim akrabalar da böyle dedikoducu. Mesafeli ve mutluyum :)
Belki de.Ayy zaten onlar sadece insan eleştiriyo.Geçen bayram halam falan herkes aynı ortamda.Amcam kendi kızından bir başladı köydekı eniştemden çıktı konu.Babamla hep evlat eleştiriyolar.Senınkıler şöyle bızımkıler böyle.Hep çene hep çeneKuzenlerin babalarına seni kötü gôsterip, kendilerince ego tatmin etmişler. Özellikle akrabaya anlatılmamalı bence.,
Elalem cidden daha iyi bunu anladım ben ya.Arkadaslara ve akrabalara anlatmıyorum artık beneltilerime güvenmem beklentiyede girmem
onlar benim için bir el beklemediğim bir hareketlerini gördüğümdede haklı davrandığımı düşünürüm vicdanim sızlamaz
Bizim evler yakın.Ve babam hep diplerinde yaaBen çok canım sıkılsa bile yanlarına gitmeyi düşünmüyorun
Yok bir senedir anlatmıyodum.Hatta ayrıldık dıyorum bir senedir.Tabı laf almaya calısıyo.Sosyla medayada sevgılımı takıp edıyo konustugumuzu anlamaya calıısyo.Engellettım bende :)Bir şeylerinizi anlatmayın o vakit.
Yok bir senedir anlatmıyodum.Hatta ayrıldık dıyorum bir senedir.Tabı laf almaya calısıyo.Sosyla medayada sevgılımı takıp edıyo konustugumuzu anlamaya calıısyo.Engellettım bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?