- 26 Haziran 2017
- 12
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi guclukadin6886
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum. Ben annesiz babasiz buyudum bebeklikten itibaren ve 18 yasinda beni evlilige iten bazi sebepler oldu. Evlendikten 1 yil sonra oglum dunyaya geldi genclige yeni adim atmisken anne oldum ve bunun sorumlulugunu en guzel sekilde yerine getirdim. Evlenerek guvendigim insan memur oldu evliliktn 3 ay sonra ailesiyle beni birakti.gitti ve cocugum dogduktan sonrada bizi yanina almadi 5 yil ayri yasadik ve sonunda ben dedemlerin yanina dondum bosanma davasi acip nafaka dahi almadan bosandim. Kisa sure sonra evlendim simdiki esim de yurt disinda o cok iyi dusunceli vefali bir insan ama ilk baslarda bana ve ogluma iyi olan anne babasi herseyi sikinti ediyo bir anda degistiler. Sadece cocugu degil bendede her attigim adimda kusur bulunuyo cok bunaldim bazen onlara kizip ogluma tavir yapiyorum sonrada cok uzuluyorum. Kqynana kayinbaba arasida iyi degil evde problemler var. Ben bazi sebeplerden dolayi yurt disinada cikamiyorum cok bunaldim kendimi cok yalniz hissediyorum. Herseye esim icin sabrediyorum o cok iyi birisi ama kimseye anlatamiyorum cok kotuyum sadece buraya icimi dokmek icin yazdim.
Not: cozum olarak cocugu babasina birakmami onermeyn 5 yil evladini srayip sormayan harcligini dahi yollamayan bi babaya asla vermem. Iyi olsa bile evladimdan kopamam
Not: cozum olarak cocugu babasina birakmami onermeyn 5 yil evladini srayip sormayan harcligini dahi yollamayan bi babaya asla vermem. Iyi olsa bile evladimdan kopamam