• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanlara guvenim kalmadi

guclukadin6886

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2017
12
2
6
31
Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum. Ben annesiz babasiz buyudum bebeklikten itibaren ve 18 yasinda beni evlilige iten bazi sebepler oldu. Evlendikten 1 yil sonra oglum dunyaya geldi genclige yeni adim atmisken anne oldum ve bunun sorumlulugunu en guzel sekilde yerine getirdim. Evlenerek guvendigim insan memur oldu evliliktn 3 ay sonra ailesiyle beni birakti.gitti ve cocugum dogduktan sonrada bizi yanina almadi 5 yil ayri yasadik ve sonunda ben dedemlerin yanina dondum bosanma davasi acip nafaka dahi almadan bosandim. Kisa sure sonra evlendim simdiki esim de yurt disinda o cok iyi dusunceli vefali bir insan ama ilk baslarda bana ve ogluma iyi olan anne babasi herseyi sikinti ediyo bir anda degistiler. Sadece cocugu degil bendede her attigim adimda kusur bulunuyo cok bunaldim bazen onlara kizip ogluma tavir yapiyorum sonrada cok uzuluyorum. Kqynana kayinbaba arasida iyi degil evde problemler var. Ben bazi sebeplerden dolayi yurt disinada cikamiyorum cok bunaldim kendimi cok yalniz hissediyorum. Herseye esim icin sabrediyorum o cok iyi birisi ama kimseye anlatamiyorum cok kotuyum sadece buraya icimi dokmek icin yazdim.
Not: cozum olarak cocugu babasina birakmami onermeyn 5 yil evladini srayip sormayan harcligini dahi yollamayan bi babaya asla vermem. Iyi olsa bile evladimdan kopamam

Size mim cozum olarak evladinizi birakin der ? Hangi erkek icin evlattan vaz gecilir???
Cozum basit ayri eve cikin , ortada koca yok siz onun ana babasiyla yasiyorsunuz hem de onlar yuzunden evladiniza kiziyorsunuz?
Ya sabir

Eşiniz ne sıklıkla yanınıza geliyor ve ne kadar kalıyor?
İşi hayat boyu hep böyle mi olacak,geçici bir süre mi?

Niye can sıkıntınızı küçücük cocuktan cikaroyorsunuz.yapmayin lütfen.ayri eve çıkın ama hincinizi çocuktan almayın.nasil kıyıyorsunuz bebeklere ya

Niye can sıkıntınızı küçücük cocuktan cikaroyorsunuz.yapmayin lütfen.ayri eve çıkın ama hincinizi çocuktan almayın.nasil kıyıyorsunuz bebeklere ya
dovuyorum demedim bunu cogu insan yasamistir karsinizdaki 50 60 yasindaki insanlar olunca onlara cevap veremiyorsun cocuguna diyor insan yapma etme cok kotu bi durum

burasi kucuk yer gitsem ayri bir evde yasasam soz olur kizlar ama apartman da yukari katta esimin evi var oraya gecirecek esim gelince konustum. cocugum babalik nedir.ilk onda goruyor Allah razi olsun kendi babasinin yapamadiklarini yapti ve oglum kendisi baba dedi ona biz tembihlemeden

Niye çocuğunuzu büyütmek yerine hemen ikinci evliliği tercih ettiniz
Kocamin annesi cocuguma azcik surat yapsa o evi yıkar çıkar giderdim
bende dusunmuyordum ama cocuk icin degil cunku oglumu her sekilde buyuturum ben asla.onu birakmam kimseye helede yillarca cocugunu sormayan bi babaya asla. ilgisizde birakmiyorum yetiskin gibi konusur benmle oglum problemi varsa anlatir ve cok sukur guvendigi bi annesi var. ama buradaki yasam tarzi boyle esin yoksa evliysen yalniz oturtmazlar. ve ilk basta guven verip o zararsiz cocugu problem etmeleri.zoruma gidiyo. yoksa oglumu ezdirmem

Arkadaşım ilk evliliğinden bu sebepten boşanmışsın ailene dönmüşsün. Ailen okadar kötümüydüki böyle manasız bir evlilik yaptın.
ille birinin nikahındamı yaşaman gerekiyor

Kizlar kendimi cok kotu hissediyorum. Ben annesiz babasiz buyudum bebeklikten itibaren ve 18 yasinda beni evlilige iten bazi sebepler oldu. Evlendikten 1 yil sonra oglum dunyaya geldi genclige yeni adim atmisken anne oldum ve bunun sorumlulugunu en guzel sekilde yerine getirdim. Evlenerek guvendigim insan memur oldu evliliktn 3 ay sonra ailesiyle beni birakti.gitti ve cocugum dogduktan sonrada bizi yanina almadi 5 yil ayri yasadik ve sonunda ben dedemlerin yanina dondum bosanma davasi acip nafaka dahi almadan bosandim. Kisa sure sonra evlendim simdiki esim de yurt disinda o cok iyi dusunceli vefali bir insan ama ilk baslarda bana ve ogluma iyi olan anne babasi herseyi sikinti ediyo bir anda degistiler. Sadece cocugu degil bendede her attigim adimda kusur bulunuyo cok bunaldim bazen onlara kizip ogluma tavir yapiyorum sonrada cok uzuluyorum. Kqynana kayinbaba arasida iyi degil evde problemler var. Ben bazi sebeplerden dolayi yurt disinada cikamiyorum cok bunaldim kendimi cok yalniz hissediyorum. Herseye esim icin sabrediyorum o cok iyi birisi ama kimseye anlatamiyorum cok kotuyum sadece buraya icimi dokmek icin yazdim.
Not: cozum olarak cocugu babasina birakmami onermeyn 5 yil evladini srayip sormayan harcligini dahi yollamayan bi babaya asla vermem. Iyi olsa bile evladimdan kopamam

Konu çok tanıdık geldi
Sanırım daha önce başka bir kullanıcı adı ile bu konuyu açmıştınız.
Kp ya da kv oğlunuza kızıyordu diye hatırlıyorum.
Eşiniz hala sizi yurtdışına yanınıza alamadı mı??

Back
X