- 13 Haziran 2015
- 5.901
- 19.461
- 248
Oyle anlasilmasin diye cabaliyorsunuz ya o caba yuzunden oyle anlasiliyor gibi anladim benAnlamadım :/ aslında ego yapmıyorum hiç ya aksine sürekli başlarına yardım bile ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle anlasilmasin diye cabaliyorsunuz ya o caba yuzunden oyle anlasiliyor gibi anladim benAnlamadım :/ aslında ego yapmıyorum hiç ya aksine sürekli başlarına yardım bile ediyorum
Ayy bana da bir ara çalışma arkadaşlarım çok poker face'sin diyorlardı. Çünkü ortamı sevmiyordum bunalıyordum ve iğreniyor gibi bakmamak için ifadesiz kalıyordumyani sizinkinin tam tersi ruhumun vefat edişini içime atıp pp'mdeki gibi bakmamak için donuyordum
![]()
Siz üzüldüğünüzde igreniyor gibi görünüyormuşsunuz bence. Yani bebeğe de üzülmüşsündür. Dudaklar hem tiksinince hem üzülünce aşağı kırılıyorAy nasıl ifadesiz duruyorsunuz lütfen bana da tüyo verin benim surat ifademdsn şecsdem okunuyor
Ahahah içimizden çığlık atıyoruz ama dışımız resting bitch faceKaynanamlardayken ben.
Ne gülme ne surat asma tamamen duygusuz dümdüz duruyorum, bazen surat asmişliğim da olmuştur gerci ama onu bilerek yapmişimdir.
7 bucuk yıldır evliyim eşimin ailesi şöyle dolu dolu kahkaha attigimi ve cok konuştuğumu gormemiştir daha.![]()
Robot gibi![]()
Sohbet etmeyi bilmedigimi sanan bir gorumcem bile var![]()
Ahahah içimizden çığlık atıyoruz ama dışımız resting bitch face![]()
Aslına bakarsan katip ben bu tarz şeyleri anlatmaktan imtina ediyorum ama olayın sonunda ne oldu biliyor musun, o manyak kadıncağız onun elini tutmaya kalkınca ay benim midem kaldırmaz kusura bakma hassasım dedi gitti, ben kendimi tutamadım sarıldım bastım bağrıma garibanı, millet şov yapmaya bayılıyor yaAaa manyak galiba. Herkes bişey görünce vay lililili diye feryat figan basacak diye bişey yok, ben de öylesini yerine göre samimiyetsiz buluyorum napcaz şimdi?
Yönetici de şey diyordu yüzünden hiçbir şey anlaşılmıyor senden tam müzakereci olur. Kendi içimde ne müzakereler dönüyor farkında değilYok ben ciglik atmiyorum icimden sadece zamanin gecmesini bekliyorum ama tabi iş yeri gibi her gun gormuyorum onlari en cok ayda 1 bir kac saat, her gun gorsem gercekten ciglik atarim.![]()
Yani düzgünce söyleyebilirlerdi dalga geçmek yerine siz kendinizi dinleyin güzelce her şeyin farkında iyi niyetli biri gibisinizHanımlar selam.
Aşırı aşırı canın sıkıldı söylerken yargılanmaktan korkuyorum biraz ama olduğu gibi yazıcam.
Ben insanlara "bazen" iğrenir, tiksinir gibi bakıyormuşum. Bugün iş yerinde bi arkadaşım şakasına taklidimi yaptı. Kendimi felaket kötü hissediyorum ya. Asla hiçbir şekilde o an tiksinmiyorum ya da iğrenmiyorum ama nasıl beceriyorsam dışa vurumu bu şekilde oluyormuş. Cidden çok üzüldüm, acayip kırıcı bi tutum bu.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Neden oluyor olabilir?
Yönetici de şey diyordu yüzünden hiçbir şey anlaşılmıyor senden tam müzakereci olur. Kendi içimde ne müzakereler dönüyor farkında değil
Kayın aile sıkıcı olduğundan mı sizin? Benim kavgaların içine düştüğüm cok oluyor gene ifadesiz moda alıyorum kendimi o durumlarda
acıkası ben o ıs yerınızdekı arkadasta sıkıntı oldugunu dusunuyorum...Hanımlar selam.
Aşırı aşırı canın sıkıldı söylerken yargılanmaktan korkuyorum biraz ama olduğu gibi yazıcam.
Ben insanlara "bazen" iğrenir, tiksinir gibi bakıyormuşum. Bugün iş yerinde bi arkadaşım şakasına taklidimi yaptı. Kendimi felaket kötü hissediyorum ya. Asla hiçbir şekilde o an tiksinmiyorum ya da iğrenmiyorum ama nasıl beceriyorsam dışa vurumu bu şekilde oluyormuş. Cidden çok üzüldüm, acayip kırıcı bi tutum bu.
Mekani cennet olsun ya, her mimigi ayri komikti kadınınBöyle mi?
Boşver, haksız da değilsin bence.Hanımlar selam.
Ben de nedense kaşlarım çatık böyle hihhh der gibi havalı bakışlar atıyorum.Dügün videom da full öyleyimHanımlar selam.
Valla babamın arkadaşının eşi vardı. Kadın hep öyleydi suratı hep aynı memnuniyetsizdi tipi hep.Hanımlar selam.