insanlara iltifat etmem beni ezik mi yapar

k2msall

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2024
116
5
13
18
ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum. artik kendimi cok ezik ve cirkin hissediyorum. arkadaslarim bile bana iltifat etmiyor

Birinden laf acilinca eli yuzu duzgun guzel kiz derim ama durduk yere ayse de cok guzel kiz demem sahsen
Bi kiz arkadasim vardi okulda etek giyen kizlara bakar ay bacaklari cok guzel derdi mesela😆

ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum.
Gereksiz iltifat itici olur ama iyi ve güzel bulduğum her şeye iltifat edebilirim. Bu beni ezik bir insan yapmaz, tam tersine bir şeyleri sindirmiş bir insan olduğumu belirtir. Arkadaş çevrenizi değiştirin bence.

Birinden laf acilinca eli yuzu duzgun guzel kiz derim ama durduk yere ayse de cok guzel kiz demem sahsen
Bi kiz arkadasim vardi okulda etek giyen kizlara bakar ay bacaklari cok guzel derdi mesela😆
ben de oyleyim ya durduk yere demem lafi acilirsa ve gercekten guzel buluyorsam derim

Linçlenir miyim bilemem ama bazı kadınlar kıskandıkları için kimseye iltifat etmeyi sevmiyor
Ben iş yerinde girdiğimde gözüme güzel görünen biri varsa çok şık olduğunu belirtirim mesela,bu benden bişey eksiltmez,insanların modunu yükseltir bu da beni mutlu eder ama bunu ona yaranmak için değil gerçekten öyle düşündüğüm için söylerim,nasıl ne niyetle söylediğiniz de önemli sanırım

Linçlenir miyim bilemem ama bazı kadınlar kıskandıkları için kimseye iltifat etmeyi sevmiyor
Ben iş yerinde girdiğimde gözüme güzel görünen biri varsa çok şık olduğunu belirtirim mesela,bu benden bişey eksiltmez,insanların modunu yükseltir bu da beni mutlu eder ama bunu ona yaranmak için değil gerçekten öyle düşündüğüm için söylerim,nasıl ne niyetle söylediğiniz de önemli sanırım
ya ben de oyle zaten genelde arkadaslarimla o kizin konusu acilirsa falan diyorum ama kimse bana yapmayinca ben ce kotu hissetmeye basladim

ben genelde herkese iltifat ederim arkadaslarimin yaninda da baska bir kizdan cok guzel diye bahsederim ama onlar hic yapmaz bunlari. hatta bi keresinde bi yakin arkadasim niye herkese guzel diyip kendini dusuruyosun dedi. aslinda ben gerçekten özgüvensiz kendinisi hic begenmeyen bi insanim. o yuzden beni begenmedikleri icin iltifat etmiyo olabilirler sanirim. yeni tanistigim insanlara ozguvensizliklerimi belirtmem aslinda. insanlara guzel demem suc mu? eziklik mi bilmiyorum. artik kendimi cok ezik ve cirkin hissediyorum. arkadaslarim bile bana iltifat etmiyor
sen gayet yüce gönüllü güzel bi insansın canım, başkasındaki güzelliği görebilen insan güzel insandır. kıskanç haset arkadaşlarının laflarına bakma sen. sen ettiğin halde sana etmeyen insanlar seni sevmiyordur. başkasına güzel dedin diye senin değerin neden düşsün? tövbe daha neler duyacağız. bence sen çevreni değiştir. zira konu senin güzelliğin ya da güzel kalbin değil kuzum

Bazı insanlar başkalarının mutlu olmasını istemez.
İltifat edilebilir neden olmasın. Ben iltifat edenlerin daha özgüvenli olduğunu düşünürüm. İtici gelmez.

Ayrıca arkadaşınız kıskanç olduğu için de aklınca sizi engellemeye çalışmış. Uymayın kimseye kendiniz olun dilediğiniz gibi davranın.

sen gayet yüce gönüllü güzel bi insansın canım, başkasındaki güzelliği görebilen insan güzel insandır. kıskanç haset arkadaşlarının laflarına bakma sen. sen ettiğin halde sana etmeyen insanlar seni sevmiyordur. başkasına güzel dedin diye senin değerin neden düşsün? tövbe daha neler duyacağız. bence sen çevreni değiştir. zira konu senin güzelliğin ya da güzel kalbin değil kuzum
cok tesekkur ederim ama aklima takilan su bi yakin arkadasim cok cok guzel bi kiz herkes onu begenir ona asik olur falan ve ona kiskanc demek cok garip geliyor ben mi yanlis dusunuyorum kendisi de soyluyor istesem hepsiyle cikarim diye ve dogru da ama boyle olan biri nasil kiskanc olabilir ki

Normalde suç değil.ven de derim. Ama demekki fazla diyip cidden kendinizi düşürüyorsunuz. Bu rahatsız edici

cok tesekkur ederim ama aklima takilan su bi yakin arkadasim cok cok guzel bi kiz herkes onu begenir ona asik olur falan ve ona kiskanc demek cok garip geliyor ben mi yanlis dusunuyorum kendisi de soyluyor istesem hepsiyle cikarim diye ve dogru da ama boyle olan biri nasil kiskanc olabilir ki
bu kadar şımarık bi kız en son lisedeyken görmüştüm, istediğimle çıkarım ne demek? öncelikle o kendini değersizleştiriyor. bence iltifatı azaltmalısın bu insan fazla şımarmış kendini biraz geri çek. ve evet bütün ilgiyi isteyen bi kız başkasının ilgisizliğinde kıskançlıktan kudurabilir

Sen yanlış düşünüyorsun. Kıskançlık iç güdüsel bir şey güzellikle alakası yok bence.Ama arkadaşın kıskanç mı o kısmı hakkında bir fikrim yok. Bu arada ben de iltifat ederim bugün çok güzel olmuşsun. Bu renk çok yakışmış vs neden eziklik olsun

saçların çok güzel olmuş derim makyajın çok iyi oturmuş derim bu elbise sana çok yakışmış derim fiziğin çok düzgün derim yemekleri güzelse elinde bayağı lezzetliymiş derim yani iyi ve güzel olan hiçbir şeye iltifat etmekten çekinmem

Kıskanç olmaz da, böyle konuşan biri anca geri... lı olur. Allah aşkına yaşlarınız kaç sizin kuzum?

Vallahi güzele güzel, zekiye zeki derim ben. Hayranlığımı da belirtirim iltifat da ederim.

Bende iltifat etmeyi severim bazen bir cümle o insanın kötü gününü güzelleştirir ☺️

Ben de güzel gördüğümü ifade ederim ama bir kaç insana denk geldim herkese sen çok özel birisin şöyle harikasin böyle bilmem nesin diyen kişilerdi ve çok samimiyetsiz bulmuştum. Kendilerince çok samimiler öyle de düşünüyor olabilirler ama herkese söyleyince kıymetsiz garip birşey oluyor.

Back
X