- 24 Kasım 2017
- 182
- 108
- 18
- 32
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
İşte herkes o zaman değer verme diyor da o da çözüm değil kiNe güzel işte cankurtaran gibi olmuşsunuz :)
Şaka bi yana da insan böyle durumlarda " lânet olsun içimdeki insan sevgisine " diyor ...
Haklısınız ama işte benim çok sevdiğim ve beni de sevdiğini düşündüğüm biriyle aramı bir başka güvendiğim kişi bozmuş daha yeni öğrendim, ne olacak böyle böyle ?Zamana uymak zorunda değiliz.
Kendimizi korumak şartıyla; inadına iyi, güven veren ve güvenen olmalıyız bence.
Yoksa her şey iyice kötüye gidecek.
önceki konum doğru insan nasıl bulunur idisiz de yani o zaman değer vermeyin,önceden de böyle 1-2 konunuzu hatırlıyorum insanlara değer veriyorum ama onlar bana vermiyor gibi. hak ettikleri gibi davranın o halde.
önceki konum doğru insan nasıl bulunur idionu da bulamadık hala gerçi o beni bulamadı ...
Haklısınız ama işte benim çok sevdiğim ve beni de sevdiğini düşündüğüm biriyle aramı bir başka güvendiğim kişi bozmuş daha yeni öğrendim, ne olacak böyle böyle ?
Hii doğru ben açtığımı unutmuşum... İyi takip etmişsinizilişkilerde verici olmak gibi bir konu kalmış aklımda ama yanlış hatırladım demekki.
Dediklerinizin harfi harfine katılıyorum ama içi kötülük dolu çok insan var İşte onlarla nasıl mücadele edeceğiz ki?Korumadan kastım o işte.
Böyle bir şeyi beklemeniz lazım zaten.
Ayşe'nin iyi biri olması ne yazık ki hep iyi şeylerle karşılaşacağı anlamına gelmiyor.
Fatma bir anda beklenmedik şeylerle Ayşe'yi hayal kırıklığına uğratabiliyor.
Atşe iyi bir insan olarak kalmaya devam edecek ama fatma ve onun gibi insanların kendisine zarar vermesine de izin vermeyecek.
Ben sessizce uzaklaşmayı tercih ederim böyle bir durumda. Ha fatma sorarsa "niye böyle yapıyorsun" diye pek güzel yüzlerim ve hoşçakal derim.
Sizi kendilerine benzetmelerine izin vermeyin. İnanıyor musunuz bilmem ama bence diğer tarafta kalbimizin ekmeğini yiyeceğiz.
Dediklerinizin harfi harfine katılıyorum ama içi kötülük dolu çok insan var İşte onlarla nasıl mücadele edeceğiz ki?
İşte çok sorguluyorum bu sıra bu tip şeyleri, çok menfaatçi insanlar vs yordu beni...İnsan kazık yiye yiye birazcık sarraflaşmaya başlıyor açıkçası.
Ben bazen anlayabiliyorum kendime "kızım uzak dur fena işler var" diyorum.
Benim hata ettiğim nokta genelde en başından güvenmek oluyor. Güveni zamana yaymak gerek sanırım.
Çok baş edilemeyecek gibiyse hayatımdan çıkarıyorum.
Tolere edebileceğim biriyse hayatımda kalıyor ama her şeyi bekliyorum ve şaşırmıyorum.
Öteki türlü kimse kalmaz etrafta çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?