Bence kadın ukala değil sorun sende. Bacak bacak üstüne atmayı ukalalık ve ayıp görüyorsan kadının her yaptığı sana fazla geliyuordur. Sen kadını kıskanıyor olabilir misin?meraba k.k hanımları ben evliyim 2yıllk bi evliliğim birde.kızım var bir ay önce falan kaynm evlendi.eşi ukala kendini beğenmiş biraz terbiyesis büyüklerin yaninda bacak bacak üstüne atıyor muhafazakar bir aileyiz.oda.kapalı ama eşimin yanndada bacak bacak üstüne attına şahit oldum..
gel gelelim bu hanım okumuş iyi yapmış kendini gelistirmesi iyi ama bi okadarda ukala bi tip oturdugu evi begenmez yok kötü küçük ama niyeyse.el üstünde akıllı olan o oluyo kaynanam kaynatamın yannda bile bacak baca üste atyo sinir.oluyorum ta ben utanyorum kalkıyorum yanndan..
okadar yani ama çevremiz tarafndan akılli olan o oluyo bu.millete yaranmak için terbiyesiz.mi.olmak.lazım acaba ....
Başka bir deyişle ortamda bir tek konu sahibi terbiyeliymiş demek kiBacak bacak üstüne atmanın terbiyesizlik olduğunu ilk kez sizden duydum. Demek ki ailede sizden başka kimse için de terbiyesizlik değil ki kimse uyarmamış ya da kızmamış.
hayır kv. de sinir.oluyo ama söylemiyo ben diyemem diyo ben olsam bana herseyi anlatiyo.bense bunu yediremiyorum ben cokmu yumusak yüzlüyümBacak bacak üstüne atmak terbiyesizlik değil. Siz hoşlanmıyorsanız atmazsınız.
Zaten gördüğünüz gibi millete bacak bacak üstüne attığı için değil, okuduğu için 'yaranıyormuş'.
hayır bende.atarm ama her.ortamdada olurmu büyüklere.saygı diye bisey varBence kadın ukala değil sorun sende. Bacak bacak üstüne atmayı ukalalık ve ayıp görüyorsan kadının her yaptığı sana fazla geliyuordur. Sen kadını kıskanıyor olabilir misin?
Ben anlamadım ki siz kadının bacak bacak üstüne atmasını mı yediremiyorsunuz? Yoksa kayınvalidenizin bir şey dememesini mi?hayır kv. de sinir.oluyo ama söylemiyo ben diyemem diyo ben olsam bana herseyi anlatiyo.bense bunu yediremiyorum ben cokmu yumusak yüzlüyüm
Bu senin saygı anlayışın. Herkes senin saygı anlayışını benimsemesini beklemen ne kadar büyük bencillik ve kusura bakma bilgisizlik.hayır bende.atarm ama her.ortamdada olurmu büyüklere.saygı diye bisey var
Bu eskidenmiş bence. Ha hala bunun etkisi var. Ama şöyle denebilir: çok yaşlıların yanında atılmasa iyi olur ama atıldı diye de yerden yere vurulması ne kadar doğru?büyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak görülür. Türk kültüründe ailenin yanında bacak bacak üstüne atmak ayıp sayılır kültürümüzü bilmeyenler varmış hayret...
Şu yorum karşısında şok oldum. Sözüm meclisten dışarı ama bunu saygı olarak nitelendiren insanların yaptığı nice yenmez yutmaz saygısızlıklara şahit olduk. Babasıyla saygısından göz göze dahi gelmeyen kızların babalarını dışarıda nasıl üzdüğüne. Saygı bu mu şimdi?buyuklerın yanında Bacak üstüne atmak terbyesizlıktir. Forumda "terbiyesizlik dgl"diyenleri görmek üzüntü verici.
O kadına bisiy dmeyin ama fazla da muhatap olmayın bence. Mesela espri yaparsa gulmeyin,nasılsın diye sormayın. İyi olana iyi,ukela olana ukela olun.
Bunu herkes kendi düşünücek ama görsem bende derim saygısız diye , bu bizim kültürümüzde var hala da devam ettiren var bu kültürü bazıları sanki yabancı kültürden gelmiş gibi garipsemiş ona şaşırdım.Bu eskidenmiş bence. Ha hala bunun etkisi var. Ama şöyle denebilir: çok yaşlıların yanında atılmasa iyi olur ama atıldı diye de yerden yere vurulması ne kadar doğru?
bende.onu anlatmaya çalışıyorum bizimkilerde öyleler ama.bu yeni geline laf yok bende bunu yediremiyorumbüyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak görülür. Türk kültüründe ailenin yanında bacak bacak üstüne atmak ayıp sayılır kültürümüzü bilmeyenler varmış hayret...
Şimdi de bacak bacak üstüne atıyoruz diye kültürsüz mü oldukbüyüklerin yanında bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak görülür. Türk kültüründe ailenin yanında bacak bacak üstüne atmak ayıp sayılır kültürümüzü bilmeyenler varmış hayret...
Terbiyeyi bacak bacak ütüne atmaya indirgemiş zihniyetlerin hala var olması da bence üzüntü verici.buyuklerın yanında Bacak üstüne atmak terbyesizlıktir. Forumda "terbiyesizlik dgl"diyenleri görmek üzüntü verici.
O kadına bisiy dmeyin ama fazla da muhatap olmayın bence. Mesela espri yaparsa gulmeyin,nasılsın diye sormayın. İyi olana iyi,ukela olana ukela olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?