İNSANLARA yaranmak için ukala mı olmalı

eltilerim de benim hakkımda pis ukala gıcık diye düşünüyolar mıdır acabağğ?

gelsin yüzüme söylesinler itinayla yolarım onları

eltilerim de benim hakkımda pis ukala gıcık diye düşünüyolar mıdır acabağğ?

gelsin yüzüme söylesinler itinayla yolarım onları
Benim elti olmayan minyatür eltim (görümcemin gelini) yüzüme söyledi ya la.. Yolmadım, yolamadım...

ay bakmasınlar o zaman
elin adamı bana bakacak diye kendimden ödün veremem
sonuçta donsuz gezmiyoruz ya

Benim elti olmayan minyatür eltim (görümcemin gelini) yüzüme söyledi ya la.. Yolmadım, yolamadım...

olsun küçükmüş o cahilliğine ver ama tenhada kıstırırsın bi ara

biz eltilerimle iyi anlaşırız çünkü kıskançlık ya da dedikodu yapmayız.ne söyleyeceksek yüzümüze söyleriz en güzeli,hem üçümüzde ukalayız

Avrupaiyi hakaret olarak kullanıyorsunuz ya hani, hani evlenmeden sevişmeleri sizin için ahlaksızlıkları ya hani.

Adamlar insan haklarını çiğnemenin acısını çok derin yaşadılar, şimdi çoğunluğu insana saygı duymanın anlamını öğrenmiş durumda.

Diyorum ki keşke avrupanın %10u kadar saygı kavramı bulaşsa kültürüNÜZE

Yok kız benimle yaşıttı. Eşi küçüktü. Cahilliğine veremedik. Kendileri de bir yıllık evlilik sonucu ayrıldılar zaten. Az uğraşmadı benimle ama tepki alamadı hiç. Allahtan eltim yok diyorum çoğu zaman. İyi anlaşan elti çok az sanırım.

Just sakin ol cicim... Alıntıla alıntıla bitmez...

Just sakin ol cicim... Alıntıla alıntıla bitmez...

Sinir oldum
Ne alakası var terbiyesizlikle
O elti ben de olabilirdim
Ben de okudum ettim ben de bacak bacak üstüne atarım
Böyle geleneksel kabul edilen saçma sapan kültür adı altında dayatılan şeyleri de uygulamam

Bu ülkenin içinde bir tek onların kültürü yok

Biz burda bunu anlatmak için boğaz patlatsak da gelenekçi zihniyet değişmez değişemez.
Baksana kadın sizin öğrenmemiş olmanız gerçeği değiştirmez diyor. O kadar emin ki öğrendiğinin doğru olduğuna sorgulamıyor bile. Millet olarak en büyük problemimiz sorgusuz sualsiz inanmak değil mi zaten...

bu konuya yazılacak çok güzel iki söz var ama banlanmak istemiyorum.
küfürlü falan değil ha.
ama çok güzel otururdu buraya

sorma onu gördüm o yüzden alıntılamadım bile

Anne babanin yaninda bacak bacak ustune atmak mi ego tatmini? Ne kadar basit seylerden egonuz tatmin oluyor hayret ettim. Annemin babamin yanindada mi rahat edemeyecegim. Amuda bile kalkarim ben ya. Canimdan parca onlar, devlet dairesind mudurun karsisinda oturmuyorum sonucta

bu konuya yazılacak çok güzel iki söz var ama banlanmak istemiyorum.
küfürlü falan değil ha.
ama çok güzel otururdu buraya

sorma onu gördüm o yüzden alıntılamadım bile

Bak aklıma geldi, geçen operada çalışan bir arkadaşım belediye başkanının karşısında bacak bacak üstüne attığı için işten atıldı. Toplumun aykırı kesimi kabul edilen sanat camiasından bir insana, izmir gibi bir şehirde bu yapıldıysa gerisini tahmin etmek, fikir yürütmek zor değil. Söylenecek çok şey var da bazen susmak zorunda kalıyoruz işte. Merak ettim o iki kelimeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…