Siz birbirinizle yarışıyorsunuz resmen önce yarışmayı bırakın , hoş olmayan durum bu.evet bendea atarm arkadas ortamnda bizim ailemizdede yapan yoktur kv. kp de rahatszlar ama. laf yokk bu benm zoruma giden ayrca bisey ispat etmek gerekirse ben ehliyete yazldm ardmdan hemn oda yazldi benmle puanlarmz snvda benmki yuksek oldu ben aldm kazandm onun dosyasi yandi hep okumafm ama yazlicam disardan falan kimse beni.kucuk goremez ben yeterki istiyim başaririm Alkahin izniyle
Bu fikir özgürlüğü de son yılların modası; ilgili-ilgisiz her yere yapıştırılıyor. Fikir özgürlüğü hakaret özgürlüğü ile aynı şey değildir. Bu sebeple istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ancak insanlara saygısız diyemezsiniz çünkü bu hakarettir. Ben de size yobaz diyemem mesela. Kimseye hakaretâmiz ifadeler kullanamam. Neden? Çünkü hakaret özgürlüğü yoktur.Siz bunu saygısızlık olarak görmeyebilirsiniz ama başkalarının bakış açısına saygı göstermek gerek medeniyet bunu gerektirir, ben öyle görüyorum sen görme, zaten ama gelipte bana fikrini empoze etmeye çalışma ben saygısızlık olarak görüyorum bitti gitti , herkes herkesin fikrine saygı duysun önce.
Konu sahibiyle değilde kendi aramızda konusursak uyarı alırız tabi ki de konu sahibine yardımcı olmak gerek burada konu bacak bacak üstüne atmak iyi mi kötümü ye döndü çünkü...Dine bağlamazsan uyarı almayız. Sonuçta hepsi cehaletten kaynaklanıyor. Dini de, saygıyı da yanlış uygulamanın temelinde cehalet vardır.
Saygısızlık olarak görüyorum dedim, saygısızsın demedim, dememde zaten ben sana saygı gösteriyorum sende bana göster bu moda hiç bitmesin , ben kendi ailemde olan birşeyi söyledim büyüklerimizin yanında bacak bacak üstüne atmam böyle gördüm ne yapabilirim sen at bacak bacak üstüne sana birşey diyen yok.Bu fikir özgürlüğü de son yılların modası; ilgili-ilgisiz her yere yapıştırılıyor. Fikir özgürlüğü hakaret özgürlüğü ile aynı şey değildir. Bu sebeple istediğiniz gibi düşünebilirsiniz ancak insanlara saygısız diyemezsiniz çünkü bu hakarettir. Ben de size yobaz diyemem mesela. Kimseye hakaretâmiz ifadeler kullanamam. Neden? Çünkü hakaret özgürlüğü yoktur.
Yoksa "o o şekil geyinir, bu bu şekil geyinir"; popüler bir videodaki amcanın dediği gibi. Miskâl-i zerre umrumda olmaz.
ben oturulur mu veya oturulmaz mı diye konu acmadım bizim için oturulmaz dedim ama k.k. öyle bi zihniyet varmş ki üye oldugma pişman oldum sorun dinlemeye deyil.iğnelemeye egolarnı tatmin etmeye yarıyo herkesiz yazdıkları
Tamam siz de oturulmuyor olabilir de yine de seni ilgilendirmez ki o zaman sen niye bozuluyorsun saygisizlik yapilan "buyukler" bozulsun.ben oturulur mu veya oturulmaz mı diye konu acmadım bizim için oturulmaz dedim ama k.k. öyle bi zihniyet varmş ki üye oldugma pişman oldum sorun dinlemeye deyil.iğnelemeye egolarnı tatmin etmeye yarıyo herkesiz yazdıkları
Eğer eltinizin size karşı yaptığı bir şey olsaydı daha farklı yorumlar yapardık. Ama size hiç bir zararı olmayan bir insanı burda bize şikayet ediyorsunuz. Biz de ona göre yorum yapıyoruz.ben oturulur mu veya oturulmaz mı diye konu acmadım bizim için oturulmaz dedim ama k.k. öyle bi zihniyet varmş ki üye oldugma pişman oldum sorun dinlemeye deyil.iğnelemeye egolarnı tatmin etmeye yarıyo herkesiz yazdıkları
Kardesim okumadi diye asagilamak ne ya okumus iyu etmis kendisi icin yapmis herkes bende okumadim okuyamadim bu yuzden asagilanicakmiyiz bu nasil dusunce insanlari yargilamaktan vazgecin boyle konularda sonucta esi ve aileside onu oyle gorup bilip almislar madem deger vermiceklerdi evlenmeseymis.Bir kıskanç elti vakası daha.
Okuyup, çalışsaydın da, her ortamda kendi doğrularını uygulayacak özgüvenin olsaydı güzel kardeşim.
Herkes kendi seçtiği hayatı yaşar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?