İnsanlarda Karakter Kalmamış....

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...

İnsanlar manyaklasmis artik
Arkadas arkadasin mezevengi diyorlardi aha o bu bence. Uzak dursun sizden
Engelledim zaten her yerden
Yok artık! Ben olsam ağzıma geleni sayıp, sonra da o kişiyi sonsuza kadar silerdim. Size metresliği layık gören bir arkadaş (!) bu demek ki!
Soka girdim resmen ne duydugumdan emin olabildim ne konustugumu anladim inanilmazdi elim ayagim titredi.

Arkadaşınız tam bi aptal

Lütfen üzülmeyin, o arkadaşınızın şirazesi kaymış, tüm insanlar tabi ki böyle değil.

Engelledim zaten her yerden

Soka girdim resmen ne duydugumdan emin olabildim ne konustugumu anladim inanilmazdi elim ayagim titredi.
"Böyle şeyleri normal buluyorsan sen adamla sevgili ol, ben metresliği kendime yakıştırmam" gibi bir şey deseydiniz keşke.

İnsan bunu düşmanına demez metres olmayımı öneriyosun bana çok istiyosan evli adamlarla sen takıl deseydiniz... bi insan bunu size nasıl der ya ? Demek ki arkadaş değilmiş yada çok varoş size değer vermeyen birisi... herkese özelinizi anlatmayın lütfen gidin ailenizle dertleşin ayrıca ben bekar olduğum halde birisi bana birini yakıştırma yapınca bile sinirleniyorum...

"Böyle şeyleri normal buluyorsan sen adamla sevgili ol, ben metresliği kendime yakıştırmam" gibi bir şey deseydiniz keşke.
Kiz.sadece bosandigimi biliyordu zaten iliski yaşamak evlenmek gibi bir dusuncem yok olsada onunla paylasmazdimda zaten

Içimden bir sürü sinkaflı küfürleri sıraladım arkadaşınıza. Numarasını verin de yüzüne de sıralayım.

Bir insanın bir insana böyle bir şey teklif edebilmesi için karşıdan ya o oluru almış ya da delirmiş olması lazım. Arkadaşınız delirmiş sanırım.
Kiz sadece paylasimlardan takip ediyordu beni dusunun oturup bosanma nedenimi konusmuslugum dahi yok

eğer durum ve dialog aynen anlattığınız gibiyse -ki bana samimi geldiniz- arkadaşınız hakkında yapılması ve söylenmesi gerekenlerin en az 6 ay yatarı var...açıp durup dururken ananıza küfredip kapatsa daha iyiymiş...sakın yelkenleri indirme, şöyle düşün, sokakta delinin biri sana eliyle sertçe vurdu ve kaçtı...ilk şoku atlattıktan sonra ne yaparsın? deli işte der geçersin di mi? aynen böyle bu durum, sakın genelleme, üstüne alınma ....bu toplum böyle de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…