- 23 Ağustos 2020
- 6.755
- 12.723
- 198
- Konu Sahibi ShellShock
-
Bazen hadsizlere haddini bildirip al aşagı yapmak gerekiyor ...Bende de kriz yonetimi hic yok. Kibarcik gibiyim agzima geleni sayamiyorum. Demek ki kalp kirmaktan korkmamak lazimmis.
Madem öyle, sen yat onunla deseydiniz.Hanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Beddua etmek istemiyorum ama gercekten bu durumu yasamasini da isterdim biliyor musunuz. O kadar kirildim kemdime kizdim. Sen cevreni nasil insanlardan olusturuyosun diye butun suc bende bence...Sizi sadece paylaşımlardan takip eden, aranızda bir sohbet olmayan biri nasıl bu cesareti gösteriyor aklım almadı.
Bunu, aranızda espri olan arkadaşınız bile yapsa kallavi bir lafı hak eder.
Ya sizi sinirlendirmek için bilerek yaptı ya da arkadaş dediğiniz ne dediğini bilmeyen bir amip. Tek hücreli.
Pislik.
Üzülmeyin lütfen.
kimse yaptığının, söylediğinin, kınadığının bedelini ödemeden ölmez.
Şu kriz halinde bi öylesi denk gelmedi bana , evirip çevirip eşek sudan gelene kadar döveyim. Hani şu filmlerdeki genel evin patroniçeleri vardır ya ismi ne haltsa unuttum, aynı ondan işte senin bu tanıdık .... acaba aranızı yapınca komisyon alıcakmıydı onu merak ediyorum
Milletin evli adamlarına metres olacak potansiyele sahip olduğu için o üzülsün bence.Beddua etmek istemiyorum ama gercekten bu durumu yasamasini da isterdim biliyor musunuz. O kadar kirildim kemdime kizdim. Sen cevreni nasil insanlardan olusturuyosun diye butun suc bende bence...
Aynen bencede teoriniz doğru. Yıllarca yanlız yaşadım kimse ne çöpçatanlık yapmaya kalktı nede kimse rahatsız etti. Normalde giyinip kuşanıp istediğim yere gider istediğim şekilde yaşarım, şimdiye kadar kimsenin bakışlarına yada dedikodularına maruz kalmadım. Sanırım birazda arkadas seçimi ve çevre etkiliyor bu durumuBoyle densiz tipler genelde sessiz sakin, kibar insanlara yaklasiyorlar. Bana da hayatim boyunca hadsizlik yapan olmadi diyebilirim, tekmeyi tokadi yiyeceklerini biliyorlar
Arkadaşın mutlu etsin. Insanlar ne terbiyesizHanımlar merhabalar...
Boşanalı üç ay olacak neredeyse bilenler vardır belki. Eski esim pisman ama dönmüyorum tabi...
Asıl konum baska. Bir arkadasım vardi eskiden tanıdığım. İki gündür arayıp duruyordu meşgul olduğum için dönemedim bir türlü. Sabah aradı tekrar açtım. Seninle bir şey konusmam lazim dedi buyur dedim. Bana göre birini bulmus cok mutlu edermis o da benim gibiymis falan fistan. Dedim canim anlamadim benim gibi ne demek? Ben iliski düşünmüyorum suan baska seylere odakliyim falan dedim . Asıl olay orda koptu iste benim gibiden kastı evliymis mutsuzmus karisi ile anlasmis baska iliski yasayacak birine okey demis karisi. Soka girdim dedimki sen beni ne saniyosun ya bana boyle seylerle gelme mutsuzsa eger o onun sorunu. Kapattim ama agzima geleni saymadigima pisman oldum. Bugun butun o guclu kadin olma yolunda ilerleyisim resmen söndü icimde saatlerce agladim. İnsanlar bosanan kadini basit kadin olarak mi görüyor anlamiyorum. Dul kadin yaftasini cok duydumda bu olay beni yikti ve ister istemez keske eski esim duzelse moduna girdim. Bogazim hala düğüm düğüm...
Ay içinize naciye yenge kaçmış gibi davranmayın Allah aşkına :) dul kelimesini zaten sevmem. Neymiş öyle o, insan ya bekardir ya evli.Ne guzel yazmissinizanneme bile anlatamadim uzulur kiza salca olur diye be bicim arkadasin var der der de der bu insanlar neden boyle bilmiyorum. Benim basima gelmez kimse o gozle bakamaz dedigim her sey sirayla geliyo adeta. Buyuklerin sen dulsun onu giyme oraya gitme kirk kere dusun dedigi seyleri bile hakli buldum bugun ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?