- Konu Sahibi Liona Esposito
-
derken?2 yaşlı kayınvalide
O asla sesini cikarmaz. Tavir da koymaz. Hicbisey olmamis gibi guler konusur onlarla anlamıyorum. Ve sürekli ordadir. Kendi evine ara sira gider. Ben hep kendi evimdeyim oraya ara sıra gidiyorum, telefonla hic aramıyorum zaten, gittigimde beklentilerini karsilamiyorum o yuzden bana daha fazla cirkeflik yapıyolar. Cevap verip tartistigimda oldu cok. Ama anlamiyolar anlayan insan yok karsimda. Gene kendileri haklılar.Bende sastim kaldim.
Nasil insanlar bunlar ya.
Bi diger gelinde mi var? O nasil senin gibi sesi cikmaz mi?
Ben cevap verin derim .
Ben çocukla uğraşırken löp löp yediniz siz çocukla uğraşında karnınız aç sofradan kalkın 2 lokmayı boğazıma dizdiniz yarın kızınızda el evinde aç kalksın sofradan deseydiniz.
Amaaaa kızları kıymetlidir .Çocukla uğraştın sen ye derler .
Çünkü gelin insan değildir el evinden alınmış bir mahluktur .
Çok sinirlendim .
Kaynınız da terbiyesiz kocanız da
Cevap vermeden insan olmuyor böyleleri.
ya da şöyle yapın
çocuğunuzu eşinize verin sürekli ama yedirsin içirsin
sizde kısmen iş yapın
yok öyle hem çocuğa yetiş hem ev işlerine
@hadibeyaaa da döktürmüş hanibu lafları da çakabilirsiniz
Ben olsam boyle kisilere cirkefligimi gosterirdim. Ama kocanin yaninda dikkatli ol magduru oyna yoksa sana cephe alir.O asla sesini cikarmaz. Tavir da koymaz. Hicbisey olmamis gibi guler konusur onlarla anlamıyorum. Ve sürekli ordadir. Kendi evine ara sira gider. Ben hep kendi evimdeyim oraya ara sıra gidiyorum, telefonla hic aramıyorum zaten, gittigimde beklentilerini karsilamiyorum o yuzden bana daha fazla cirkeflik yapıyolar. Cevap verip tartistigimda oldu cok. Ama anlamiyolar anlayan insan yok karsimda. Gene kendileri haklılar.
Ayda bir gidip evinde 2 gece yatıyorum diye bana yattığım odanin duvarlarini sildirmeye calisti silmedim. Neymis diger gelin hep siliyomus. Napiyorum ben 2 gece odada uyuyorum diye neden senin duvarlarini sileuim örümcek adam gibi duvarlarda gezmiyorum ne alakam var senin duvarinla dedim. Normalde su cevabi alan insan bidaha bunu söylemez degil mi? Ama yok her firsatta söylüyor.
Herkes haklı olarak eşine yüklenmiş
Ama sade o suçlu değil onun kadar sende suçlusun
O tepsiyi kaynının kafasına nasıl geçiremedin mesela?
Bana yapılsa ben duramazdım kesinlikle.
Bıt bıt öten kv ve görümceninde haddinden gelir, çocuğumu alır kapıyı vurur çıkardım.
Ama sen yapamassın ve o yüzden sana böyle davranabiliyorlar. Ne sen böyle birşeye cesaret edebilirsin ne işin sana böyle birşey yapsan sahip çıkar. Yazık.
Saniyorsunki susarsam kıymetli olurum, saygı gösterirsem saygı görürüm. Öyle olmuyor işte
Şöyle gereksiz öneriler vermeseniz???? Başina tepsiyi geciremedin mi yok agzina bir tane yapistiramadin mi??? Gibi yorumlar okuyorum bazen bu burada, yani siz kac kisinin basina tepsi gecirdiniz???
Cevap "Basima boyle bisey gelmedi ama......."
Olacaktir.
Birinin basina tepsi gecirdiyseniz sonra ne oldu? Sizden ozur mu diledi basina tepsi yiyen kişi???
Biri benim basima tepsi gecirse aynen geri iade ederim o tepsiyi başina hakli haksiz dusunmem o an, konu sahibi adamin basina tepsi gecirirken adamin ve dahi oradaki ailesinin elleri armut toplamayacaktir heralde.
Boyle bir olaydan sonra ortalik nasil toplanir, o ortamda bir de cocuk var filan...
Sanki cok basit gibi "basina geciremedin mi ben duramazdim" gereksiz laflar.
Koni sahibinin de baska konularda yorumlarini gordum "cevap vermedin mi onu diyemedin mi? Yok bu nasil zihniyet" vs ama iş kendine gelince durumu ortada...
Yapamayacaginiz veya absurd seyleri tavsiye diye yaziyorsunuz.
ohh sefanız olsunZaten ev islerini yapmaya calismiyorum ki:) oglum babasiyla bahçeye inmisse veya uyuyorsa veya karni tok keyfi yerindeyse yanimda oynuyorsa bulasik falan yıkıyorum oyle ev supurmekmis silmekmis hicbiseylerine karismiyorum onlarin bu kadar sorun cikarma sebebi de bu zaten yapmadığım icin beklentilerini karsilamadigim icin deliriyolar
ohh sefanız olsun
bırakınız delirsinler
Şöyle gereksiz öneriler vermeseniz???? Başina tepsiyi geciremedin mi yok agzina bir tane yapistiramadin mi??? Gibi yorumlar okuyorum bazen bu burada, yani siz kac kisinin basina tepsi gecirdiniz???
Cevap "Basima boyle bisey gelmedi ama......."
Olacaktir.
Birinin basina tepsi gecirdiyseniz sonra ne oldu? Sizden ozur mu diledi basina tepsi yiyen kişi???
Biri benim basima tepsi gecirse aynen geri iade ederim o tepsiyi başina hakli haksiz dusunmem o an, konu sahibi adamin basina tepsi gecirirken adamin ve dahi oradaki ailesinin elleri armut toplamayacaktir heralde.
Boyle bir olaydan sonra ortalik nasil toplanir, o ortamda bir de cocuk var filan...
Sanki cok basit gibi "basina geciremedin mi ben duramazdim" gereksiz laflar.
Koni sahibinin de baska konularda yorumlarini gordum "cevap vermedin mi onu diyemedin mi? Yok bu nasil zihniyet" vs ama iş kendine gelince durumu ortada...
Yapamayacaginiz veya absurd seyleri tavsiye diye yaziyorsunuz.
Pardon ama siz beni tanıyormusunuz? Kimin kafasına ne geçirdim veya geçirebilme potansiyelimi nerden biliyorsunuz?
Böyle bir durum siz yaşasanız sakinliğinizi koruyabiliyorsanız ne mutlu size, ben sakin kalamam.
Konu sahibi sakin kaldığı için madalya takan olmamış anladığım kadarıyla. Aferin gelinimize sesini çıkarmıyormu demişlerdir sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?