insanlardaki hadsizlik beni çıldırtıyor

Aslında eşiniz düzgün biri olsa (eski konuları biliyorum) yapacağınız çok basit. Edepsize edepsizlik etmediğiniz sürece sizi ezdigini sanıp üstünüze gelir. Ki yapıyorlar belli ki. O görümceye ne oluyor mesela? Yediğini yıkamak mi zoruna gidiyor? Şöyle bir dişinizi gosterseniz mum olurlar ama bunlar bu kocayla olmaz işte.

Azıcık sesinizi çıkaracaksınız. Öyle her defasında ezilirsen ,ezmeye devam ederler. Bir kere bir kötü yüzünü hepsine göster. Biraz korksunlar senden. Eşinde

Üzüldüm asınıza.
Eşinizle Konuşun bunları içinize atmışsınız hep
Ve bu gerikafalı aile ile aranıza biraz mesafe koyun.

Suç eşinizde. Nasıl çaresiz hissettiriyorlar insanı, nasıl savunmasız, yalnız anlıyorum.
Siz oraya onların stres topu olmaya gitmediniz ki.
Ben şimdi şimdi kendime attığım kazığı anladım, aman saygısızlık olmasın, aman nezaketli olayım, aman kalp kıranı Rabbim sevmez diye diye kendimi bitirdim. Karşımdakiler, semeri boşalmış gibi üstüme geldi.
Şimdi de sizin kocanızın 2 gömlek fazlası lümpeni boşama hazırlığındayım.
Bu da kendime attığım kazığın, telafisi.

Oğlunuzu rahat bıraksaniz. Acıkınca yer zaten.

Ayyy vallahi okurken fenalık geldi bir kavga cıksında bir daha görüşmeyin bence ne biçim insanlar bunlar.aileniz eşinizle bu durumu konussa bizim kızın artk psikolojsi bozuldu sahipsiz degil bizim kız falan deseler cok üzüldüm adınıza

Ne hos bi anlatim biciminiz var. Bu sekilde dusunup de dile getiren birinin anlattiginiz tarzdaki kisilerin icinde olmasini hic istemezdim. Siz bosverin ve onlarin seviyesine inmeyin esinizde sizin oradaki hal ve hareketlerinizden memnun degilse yalniz gidiversin.

evet cozum yok malesef insanlari degistiremiyoruz. sinir hastasi olmamak icin mesafeli durun dediginizi gibi. hos bir bakis acisi degil kendilerinden sogutuyorlar insani.

Onlarin sana gelmesinden iyidir 5gun cile çek ama sen git. Onlar gelse daha kötü full hizmet senden.

Ben en cok sizin cocugunuza uzuldum. Sevgi, saygi ve aile kavramlarini esinizden ve esinizin ailesinden illaki ogrenecek, ister istemez de etkilenecek. Bazilari siz gitmeyin ama cocugu gonderin demis ben cocugumu boyle ortama tek basina hayatta yollamazdim neler ogretecekler masum yavruya nasil davranacaklar hep dusunurdum. Esinizden hayir yok anlasilan ya guclu olup hepsini yola getireceksiniz ya da bosanacaksiniz.

Bende öyle düşünüyorum. Henüz çocuğum yok ama görümcenin çocukları ki koskoca kızlar, sanki taş devrinden ışınlanmışlar. Kültürsüz kaba saygısızlar. Nasıl okul okuyorlar anlamadım. Hadi aile terbiye vermiyor anlıyorum da arkadaşlarından damı bişey almıyor bunlar dedim. Eşime de dedim sizin akrabalar hep okumuş meslek sahibi insanlar. Doktor mühendis doçent gibi aile de büyümüşler nasıl bişey bunlar. Eşim babaanneleri şımartıyor diyor. Yarın çocuğum olursa kuzen olacak bunlar diye üzülüyorum. Kınamaktan da korkuyorum ama söylemeden de edemiyorum.

ilk evlendiğimde benim görümcem de bana "gelinlik yapma " ile ilgili bir laf etmişti.
kendisi kaynanasından çok çekti beni de çektirmek istiyordu.
ben " bir daha bana bu cümleyi kurmayın, ben kimseye gelinlik yapmaya gelmedim, ben oğlunuza eş olmaya, çocuklarının anası olmaya geldim,onu mutlu ediyorsam başkası beni hiç ilgilendirmez" dedim.
bir daha da bu gelinlik konusu açamadılar isteyerek güzellikle birşey yapmak başka, mecburmuş gibi davranmak başka

düğüne kadar kızım canım sonra böyleler haha aynı benim kaynana bize uyacan niye öyle konuştun işi geç konuşmama bile karışıyorlar birde aynı evdeyiz inşallah yazın sonuna ayıracagim mesafe koyacağım sürekli eve misafir cagiracagim gitmemek için

Herkes haklı olarak eşine yüklenmiş
Ama sade o suçlu değil onun kadar sende suçlusun
O tepsiyi kaynının kafasına nasıl geçiremedin mesela?
Bana yapılsa ben duramazdım kesinlikle.
Bıt bıt öten kv ve görümceninde haddinden gelir, çocuğumu alır kapıyı vurur çıkardım.
Ama sen yapamassın ve o yüzden sana böyle davranabiliyorlar. Ne sen böyle birşeye cesaret edebilirsin ne işin sana böyle birşey yapsan sahip çıkar. Yazık.
Saniyorsunki susarsam kıymetli olurum, saygı gösterirsem saygı görürüm. Öyle olmuyor işte

Cevap vermekten neden korkuyorsunuz? Şunların çeyreğini duysam ortalığı ayağa kaldırır bir daha da adımımı atmam! Kocam da istiyorsa hayat boyu annesiyle yaşayabilir! Valla ben kızdım size. Neden ezdiriyorsunuz kendinizi? Bu insanlardan laf işitmek içinmi evlendiniz? Her biri azarlayıp laf söylüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…