insanlardaki hadsizlik beni çıldırtıyor

Ben cevap verin derim .
Ben çocukla uğraşırken löp löp yediniz siz çocukla uğraşında karnınız aç sofradan kalkın 2 lokmayı boğazıma dizdiniz yarın kızınızda el evinde aç kalksın sofradan deseydiniz.
Amaaaa kızları kıymetlidir .Çocukla uğraştın sen ye derler .
Çünkü gelin insan değildir el evinden alınmış bir mahluktur .
Çok sinirlendim .
Kaynınız da terbiyesiz kocanız da
Cevap vermeden insan olmuyor böyleleri.

Eşiniz ailesinin yanına gidince kabadayılıgı tutuyor belli ki sizde seyrediyorsunuz olan biteni. Benim önümden sofrayı kaldırıcaklar ben yemek yerken orayı darma duman ederim. Sen kimsin de benim önümden sofrayı kaldırıyorsun dıye bagırırım baktım eşimden çıt çıkmazsa çeker giderim bir daha konuşmam.

senın yerında olsam yapsamda konuşuyor yapmasam da
ee ozaman hiç iş yapmam birşey dersede zaten begenmıyorsun onun için yapmıyorum derdim

şöyle örnek vereyım sana

yeni evliyim kv sen ne biçim bulaşık yıkıyorsun dedi
ben nemı yaptım tam 13 SENE birdaha elimi bulaşıga sürmedim , ne yeyip içtiysem tezgahın üzerine koydum ,
bu sene 14. sene 2 tabagı yıkadım , düşün

bunlar başka türlü akıllanmıyorlar

Ve siz de hala o evde kalmaya devam ettiniz, öyle mi? Hmmm.

Eltim var iş varken çocukla uğraşır durur. İş bitince çocuğu bize bırakıp bahçeye , evine çıkar. Konu sahibi alınmasın. Ben eltimden bahsediyorum.
Benimde yengem dayımın karısı öyle. Aynı şekilde sözüm meclisten dışarı. Misal sofra toplanacak cocugunu alır çıkar. Birşey olur Sude durmuyor der odaya çekilir. Ve abartmıyorum istisnasız her saat çocuğa birsey yedirmek ister. Çocuk 2.5 yaşlarında

Valla onlar gercekten terbıyesız ınsanlarmısta esınde de sıkıntı var ne demek sofrada ıkı saat oturamazsınn. Benım esım odundur ama boyle bıseyı o bıle kabul etmez oyle bısey denılse oyle bı hareket yapılsa kalk gıdıyoruz bıdaha bu eve gelmıcez der ve gıtmez. Helede o kv nın soyledıgı lafların bırtanesını bıle ne bana ne esıme kv soyleyemz kımse soyleyemez okadar lafa nıye sustunuzkı ben olsam kavga ederdım esımde ıatedıgını tutsun ceker gıderdım

Kocanız sizi onlara karşı savunduğu için vicdanı rahat mı ? Siz savunduğunu mu düşünüyosunuz peki ?
Resmen abisinin lafıyla size yapılan saygısızlığı onaylamış. Eşinizde iş yok. Karşı gelse sizi savunsa kimse size laf söyleyemez kusura bakmayın.

fazla genelleme yapmışsınız bence köyde kasabada yaşayan herkes öyle değil tabiki.

Ne kadar çirkin bir üslup, nasıl kötü bir genelleme.

Birde beğeni almış bu yorum yazık.

Son düzenleme:
benim anladığım kadarıyla siz evlerine sürekli gelen çocuklu gelinsiniz onların gözünde. Görümceniz odaya falan kapanıyor dediniz, öff yine mi misafir modunda oda bence.Tüm sorun sizin eşinizin oraya sürekli gitmek istemesi ve yatılı kalmanız..Yatılı kalmak aradaki saygıya zarar veriyor arada bir gidip oturup gelmeye ikna ederseniz saygıyı korursunuz diyorum.

Bende sastim kaldim.
Nasil insanlar bunlar ya.
Bi diger gelinde mi var? O nasil senin gibi sesi cikmaz mi?

Pöf benimki de böyleydi ama işte onların yanında yapmıyorsa üzgünüm bir işe yaramıyor, aldıkları cesaretle devam ediyorlar.

Zaten "şımarmak" gibi bir düşünceye sahipse toptan ataerkillerdir hepsi.

Ben çekemedim, çekemem, boşandım.

Tüm bu olanlara nasıl sessız kaldınız hayretle okudum ben çekip gıderdim herhalde tek bir laf etmediniz mi ya da bu dediklerini eşinize söylemediniz mi

Herkesin kırılma noktası farklı katılıyorum fakat geberesicenin neresi tolere edilebilir, neresi eş nedeniyle yok sayılır bilmiyorum.

Başka bi konuda konu sahibi "gitmiycem desem eşim sürükleyerek götürür" gibi bişey demişti. Eş kişisi de çok normal değil yani, şiddete meyilli

neden hala gidiyorsunuz..
Bunkara sebep olan hem kendnizsinz hmde eşiniz..
Eşinizin tek cumlesine bakar herseyı herkesi susturmak..
ben sanırım öyle bir ortamda alıp çocugumu çantamı gitmiştim. isterse eşim peşimden gelmesin sıkıntı dğil..
ayrıca bi daha da gitmeyın.. eşinize de cvbnz hazır olsun .. sen ve ailen bana köleymiş gibi davranamazsnz diyeceksın.. benm çocugumz göözleri önnde beni aşağılamalarına tahammul edemem diyeveksın.. beni gitmediğim yere cocugumda gidemez diyceksnz kendi gitisn..

bizim ailede de aksine, böyle hepimiz toplanmışsak uzun kahvaltı yada akşam yemeği masaları sevilir. zaten biri yerken sofrayı toplamak ayıptır ve nezaketsizliktir.
belli ki toplumsal nezaketten haberleri yok.

beni onlara karşı savunduğu için vicdanı rahat onun
Savunduguna emin misiniz?

Ben cocuguma yemek yedirirken biri onumden sofrayi alip bagiracak. O sofrayi beynine geciririm. Sonrada cocugumu alir donerim evime. Bir daha da olusune dirisine gitmem torun filanda gostermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…