Bazen biz insanlarla samimi olmak istesekte karakterler, yaşadığımız olaylar, hayata bakış açılarımız pek uymayabilir. Yanı eşin ve görümcen kardeş asla onlar kadar samimi olamazsın. 2 hafta görüşmemiş olmak çok uzun süre değil. Ben görümcemi bir aydan fazladır görmüyorum. Eminim onlar eşimle bu arada görüşmüşlerdir. Hatta geçenlerde ben arkadaşlarımla dışarıdaydım. Eşimle benim evde kahve içip sohbet etmişler. Beraber dışarıda çay çorba içerler. Ben oluyum olmayım hiç önemli değil. Bu arada aramızda bozuk falan değil. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadık Ki birbirimizi 10 yıldır tanıyoruz. Bunla hiiiiç takılmam. Yani takıpta tatlı canımı üzemem. Bütün bunları eski konularınızı bildiğim için yazıyorum
Demem o ki görümcenizi haddinden fazla önemsiyorsunuz kaldı ki kocasının söylediği bişeye takılıyorsunuz. Unutmayın hayatınızın baş rol oyuncusu sizsiniz kimse sizden rol çalmasın. Ben sizin yerinizde olsam hemen bir kursa yazılırım. Ya da bir sabah kalkarım. Derim ki eşime ben dışarıda kahvaltı yapıp kahve içeceğim der dışarı çıkarım. İnanın bunları kendim yaptığım için diyorum. Hayatımda önce kendime sonra oğluma sonra eşime sonrada kendi aileme değer veririm. Eşimin ailesinden herhangi biri sıralamada yok bile. Lütfen kendinize yapmayın bunu