İnsanlardan çabuk soğuyorum

kendimidurduracakdegilim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2008
3.721
5.936
683
Selamlar ,
Kendi içimde çözemediğim bazı problemler var. Aslında yardım almayi hep düşündüm ancak şu an ki ortamım musait değil. Belki zaman zaman buraya yazacağım umarım bana iyi gelir.
Benim kendimde rahatsız olduğum bir özelliğim bu. Diyelim bir arkadaşımı çok sevdim çok ısındım. Bir lafıyla soguyabiliyorum. Bu eskiden beri devam eden arkadaşlıklarim için geçerli değil. Yeni tanıştığım insanlarla oluyor. İş ortamım sebebiyle sürekli yeni kişiler taniyorum. Bazen oluyor ki , bu kişiyle hayat boyu ayrılmam diyorum ama maalesef çok sürmüyor.
Yeni yüzler tanimaya yeni arkadaşlıklar kurmaya korkar oldum. Sürekli ve güzel bir iletişim kuramiyorum. Eleştiriye mi kapalıyim? Hayır aslında eskiden beri tanıdığım arkadaşlarım tarafından çok elestirilmisimdir de.

En güzeli,bende yeni yeni böyle oldum.
İnsanlara karşı soğuğum ve ısınma çabamda yok,mis gibi. Devam edin böyle

Teşekkür ederim cevabınız için ama ben bu durumdan rahatsız oluyorum.
Çok sevecen , kolay kırılmayan biriydim. Öyle ki arkadaşlarım zaman zaman çok zorlamislardir beni . Huyumu bildiklerinden.
Bir de sanırım sevdim mi çok belli ediyorum . Arkadaşlığa çok değer veren biriyim.
Evet birinden soguyorum ama bi başkasını yine çok seviyorum :) sonra ondanda hayal kırıklığına uğrarim diye uzak duruyorum

Yanı bu bılıncaltının olustrdugu savınma mekanızması olabılır zamannda yenı tandgn brnden buyuk bır lazık yedysen nrmaldr brde yas ıkeledılce olyr byle buna hayat tecrubesı dıyende var hıslerım kuvvetlı bana zarar gelecegnı hıssettgm ıcın sgudum dyende var

bende böyleyim emin ol faydası var zararı yok
Bende sonradan oldum aynı şekilde :) normal mi diyorsunuz yani?

Bende sonradan oldum aynı şekilde :) normal mi diyorsunuz yani?
normal tabiki insanların gerçek yüzünü görünce napıcan tabiki de soğuyacaksın ya da onların suistimaline katlanıcan yani bende öyle oldu suistimal edilmektense daracık çevrem olmasına razıyım

Çok büyük bir kazık yemedim düşününce.
Sadece geliyorlar , iyi anlasiyoruz, güzel vakit geçiriyoruz . Hiç ayrilmayalimlar, canımlar sonra bir bakıyorum gidiyorlar.
Gitmeyenlerden de ben soguyorum galiba :))
Ben daha çok su açıdan düşündüm. Bana ters bir şey dediğinde nasıl böyle düşünebilir diye sogudugum oluyor. Bu yüzden kendimi sorguladim. Aslında eleştiriye kapalı biri olmadığımı düşünüyordum ama.

biraz alıngan mıyız ne

normal tabiki insanların gerçek yüzünü görünce napıcan tabiki de soğuyacaksın ya da onların suistimaline katlanıcan yani bende öyle oldu suistimal edilmektense daracık çevrem olmasına razıyım
Aslında çok büyük bir durum yaşamadım.
Ya sessiz sedasız ortadan kayboldular. Ya da benimle ters konustuklari için sogudugum oldu. Örnek verirsem daha açık olacak sanırım. Mesela bir arkadaşım bir konu üzerine bana egolu olduğumu düşündüğünü söylemişti. Çok alındım ve sogudugumu hissettim.
Beni defalarca elestirmistir alınmam ama egolu denmesi ağrıma gitmisti:/

aslında herkesin kendine göre hassas olduğu bi konu,nokta vardır bu egoda senin hassas noktan olsa gerek ya da bardağı taşıran son damlaydı

aslında herkesin kendine göre hassas olduğu bi konu,nokta vardır bu egoda senin hassas noktan olsa gerek ya da bardağı taşıran son damlaydı
Teşekkür ederim cevabınız için. Özgüven ile yetiştirilmiş biri değilim . Annem babam biz biliriz düşüncesinde buyuttuler beni. Mesleğim var artık kocaman bireyim ama hala o küçük kızın duygulariyla yaşıyorum gibi geliyor bazen.
Kendimi aşmam gerekiyor sanirim:) yorumunuz beni iyi hissettirdi

İnsanlarla çok sıcak olup iç içe olunca da bi mok olduğu yok en iyisi bu
Galiba.
belki de o yakınlıkla birbirimizi tanıyoruz ve hayal kırıklığı oluşuyor.
Üstelik tek hayal kırıklığı yaşayan ben değilim belki de karşı taraf benim hakkımda hayal kırıklığına ugruyordur

rica ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…