- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.936
- 683
- Konu Sahibi kendimidurduracakdegilim
-
Yok o nedir ilk kez duyuyorum hemen bir arastiriyimyaa K kendimidurduracakdegilim hic enneagram testi yaptin mi?
tip5 oldugunu düşünüyorum . bi yapsana cok merak ettim . kendim tip5mde
Selamlar ,
Kendi içimde çözemediğim bazı problemler var. Aslında yardım almayi hep düşündüm ancak şu an ki ortamım musait değil. Belki zaman zaman buraya yazacağım umarım bana iyi gelir.
Benim kendimde rahatsız olduğum bir özelliğim bu. Diyelim bir arkadaşımı çok sevdim çok ısındım. Bir lafıyla soguyabiliyorum. Bu eskiden beri devam eden arkadaşlıklarim için geçerli değil. Yeni tanıştığım insanlarla oluyor. İş ortamım sebebiyle sürekli yeni kişiler taniyorum. Bazen oluyor ki , bu kişiyle hayat boyu ayrılmam diyorum ama maalesef çok sürmüyor.
Yeni yüzler tanimaya yeni arkadaşlıklar kurmaya korkar oldum. Sürekli ve güzel bir iletişim kuramiyorum. Eleştiriye mi kapalıyim? Hayır aslında eskiden beri tanıdığım arkadaşlarım tarafından çok elestirilmisimdir de.
Yaptım Sağol güzel bir test öğrenmiş oldum :)yaa K kendimidurduracakdegilim hic enneagram testi yaptin mi?
tip5 oldugunu düşünüyorum . bi yapsana cok merak ettim . kendim tip5mde
Zaten genellikle çocukluk arkadaşım ve Ünv arkadaşlarımla bir sorunum yok. İyidir aramız çok şükür. Soğumak istemem onlardan.Yoo bence temkinlisin büyük ihtimal insanlar fazla samimiyetten yüz bulup karşısında ki kişiyi ezmeye , şaka yolu ile küçük düşürmeye çalışır vs.vs. tepki verince aaa ne kadar alıngansın diyince geri çekilme falan yaşıyorsun. İş arkadaşları ile çok samimi olmak iyi diildir. İstisnalar hariç . Bana saygı duymayan değer vermeyen insanlara hep mesafemi koyarım ama inan bana mesafe her zaman iyidir arada ki saygı kalıyor en azından.
Yani artık sogumuyor musunuz? Nasıl başardiniz?Bende oyleydim...
sonra hayat eğitti diyim...
Zaten genellikle çocukluk arkadaşım ve Ünv arkadaşlarımla bir sorunum yok. İyidir aramız çok şükür. Soğumak istemem onlardan.
İş çevresi dediğiniz gibi hem çok sık değişiyor hem de insanlar çıkarcı.
İyi birileriyle tanısıncada samimi olmaya çekiniyorum. Yaraniyormusum gibi gözükmemek için.
Sanirim olduklari gibi kabullendim...Yani artık sogumuyor musunuz? Nasıl başardiniz?
Mesafe gerçekten iyidir , İnsan nolur , nazik olur, güler yüzlü olur , iş bitirci olur , alçak gönüllü olur ama sınırlar her zaman olur o zaman kimse haddini aşamıyor . Biraz vakit geçirince aşağı yukarı insan karşında ki kişiyi çözümlüyor ona göre de samimiyet kuruyor. Bence olması gerekende bu. Ben davranışlarında bir problem görmüyorum, büyük ihtimal karşında ki kişinin davranışlarına göre samimiyet kuruyorsun.
Herkesle muhabbeti olan , sevimli hoşgörüsü yüksek insanlar vardır. Ben neden öyle olamıyorum diyorum kendi kendime . Sanki ben öyle davransam itici duracakmis gibi his.Sanirim olduklari gibi kabullendim...
Herkesle muhabbeti olan , sevimli hoşgörüsü yüksek insanlar vardır. Ben neden öyle olamıyorum diyorum kendi kendime . Sanki ben öyle davransam itici duracakmis gibi his.
Sizin yorum yapmanıza ayrı sevindim. Ağzım kulaklarimda şu an :)Bende böyleyim maalesef cok arkadas edinirim ama çoğusundan soğurumbu huyumu bende sevmiyorum..Bide sôyle bi huyum var sendede var mı birini cik çobuk hayatımdan çıkarıyorum ve hiç üzülüp,pisman olmuyorum
Ôylemi cok teşekkür ederim mutlu oldumSizin yorum yapmanıza ayrı sevindim. Ağzım kulaklarimda şu an :)
Çünkü size çok defa rastliyorum burada. Yorumlarınızı beğeniyorum.
Soğuma aşamasından sonra olan bu genelde :) birine soğuk hissettikten sonra hala görüşmek iki yuzluluk gibi geliyor zaten :)
Ne yapıcaz biz böyle.
Mantıklı yorumlar yapıyorsunuz bazen cevap verme gereği duymuyorum feraceli denmesi gerekeni söylemiş diye :)Ôylemi cok teşekkür ederim mutlu oldum
Aynen ben zaten bırak görüsmeyi diyologu kesiyorum..Ben ne yapıyorum biiyormusun sanki deniz kenarındaki taslar gibi bol bol ceplerime dolduruyorum sonra buşaltıyorum..Sonra tekrar dolduruyorum..Sonra tekrar boşaltıyorum
Bende ya bazen bi sebep bile olmuyor ama soguyorumMantıklı yorumlar yapıyorsunuz bazen cevap verme gereği duymuyorum feraceli denmesi gerekeni söylemiş diye :)
böyleyim bende. Bir seviyorum çok seviyorum. Gecenin üçünde arkadaşım için ağladığımı bilirim sonra da aynı kişiden soguyabiliyorum.
Insanlardan sogumanin neresi kotu? Tam tersine iyi bile, onlardan gelecek tehlikeler en aza iner. Mesela ben bu sekilde mutluyum yani.
FeraceliBende ya bazen bi sebep bile olmuyor ama soguyorum
26 . 27 olmama az kaldı :) küçük değilim yani.Çok köklü arkadaslarım dısında yenilerde ben de hemen soğuyup üzerini çiziyorum
Yasınız kac ki bu yasla da alakalı bir durum
Soğuyorsam eger bana uygun olmayan bir durum vardır bunun da üzerine gtmem
Teşekkürler açıklama yoktu yaptığım sayfadatip9 saniz . zaten.hosgorulu birisiniz demektir. ve insanlari alttan alan , kavga gürültü cikmasin diye ugrasan , biraz isleri oteleyen tembellik yapan :) mutluluk ve huzurlu olmak hayatının merkezinde olan. tip9 oyle yani . kisilik testi evet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?