İnsanlardan çabuk soğuyorum

Yoo bence temkinlisin büyük ihtimal insanlar fazla samimiyetten yüz bulup karşısında ki kişiyi ezmeye , şaka yolu ile küçük düşürmeye çalışır vs.vs. tepki verince aaa ne kadar alıngansın diyince geri çekilme falan yaşıyorsun. İş arkadaşları ile çok samimi olmak iyi diildir. İstisnalar hariç . Bana saygı duymayan değer vermeyen insanlara hep mesafemi koyarım ama inan bana mesafe her zaman iyidir arada ki saygı kalıyor en azından.

yaa K kendimidurduracakdegilim hic enneagram testi yaptin mi?
tip5 oldugunu düşünüyorum . bi yapsana cok merak ettim . kendim tip5mde
Yaptım Sağol güzel bir test öğrenmiş oldum :)
En yüksek barışçı tip 9 çıktı.
Tıp 5 araştırmacı yüksek bile çıkmadı .
Barışçı
Bireyci
Reformcu yüksek çıktı. Ancak bunların açıklamaları yok sanirim:) sadece kişilik ismi soylenmis

Zaten genellikle çocukluk arkadaşım ve Ünv arkadaşlarımla bir sorunum yok. İyidir aramız çok şükür. Soğumak istemem onlardan.
İş çevresi dediğiniz gibi hem çok sık değişiyor hem de insanlar çıkarcı.
İyi birileriyle tanısıncada samimi olmaya çekiniyorum. Yaraniyormusum gibi gözükmemek için.

Mesafe gerçekten iyidir , İnsan nolur , nazik olur, güler yüzlü olur , iş bitirci olur , alçak gönüllü olur ama sınırlar her zaman olur o zaman kimse haddini aşamıyor . Biraz vakit geçirince aşağı yukarı insan karşında ki kişiyi çözümlüyor ona göre de samimiyet kuruyor. Bence olması gerekende bu. Ben davranışlarında bir problem görmüyorum, büyük ihtimal karşında ki kişinin davranışlarına göre samimiyet kuruyorsun.

Sanirim olduklari gibi kabullendim...
Herkesle muhabbeti olan , sevimli hoşgörüsü yüksek insanlar vardır. Ben neden öyle olamıyorum diyorum kendi kendime . Sanki ben öyle davransam itici duracakmis gibi his.

Sizin yorum yapmanıza ayrı sevindim. Ağzım kulaklarimda şu an :)
Çünkü size çok defa rastliyorum burada. Yorumlarınızı beğeniyorum.
Soğuma aşamasından sonra olan bu genelde :) birine soğuk hissettikten sonra hala görüşmek iki yuzluluk gibi geliyor zaten :)
Ne yapıcaz biz böyle.

Ôylemi cok teşekkür ederim mutlu oldum
Aynen ben zaten bırak görüsmeyi diyologu kesiyorum..Ben ne yapıyorum biiyormusun sanki deniz kenarındaki taslar gibi bol bol ceplerime dolduruyorum sonra boşaltıyorum..Sonra tekrar dolduruyorum..Sonra tekrar boşaltıyorum

Mantıklı yorumlar yapıyorsunuz bazen cevap verme gereği duymuyorum feraceli denmesi gerekeni söylemiş diye :)
böyleyim bende. Bir seviyorum çok seviyorum. Gecenin üçünde arkadaşım için ağladığımı bilirim sonra da aynı kişiden soguyabiliyorum.

Bende ya bazen bi sebep bile olmuyor ama soguyorum

Insanlardan sogumanin neresi kotu? Tam tersine iyi bile, onlardan gelecek tehlikeler en aza iner. Mesela ben bu sekilde mutluyum yani.
Bende ya bazen bi sebep bile olmuyor ama soguyorum
Feraceli çok hossunuz.
Wolfrog eskiden böyle değildim sanırım o yüzden kabullenemedim.
Belki de dediginiz gibi normaldir her şey.

Çok köklü arkadaslarım dısında yenilerde ben de hemen soğuyup üzerini çiziyorum

Yasınız kac ki bu yasla da alakalı bir durum
Soğuyorsam eger bana uygun olmayan bir durum vardır bunun da üzerine gtmem

tip9 saniz . zaten.hosgorulu birisiniz demektir. ve insanlari alttan alan , kavga gürültü cikmasin diye ugrasan , biraz isleri oteleyen tembellik yapan :) mutluluk ve huzurlu olmak hayatının merkezinde olan. tip9 oyle yani . kisilik testi evet.

Çok köklü arkadaslarım dısında yenilerde ben de hemen soğuyup üzerini çiziyorum

Yasınız kac ki bu yasla da alakalı bir durum
Soğuyorsam eger bana uygun olmayan bir durum vardır bunun da üzerine gtmem
26 . 27 olmama az kaldı :) küçük değilim yani.
Teşekkürler açıklama yoktu yaptığım sayfada
Tıp 9 en yüksek çıkan.
Reformcu ve bireyci de yüksek çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…