- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
değil mi ya, ben de diyorum ben de mi problem ama insanlar çok zorİnsan= dert..
O kadar haklısınız ki .. az insan çok huzur hayatınızı başkalarının yönetmesine izin vermeyinHerkese merhaba. Son sıralar insanlardan nefret etmeye başladım, mesela çok samimi komşumun aslında hayatıma çok karıştığini ve müdahale ettiğini farkettim ve bundan nefret ettiğim için araya mesafe koydum. Yine yakın bir arkadaşımın sadece onun duymak istediği güzel şeyler söylersem yakın olduğunu düşündüm bir değişiklik yapıyorum mesela paylaşıyorum nasıl diye her kafadan bir ses, fikir almak istesem yapmadan önce sorardım amaç sadece paylaşmak ama herkes herşeyi biliyor ve herkesin mutlaka bir fikri var her konuda. Herkes hayatıma müdahale etmeye çalıyor, sadece yanımda olmak isteyen yok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkesden uzaklaşmaya başladım
özelini açmamak en iyisi, sonra anlattıklarım bir şekilde geri dönebiliyor, sıkıntımı paylasiyim diye açıyorum ama anlattığım insanlar daha sıkıntılı hale sokuyor, çok yoruldum inanın ıssız bir adaya veya bir dağın başına kaçasım var sadece eşim ve çocuklarım ileBen de bazen böyle hissediyorum , o yüzden de hep eski arkadaşlarımla görüşüyorum yeni insan sokmuyorum hayatıma.Her şeyin yenisi dostun eskisi kafasındayım.
Günlük sohbetler ediyorum yeni insanlarla.Özelimi asla açmam , onlar açarsa da yorum yapmıyorum.Az insan en güzeli yine de.
aynen valla. Hayatı zorlastirmaktan başka işe yaramiyorlarAy ben de insan sevmiyorum ya.
hiç tavsiye etmem valla. Dertsiz başa dert açmak gibi bir şey buBende şu aralar yeni insanlarla tanışmak oturup iki muhabbet etmek istiyorum
bence de aynen öyleşu sıralar ben de sıkıldım. Of ne bileyim herkes çıkar peşinde.
Yalniz degilsin kiHerkese merhaba. Son sıralar insanlardan nefret etmeye başladım, mesela çok samimi komşumun aslında hayatıma çok karıştığini ve müdahale ettiğini farkettim ve bundan nefret ettiğim için araya mesafe koydum. Yine yakın bir arkadaşımın sadece onun duymak istediği güzel şeyler söylersem yakın olduğunu düşündüm bir değişiklik yapıyorum mesela paylaşıyorum nasıl diye her kafadan bir ses, fikir almak istesem yapmadan önce sorardım amaç sadece paylaşmak ama herkes herşeyi biliyor ve herkesin mutlaka bir fikri var her konuda. Herkes hayatıma müdahale etmeye çalıyor, sadece yanımda olmak isteyen yok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkesden uzaklaşmaya başladım
evet ya ben de kendimi ve fikirlerimi seviyorumben hep “çok arkadaşım var, hiç arkadaşım yok” derim. kötü gününde yanında olmazlar, derdine koşmazlar ama laf etmeye gelince bırbır ederler. olmaz olsun böyleleri boş verin en iyisi insanın kendisi. ben kendimi hiç üzmüyorum her fikrimi de seviyorum en iyi arkadaşım kendim
Ben de çoğu kişiyi çıkardım hayatımdan hatta bunlar arkadaş ile de sınırlı kalmıyor yakın uzak farketmez, beni yiprattigini enerjimi somurdugunu düşündüğüm akraba (akbaba )lari da çıkardımArkadaşlık falan hepsi yalan . Çoğu kişi çıkarcı. Hatta bir arkadaş sorunu yaşadım ki bildiğiniz hiç güvenim kalmadı insanlara. Hayat dersi bunlar. Büyüdükçe anlıyoruz.
Şimdi sevdiğim arkadaşlar var tabiki
Bir sevdiğim yakın arkadaşım var çok uzun yıllardır. Kendisinden memnunum. Umarım beni yanıltmaz.
Bir arkadaşım daha var uzaklarda pek konuşamıyoruz. O da iyi bir insandır. Sağolsun.
İnsanlardan uzak ve mesafeli bir yaşam kurmak en iyisi. Gerçekten sevdiğim insanlar dışında kimseyi istemiyorum hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?