insanlardan çok sıkıldım

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Herkese merhaba. Son sıralar insanlardan nefret etmeye başladım, mesela çok samimi komşumun aslında hayatıma çok karıştığini ve müdahale ettiğini farkettim ve bundan nefret ettiğim için araya mesafe koydum. Yine yakın bir arkadaşımın sadece onun duymak istediği güzel şeyler söylersem yakın olduğunu düşündüm bir değişiklik yapıyorum mesela paylaşıyorum nasıl diye her kafadan bir ses, fikir almak istesem yapmadan önce sorardım amaç sadece paylaşmak ama herkes herşeyi biliyor ve herkesin mutlaka bir fikri var her konuda. Herkes hayatıma müdahale etmeye çalıyor, sadece yanımda olmak isteyen yok ve ben bu durumdan çok sıkıldım herkesden uzaklaşmaya başladım

O
O kadar haklısınız ki .. az insan çok huzur hayatınızı başkalarının yönetmesine izin vermeyin

Ben de bazen böyle hissediyorum , o yüzden de hep eski arkadaşlarımla görüşüyorum yeni insan sokmuyorum hayatıma.Her şeyin yenisi dostun eskisi kafasındayım.

Günlük sohbetler ediyorum yeni insanlarla.Özelimi asla açmam , onlar açarsa da yorum yapmıyorum.Az insan en güzeli yine de.

özelini açmamak en iyisi, sonra anlattıklarım bir şekilde geri dönebiliyor, sıkıntımı paylasiyim diye açıyorum ama anlattığım insanlar daha sıkıntılı hale sokuyor, çok yoruldum inanın ıssız bir adaya veya bir dağın başına kaçasım var sadece eşim ve çocuklarım ile

Bu konu tam benlik olmuş su an. Bir kaşık su da boğcam sanki öyle kızgınım yani. En yakın gorduğüm komsum ki benden yasca buyükler ve cokta severdim . Çocuğumun 1 yaş dogum gunünde ki kullandiğım balonları atmaya kıyamadım katımdaki merdiven demirine asmiştım zararı yoktu zaten merdiven kullanmıyoruz asansör kullaniyoruz . 5 daireyiz zaten . Karsi komşum balonlari sökmüş iple bağlamiştim yapıştırmadim ki izi kalmasin diye. Kapımin önune yığmış. Sonradan öğreniyorum onun yaptığını. Neymiş unutmuş zannetmis beni o yüzden cikartmiş seneyede kullanirsıniz diye. Zararı yoktu dedik evet zarari yoktu diyolar. Seneye kullanilan balonlari da ilk kez duydum da zaten birde madem seneye kullanılcak balonlari niye basilan yere koyuyorsunuz. Neresinden tutsam sacma salak şeyler çikıyo hic bir anlam veremedim .

Yalniz degilsin ki ben yaklasık 10 yildir boyleyim..

ben hep “çok arkadaşım var, hiç arkadaşım yok” derim. kötü gününde yanında olmazlar, derdine koşmazlar ama laf etmeye gelince bırbır ederler. olmaz olsun böyleleri boş verin en iyisi insanın kendisi. ben kendimi hiç üzmüyorum her fikrimi de seviyorum en iyi arkadaşım kendim

Arkadaşlık falan hepsi yalan . Çoğu kişi çıkarcı. Hatta bir arkadaş sorunu yaşadım ki bildiğiniz hiç güvenim kalmadı insanlara. Hayat dersi bunlar. Büyüdükçe anlıyoruz.
Şimdi sevdiğim arkadaşlar var tabiki
Bir sevdiğim yakın arkadaşım var çok uzun yıllardır. Kendisinden memnunum. Umarım beni yanıltmaz.
Bir arkadaşım daha var uzaklarda pek konuşamıyoruz. O da iyi bir insandır. Sağolsun.

İnsanlardan uzak ve mesafeli bir yaşam kurmak en iyisi. Gerçekten sevdiğim insanlar dışında kimseyi istemiyorum hayatımda.

evet ya ben de kendimi ve fikirlerimi seviyorum

Ben de çoğu kişiyi çıkardım hayatımdan hatta bunlar arkadaş ile de sınırlı kalmıyor yakın uzak farketmez, beni yiprattigini enerjimi somurdugunu düşündüğüm akraba (akbaba )lari da çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…