- 19 Ağustos 2015
- 255
- 169
- 103
- 30
- Konu Sahibi Morpanjurluev
-
Ben olsam böyle kötü kalpli bir insanla bir daha muhattap olmazdım net.
Yanlış yapıyorsunuz yeri geldiğinde insanlara mesafe koymak sizin toplum içindeki duruşunuzu da etkiler. Tepki vermezseniz insanlar size her istediğini yapar nasılsa alttan alıyor diye. Bu huyunuzu en kısa sürede değiştirmelisiniz. Bu demek değil ki herkesle küsün yeri geldiğinde zarar gördüğünüzü hissettiğinizde tepkinizi koymalısınız.ben beceremiyorum ya bunu ....
ve beceremediğim için de daima zarar veriyor bana lafıyla sözüyle bakışıyla ...
haklısın ... boş vakitlerimde uğraşacak bişey bulmalıyım okulda kndime ...Üniv hayatı insana çok şey öğretir ve yaşadığın olumlu olumsuz hicbirsey aklından çıkmaz. Ben 6 sene oldu bitireli universiteyi hala aklimdadir yasadiklarim. Genelde menfaat üzerine arkadaşlık kurulur orda kendini ne kadar uzak tutarsan o kadar iyi olur. Kesinlikle uzak dur ve kimseye güvenme
Yanlış yapıyorsunuz yeri geldiğinde insanlara mesafe koymak sizin toplum içindeki duruşunuzu da etkiler. Tepki vermezseniz insanlar size her istediğini yapar nasılsa alttan alıyor diye. Bu uen kısa sürede değiştirmelisiniz. Bu demek değil ki herkesle küsün yeri geldiğinde zarar gördüğünüzü hissettiğinizde tepkinizi koymalısınız.
Kızın o kadar etkisinde kalmışsın ki başlığa başka girip başka bitirmişsin.
Ona takılma kendine bak,konuşmayı güzelce yap ve bitince de ona haddini bildir.
işte bu çok doğru bir uyarıydı .Hocaya gitmediğine sevindim daha kötüsünü bekledim böyle birinden... Yavaş yavaş uzaklaş tüm dikkatini üstüne çekmesine sebep olma. Bu tarz insanlar takıntılı olabiliyor.
off ...Al bendende okadar. Azıcık kin olsa içimde keşke.. her kırıldığımda bu son diyorum ezdirmeyecem kendimi ama çocuğa elnaşekeri verme hesabı hemen unutuyorum bi lafla ,bi yakınlıkla..çok kazık yedim devamde edecek eminim
zaten bana hiç bir faydası yok ...Benim de lise zamanlarinda surekli beni kotuleyen moralimi bozan cok kotu kalpli bi arkadasim vardi. Sacimi yaptirirdin hic yakismamis filan derdi ya da surekli kilolu oldugumu ima ederdi (ki 48-52 kilo civariydim). Yani sirf kotu enerji vermek icin ugrasirdi ve basarirdi da. Bazen dusunuyorum niye bu hakki ona tanimisim diye cok pisman oluyorum onula vakit gecirdigim icin. Simdi oyle degilim mesela asla taviz vermem kendimden. Kotu insanlardan ve size iyi gelemeyenlerden uzaklasin hemen.. Emin olun onun arkadasligina da dostluguna da ihtiyaciniz yoktur..
işte bu da benim salaklığım ....Boyle bir insana imza konusunda nasil guvendiniz onu anlamadim
Estağfurullahişte bu da benim salaklığım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?