İnsanlardan Sıkılıyorum

Bak sana bir tane örnek vereyim, eşimle bir ilçeden, bilmediğimiz bir mahalleden ev satın almak için gittik fiyatı uygun geldi, hem ilerde cocuklar için okula da yakın. Neyse anlaşma yaptik adamla çıktık. Daha 10 adım atmadan karşımıza bir teyze geldi başladı burda mı oturuyonuz ,bu mahalleden misiniz diye, yeni misiniz demeye, Biz daha yeni taşıncaz kismetse diyoruz kadın hala burda mi oturuyonuz diyor. Eşin nereli sen nereli nerden buraya taşıncanız, burdan mı alcaniz evi, bir sürü soru sordu. Sananeeeeeee diye bağırasım geldi kadına. Daha evi almadan tasinmadan mahalleden soğudum ya. Hayırlı olsun de geç. Kadın soy ağacımıza kadar çıkartcak nerdeyse, biktim böyle yapışık meraklı lafcı dedikodu malzemesi peşinde koşan insanlardan cidden uzak durdukça dibine geliyorlar
Kâbus gibi. Uzak durdukça da daha çok merak uyandıyorsunuz bir de bunların gözünde maĺesef :D E-devlet şifreni verseydin keşke teyzeye açıp kendi inceleseydi

Kâbus gibi. Uzak durdukça da daha çok merak uyandıyorsunuz bir de bunların gözünde maĺesef :KK70: E-devlet şifreni verseydin keşke teyzeye açıp kendi inceleseydi
Gerçekten akşamın bir vakti karşımıza dikelince hortlak görmüş gibi oldum, hala kendime gelemedim. Kadın bizi sorguya çekerken baktı karşıdan başka bir aile geliyor hemen onlara soru sormaya başladı onlar tanıyor belli konuşmalarından. Neyse içimden oh be kurtulduk diye sevinip yolumuza devam ettik,evi şöyle alalım böyle alalım diye eşimle konuşuyorduk. Arkamı döndüm bir baktım kadın bizi dinliyor hala aramızda biraz mesafe olduğu halde gözü bizde, hayalet gibi bizi takip ediyor karanlıkta pes ya

Back