İnsanlardan Sıkılıyorum

Bir iki sosyal olayım dedim.Onda da yedi sekiz senelik iyi arkadaşlar, birbirlerinden ayrı birbirlerini bana çekiştirmeye kalktılar.Bu nasıl dostluk anlamadım.Napayim böyle ilişkileri.İs yerime yeni gelen,Hosgeldin deyip bir kaç gün muhabbet ettiğim kadın beni azarlamaya kalktı tersledim.Baska zaman bir konuda konusurken iki kişiyi kaş göz işareti ile benle dalga geçerken gördüm.Yani bunlar bir kaç günde olan şeyler..Neden huzurumu bozayim

Ben de yalnızlığı çok seviyorum işte. Ama asosyal kesinlikle değilim. Insanlarla konuşurum. Tanimadigim insanla bile konuşurum. Otobuste bir teyzeyle yol boyu konusabilirim. Ya da cafede yan masamda oturan kadına tshirtunu nerden aldin diye sorabilirim. Ama insanları hayatıma almayı hiç sevmiyorum. 7/24 bir dostum olSun hep Beni arasın fln hiç sevmiyorum bunalıyorum.
Aynen ben de böyleyim işte Güler yüzlü insanlarla rahat iletişim kurabilen ve hayvanları çokça seven biriyim senin gibi. Ama gel gör ki sürekli birileriyle görüşmek telefonda saatlerce konuşmak zul geliyor bana. Bir de çalışınca bunlar ekstra zor geliyor. Bu yüzden sevdiğim insanlara karşı mahcubiyet de duyuyorum ama yalnızlığı da seviyorum işte kendimle mutluyum 🙂 bunları anlatıyorum ki hissettiklerin normal bilesin ve başka üyeler de yazmış senin benim gibi düşünen hisseden çokça kişi var. Karakter meselesi işte.

Var. Burda tıpkı ben. Bazen ayıp olmadın diye katıldığım davetlerde gülümsemekten kaslarım ağrıyor. O kadar saçma konular dönüyor ki eşlık etmek ne mümkün. Ben de artıı gitmiyorum hiç bir yere
Ayy şu zoraki gülmekten kasların ağrıma durumunu bende çok yaşıyorum 🤦🏻‍♀️ Bazı ortamlarda böyleee 😬 gülmek zorunda kalmaktan çene kemiklerim ağrıyor 😏

Aynen ben de böyleyim işte Güler yüzlü insanlarla rahat iletişim kurabilen ve hayvanları çokça seven biriyim senin gibi. Ama gel gör ki sürekli birileriyle görüşmek telefonda saatlerce konuşmak zul geliyor bana. Bir de çalışınca bunlar ekstra zor geliyor. Bu yüzden sevdiğim insanlara karşı mahcubiyet de duyuyorum ama yalnızlığı da seviyorum işte kendimle mutluyum 🙂 bunları anlatıyorum ki hissettiklerin normal bilesin ve başka üyeler de yazmış senin benim gibi düşünen hisseden çokça kişi var. Karakter meselesi işte.
Teşekkür ederim :) Aynen işte bana da hayatımda 7 24 bir arkadaş olması zulüm geliyor. Arkadaşlarla tatile gideyim dedim bi defa. 4. Gündü. Arkadaşlar havuzda eğleniyor. Ben de havuzun yanında durmuş ağzımda puro "bu havuzu size satın aldım. Arrrrtık sizin..." fln diye sebeklik yapıyorum. Akşamına bahane bulup polemik yaratıp döndüm :D

Ben de yalnızlığı çok seviyorum işte. Ama asosyal kesinlikle değilim. Insanlarla konuşurum. Tanimadigim insanla bile konuşurum. Otobuste bir teyzeyle yol boyu konusabilirim. Ya da cafede yan masamda oturan kadına tshirtunu nerden aldin diye sorabilirim. Ama insanları hayatıma almayı hiç sevmiyorum. 7/24 bir dostum olSun hep Beni arasın fln hiç sevmiyorum bunalıyorum.

Aha bu ben:))) Meslegim geregi gun icinde insanlarla cok hasir nesir oluyorum. Yani insanlarla iletisim kurmada hic zorlanmam. Herkesle sohbet edebilirim. Sohbet konusu bulmakta da zorlanmam. Fakat meslegim disinda, kendi ozel hayatimda insanlar konusunda cok seciciyim. Oyle herkesle konusmam, herkesle iletisim kurmam. Ben secici sosyallik diyorum buna. Kendimi boyle tanimliyorum. Halimden de memnunum. Kardeslerimin karakteri cok farkli oldugundan eskiden supheye dustugum, kendimi degistirmeye calistigim zamanlar oldu. Sonra ben buyum dedim, neden degisiyor musum dedim. Ne kadar az insan o kadar iyi:)

Ben yazmışım sanki :)) alın benden de o kadar, insan mı ıyykkkk ortalık sahte ve riyakarlarla dolu, ben kahvem kitaplarım ve ailemle iyiyim ❤
Bir ben böyle orijinalim sanıyordum sayımız az değilmiş o kadar :)) etraf sahtelik cahillik dolu. Laf soktuğunu sanıp senin anlamadığını düşünenler.. Ben ailemle bile birara bayağı kopmuştum. Günlerce aramadigim oluyordu. Şu an sizin gibi sade kahvem, kediler köpekler, kitaplarım, bazen saçmasapan dizilerim filmlerim, ailem, sevdiğim kişi (zaman zaman didissek de) ve birkaç kişi.. Bunlar yetiyor. Geri kalanini mecburiyet harici görmek istemiyorum. Birara tenis oynuyordum mesela.Tenis eşli oynanan bir spor ama onda bile biriyle muhatap olmak istemedim artık. Oynadigim kadın "naber canim is nasildi hayat nasil" gibi sacmasapan muhabbetlere girince bana daral geldi. Benden daha suratsiz bir tenis hocasi bulup benle oynasın diye aylık 200 lira ödedim :D

Asosyel birisiniz demek ki. Benim merak ettiğim sevgilinizle nasıl tanıştınız yada ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz? O da bu davranışınızı normal mi karşılıyor?

Ben senin evli halinim ...etrafımdaki insanların büyük bir bölümünün sahtelikleri -fırsatçılığı -hasetliği-çıkar ilişkileri -boş muhabbetleri bu kafaya getirdi vallahi ....

Asosyel birisiniz demek ki. Benim merak ettiğim sevgilinizle nasıl tanıştınız yada ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz? O da bu davranışınızı normal mi karşılıyor?
Işte asosyal olsam kimseyle muhabbet kuramam. Benimki başka birşey. MuhBbet cok guzel kuruyorum ama bunalıyorum bir süre sonra boş ve saçma geliyor herşey. Is yerindeki arkadas orda kalsin ıstiyorum mesela haftasonu arayip bulusalim mi diyen is arkadasi sacma geliyor mesela. Hayatım yüzde doksan benim olsun istiyorum. Bu asosyallik mi bu rahatsızlığın adi ne bilmiyorum. Sevgilimle tanışmam zaten mucize:))

Bir iki sosyal olayım dedim.Onda da yedi sekiz senelik iyi arkadaşlar, birbirlerinden ayrı birbirlerini bana çekiştirmeye kalktılar.Bu nasıl dostluk anlamadım.Napayim böyle ilişkileri.İs yerime yeni gelen,Hosgeldin deyip bir kaç gün muhabbet ettiğim kadın beni azarlamaya kalktı tersledim.Baska zaman bir konuda konusurken iki kişiyi kaş göz işareti ile benle dalga geçerken gördüm.Yani bunlar bir kaç günde olan şeyler..Neden huzurumu bozayim
Gereksiz muhabbetlerin sonu hep pişmanlık. Hele işyerinde. Illa ki muhabbet oluyor ama bir şekilde. Anlıyorum sizi

Ruh ikizine merhaba de canım :KK24:
Ben çok takıntılı bi insanım o bunu niye dedi böyle niye yaptı vs takılırım. Kendim çok iyi davranırım ama sen iyi olursan herkes iyi olur klişesi bende işe yaramadı. Aramızda kalsın bazen uykusuzluktan ölsem bile yalnız kalmak için geceleri uyumuyorum. Bekarken de vardı bu. 2 çocuğum var hala devm ediyor 🙈
Hahaha gerçekten ruh ikizim olabilirsiniz. Benim de sevdiğim şeylerden beri gece uyumayıp tek başıma evde takılmak film gecesi yapmak ya da düşünmek kararlar almak vs.

Evlenince çok zorlanacaksınız.. mecburen yüzyüze bakmak zorunda olacağınız gerekli gereksiz birsürü insan girecek hayatınıza. Gereksiz muhabbetler sizi zerre ilgilendirmeyen ama dinlemek zorunda kaldığınız insanlar hayır bunu neden yapıyorum diye sorguladığınız ama cevabını çünkü eşim istiyor onun için yada onun hatrı için diyeceğiniz birsürü durum yaşayacaksınız. Hatta bazen eşiniz bile fazla gelecek. Eski yalnız ama huzurlu halinizi çok özleyeceksiniz. Bir dost :)

Son 3 senedir böyleyseniz..Olgunlasiyorsunuz artık. .Özellikle insanlardan kazık yedikçe kendinizi korumaya almışsınız.
Keyfiniz böyle iyiyse, mutluysanız sorun yoktur.
Peki sevgiliniz onsuz vakit geçirmenize bozulmuyor mu?
Onla da vakit geçiriyorum ama 7 24 arayıp mesaj atmıyorum. Sabah uyandigim vakitten aksam 6 ya kadar yani işten cikana kadar aramam mesaj atmam genelde. Aksam da görüşürüz. O da aynı kafada. Is yerinde bir kadın var mesela. Eşi iki adım ötede çalışıyor sürekli görüyor. Ama dk başı telefonda konuşuyorlar. Herseyi birbirlerine soruyorlar. Bu sekilde de cok mutlular ama bana yapilsa buyuk ihtimal bogulurum. :)

Evlenince çok zorlanacaksınız.. mecburen yüzyüze bakmak zorunda olacağınız gerekli gereksiz birsürü insan girecek hayatınıza. Gereksiz muhabbetler sizi zerre ilgilendirmeyen ama dinlemek zorunda kaldığınız insanlar hayır bunu neden yapıyorum diye sorguladığınız ama cevabını çünkü eşim istiyor onun için yada onun hatrı için diyeceğiniz birsürü durum yaşayacaksınız. Hatta bazen eşiniz bile fazla gelecek. Eski yalnız ama huzurlu halinizi çok özleyeceksiniz. Bir dost :)
Bu yuzden evlenemedim galiba :D

Bir ben böyle orijinalim sanıyordum sayımız az değilmiş o kadar :)) etraf sahtelik cahillik dolu. Laf soktuğunu sanıp senin anlamadığını düşünenler.. Ben ailemle bile birara bayağı kopmuştum. Günlerce aramadigim oluyordu. Şu an sizin gibi sade kahvem, kediler köpekler, kitaplarım, bazen saçmasapan dizilerim filmlerim, ailem, sevdiğim kişi (zaman zaman didissek de) ve birkaç kişi.. Bunlar yetiyor. Geri kalanini mecburiyet harici görmek istemiyorum. Birara tenis oynuyordum mesela.Tenis eşli oynanan bir spor ama onda bile biriyle muhatap olmak istemedim artık. Oynadigim kadın "naber canim is nasildi hayat nasil" gibi sacmasapan muhabbetlere girince bana daral geldi. Benden daha suratsiz bir tenis hocasi bulup benle oynasın diye aylık 200 lira ödedim :KK70:
tenis hocası süpermiş çok güldüm :D

Kafa yapılarımız benzeşiyor o yüzden çok.iyi anlıyorum sizi. Oğlum okula başladı benim de, o grup watsapptaki gereksiz muhabbetlere girip samimiyet kurmaya çalışan veliler darladı beni. Bitmiyolar da.. Hani ortak bi yanımız olsa görüşelim ama ben diyorum vivaldi o diyor ankaralı turgut :)) bi de ağzı bozuk olanlar var aman yarabbi.... Yani kendimi soyu tükenmiş kelaynak falan gibi hissediyorum, dedikodular, okuyup araştırmayan sığ insanlar... Offf sevmiyorum bu dünyayı..

Bak sana bir tane örnek vereyim, eşimle bir ilçeden, bilmediğimiz bir mahalleden ev satın almak için gittik fiyatı uygun geldi, hem ilerde cocuklar için okula da yakın. Neyse anlaşma yaptik adamla çıktık. Daha 10 adım atmadan karşımıza bir teyze geldi başladı burda mı oturuyonuz ,bu mahalleden misiniz diye, yeni misiniz demeye, Biz daha yeni taşıncaz kismetse diyoruz kadın hala burda mi oturuyonuz diyor. Eşin nereli sen nereli nerden buraya taşıncanız, burdan mı alcaniz evi, bir sürü soru sordu. Sananeeeeeee diye bağırasım geldi kadına. Daha evi almadan tasinmadan mahalleden soğudum ya. Hayırlı olsun de geç. Kadın soy ağacımıza kadar çıkartcak nerdeyse, biktim böyle yapışık meraklı lafcı dedikodu malzemesi peşinde koşan insanlardan cidden uzak durdukça dibine geliyorlar

tenis hocası süpermiş çok güldüm :KK70:

Kafa yapılarımız benzeşiyor o yüzden çok.iyi anlıyorum sizi. Oğlum okula başladı benim de, o grup watsapptaki gereksiz muhabbetlere girip samimiyet kurmaya çalışan veliler darladı beni. Bitmiyolar da.. Hani ortak bi yanımız olsa görüşelim ama ben diyorum vivaldi o diyor ankaralı turgut :)) bi de ağzı bozuk olanlar var aman yarabbi.... Yani kendimi soyu tükenmiş kelaynak falan gibi hissediyorum, dedikodular, okuyup araştırmayan sığ insanlar... Offf sevmiyorum bu dünyayı..
Hahaha ah o watsapp grupları. Ben işyerinin watsapp grubundan ayıp olmasın diye 2 sene çıkamadım. En son telefonumu anneme hediye edip kendime yeni tel aldım. Watsapp grubu da anneme verdiğim telefonda kaldı. Annem hattını taktı telefona ve nasıl oldu bilmiyorum ama işyerinin watsapp grubunda ben yerine annem yer aldı yaklaşık 4-5 ay boyunca. Ta taaaaa.... Arayıp da bulamadigim nimete kavuştum böylece :)) Müdür Bey birsey yazıyordu annem bana iletiyordu. Biri bir haber veriyordu annem bana bildiriyordu. Ciddi de bir kurumuz önemli bilgiler de yazılıyor gruba bir de :)) sonuç olarak kimse grupta ben yerine annem olduğunu 6 ay anlamadı. Bir gün dayanamadım odada 2-3 kişi varken bu durumu itiraf ettim. Yarım saat sonra hangi hain domdom beni ispiyonladı bilmiyorum ama müdür annemi gruptan atıp beni yeniden gruba ekledi :D

Hahaha ah o watsapp grupları. Ben işyerinin watsapp grubundan ayıp olmasın diye 2 sene çıkamadım. En son telefonumu anneme hediye edip kendime yeni tel aldım. Watsapp grubu da anneme verdiğim telefonda kaldı. Annem hattını taktı telefona ve nasıl oldu bilmiyorum ama işyerinin watsapp grubunda ben yerine annem yer aldı yaklaşık 4-5 ay boyunca. Ta taaaaa.... Arayıp da bulamadigim nimete kavuştum böylece :)) Müdür Bey birsey yazıyordu annem bana iletiyordu. Biri bir haber veriyordu annem bana bildiriyordu. Ciddi de bir kurumuz önemli bilgiler de yazılıyor gruba bir de :)) sonuç olarak kimse grupta ben yerine annem olduğunu 6 ay anlamadı. Bir gün dayanamadım odada 2-3 kişi varken bu durumu itiraf ettim. Yarım saat sonra hangi hain domdom beni ispiyonladı bilmiyorum ama müdür annemi gruptan atıp beni yeniden gruba ekledi :KK70:
ahahhaha ama kendi başınızı yakmışsınız siz insan hiç böyle bir bilgiyi uçurur mu :)) o ispitleyen de kesin müdüre yaranmıştır gözünün en içine girmiştir, en sevdiğim insan tipi tam zamanlı yalaklar :KK53:

Back
X