İnsanlardan soğudum uzaklaştım artık!!

Konumu okuyabilirsin kisiliksiz adam diye ..
Ben o olaydan sonra sildim mesela obu 90 lirayla fiyat bicmis bana ..

Bazi insanlar gercekten cok acimaeiz kusluk nedir ben bilmezdim kin hic duymadim kimseye nefret m ettigim insan bile yoktu benim..

Kirdilar iste parcaladir..
Hemde en yakinlarim ..
Icim alirmi almaz..
Onlarin yuzu tutarda benimki tutmaz !

Aslinda kotu bisey degildi bu biliyomusun mutluydum hesaplarimda yoktu ama insanlar kotu hesaplari bitmiyo ..

Ailem icin bile gecerli islerine yaradgim kadar iyiyim,

Pizitif dusun yaptiklarini.unut yokmus gibi degil yok et affedemediklerini ..

Affettiklerinide arana mesafe koy hayir demeyi bil ve seni kirmaktan korkmayini korkma :KK43:

Umarim hersey gonlunce olur:KK68:
Yazsam düşüncelerimi aynı seyleri yazarmısım.. Kelime kelime katılıyorum size.
Suan tup bebek tedavım var. Inan tek bır kişiyle dahi paylasamıyorum. Bu bile karsıma farklı sekılde cıkar diye.. Esım kendı babam ve esımın aılesi dısında kımseye ınancım kalmadı:(

Yazsam düşüncelerimi aynı seyleri yazarmısım.. Kelime kelime katılıyorum size.
Suan tup bebek tedavım var. Inan tek bır kişiyle dahi paylasamıyorum. Bu bile karsıma farklı sekılde cıkar diye.. Esım kendı babam ve esımın aılesi dısında kımseye ınancım kalmadı:KK43:

Anneniz ?

İnsan büyüdükçe arkadaş sayısı azalır çünkü;maskeleri görürüz,sana önerim herkesi dost bilme eşin çok doğru söylemiş saflık iyi değil bu devirde.

Kimseye inanmayalım yani artık..
İnanmak içni sebep kaldı mı ? şu devirde herkes herkesi yerme,laf sokma,dedikodu peşinde bak rehberim eskiden dolup taşardı şimdi ailem dışında 5 parmağı geçmez arkadaş sayım,arkadaş edineceksen süre ver gözlemle ona göre arkadaş ol.

İnanmak içni sebep kaldı mı ? şu devirde herkes herkesi yerme,laf sokma,dedikodu peşinde bak rehberim eskiden dolup taşardı şimdi ailem dışında 5 parmağı geçmez arkadaş sayım,arkadaş edineceksen süre ver gözlemle ona göre arkadaş ol.
Kesinlikle!!

Rica ederim dertlesmek zaten amacım baska hangi ortamda boyle rahat ıfade edebilirim ki..

Sunu belirtmek istiyorum oldukca naif,narinsiniz ve kirilgansiniz ustelik herseye uzudgunuz icin bile olmuyor olabir bebeginiz stres yapiyor ve vucudunuz negatif etkileniyor olabilir pozitif dusunun. Insanlar baki degil.. biri gidecek ve Rabbim onun yerine cok daha guzel birini gondercek kimseyi kendinize dert edinmeyin gereksiz muhabbetlere girmeyin istemedginiz ortamda bulunmayin. Pozitif dusunun boyle dusunmeniz sagliginiz acisindan oldukca zararli ..

Insallah rabbim tez zamanda bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder cani gonulden dua edecegim sizde Rabbime cok dua edin belkide sizin sesiniz duymak istiyordur .. bazen sikinti verirki kul beni hatirlasin diye

Sunu belirtmek istiyorum oldukca naif,narinsiniz ve kirilgansiniz ustelik herseye uzudgunuz icin bile olmuyor olabir bebeginiz stres yapiyor ve vucudunuz negatif etkileniyor olabilir pozitif dusunun. Insanlar baki degil.. biri gidecek ve Rabbim onun yerine cok daha guzel birini gondercek kimseyi kendinize dert edinmeyin gereksiz muhabbetlere girmeyin istemedginiz ortamda bulunmayin. Pozitif dusunun boyle dusunmeniz sagliginiz acisindan oldukca zararli ..

Insallah rabbim tez zamanda bebeginizi kucaginiza almayi nasip eder cani gonulden dua edecegim sizde Rabbime cok dua edin belkide sizin sesiniz duymak istiyordur .. bazen sikinti verirki kul beni hatirlasin diye
Dua tek tesellim.. Stres faktöru cocugumun olması konusunda cok hakim degıl. Oluruna bırakıyorum tedavımı arastırıp sabır gostermeye calışıyorum.. Ama zor hayat bazı ınsanlara zor işte.
Annenı kaybedıyorsun kardes yok kımse yok hayattakı en buyuk şükrüm esım ve ailesi..
Bu gece cok efkarlıyım:) söz daha pozitif olucam

Dua tek tesellim.. Stres faktöru cocugumun olması konusunda cok hakim degıl. Oluruna bırakıyorum tedavımı arastırıp sabır gostermeye calışıyorum.. Ama zor hayat bazı ınsanlara zor işte.
Annenı kaybedıyorsun kardes yok kımse yok hayattakı en buyuk şükrüm esım ve ailesi..
Bu gece cok efkarlıyım:) söz daha pozitif olucam

Esiniz ve babasiniz ailesi bile degil sevin sayin ama guvenmeyin :)

Canimm sende benim gibiymissin yedigim kaziklarin haddi hesabi yok. Kime canim dediysem canin ciksin dedi o hesap. Halen akillanmadim halen kosulsuz sartsiz guvenmeye devam ediyorum daha kac kaziktan sonra akillanirim bende bilmiorum esimde bana safsin diye kiziyo

Yaklaşık bir 10-15 yıl önce aynı sorunlarla psikoloğa gitmiştim. Aynen sizin yazdığınız şeyleri anlattım adama. Bana dedi ki "Sen kendi yaptıklarından sorumlusun, başkasının yapmadıklarından değil. Eğer bu durumdan rahatsızsan kendi yaptıklarını değiştirmelisin" Ben de öyle yaptım, size de tavsiye ederim

Merhaba kızlar;
İnsanlara güvenip, değer verip karşılığında gördüğüm ikiyüzlülük vefasızlıklardan yıldım. Artık insanlardan uzaklaştım ; sevgiyle yaklastıgım kim varsa iyiniyetimi eli açık oluşumu kullanıyor.. Eşim bu kadarda saf olmamam insanlara karsı verıcı olmamamı soyluyor.. Bu nasıl bır eleştiri? Ben insanlığımı sorguluyorum artık karsımdakilerin sevgisizliğinden.
Ben bu duruma çok geldim inanın. Artık insanlara hemen güvenmiyorum hiçbir şekilde bağlanmıyorum çok sevip. Hep bir menfaat, ikiyüzlülük, sahte sevgi gösterileri. Gerçek yüzlerini görünce anlıyorum. Gördüğüm ikiyüzlülükler benden hayat enerjimi söküp aldı resmen. Artık herkesle mesafeliyim. Hiçbir şekilde sırlarımı paylaşmam kimseyle ailem dışında, gerçekten kimse verdiğim değere değmiyor. Eskisi gibi neşeli de değilim, iyi görünüp her türlü fesatlığı yapan insanlar yüzünden.

Canimm sende benim gibiymissin yedigim kaziklarin haddi hesabi yok. Kime canim dediysem canin ciksin dedi o hesap. Halen akillanmadim halen kosulsuz sartsiz guvenmeye devam ediyorum daha kac kaziktan sonra akillanirim bende bilmiorum esimde bana safsin diye kiziyo
Ben ögrendim sag olsunlar öğrettiler..
Kapımı kapamayı , her seferinde inanmayı..akıllanmak demeyelim de sanki insanlara kendımızden cok deger verıyoruz ki en cok hıc sucumuz yokken bız üzülüyoruz. Önce ben demeliyiz sanırım

Ben bu duruma çok geldim inanın. Artık insanlara hemen güvenmiyorum hiçbir şekilde bağlanmıyorum çok sevip. Hep bir menfaat, ikiyüzlülük, sahte sevgi gösterileri. Gerçek yüzlerini görünce anlıyorum. Gördüğüm ikiyüzlülükler benden hayat enerjimi söküp aldı resmen. Artık herkesle mesafeliyim. Hiçbir şekilde sırlarımı paylaşmam kimseyle ailem dışında, gerçekten kimse verdiğim değere değmiyor. Eskisi gibi neşeli de değilim, iyi görünüp her türlü fesatlığı yapan insanlar yüzünden.
Yalnız degılım anlasılan. Hep kendımde aradım sucu .. Cok mu gozune soktum da kıskandı? Benı cok sevdıgı için mi paylasamadı? Yada en kötusu kalbı temız bır ınsan o:) sanki dili davranısı kirli olanın kalbı nasıl temız kalacaksa!!
Bende ailem esım allah verırse bırde cocugum olsun yeter. Cunkü insanlar cok yordu beni

Yaklaşık bir 10-15 yıl önce aynı sorunlarla psikoloğa gitmiştim. Aynen sizin yazdığınız şeyleri anlattım adama. Bana dedi ki "Sen kendi yaptıklarından sorumlusun, başkasının yapmadıklarından değil. Eğer bu durumdan rahatsızsan kendi yaptıklarını değiştirmelisin" Ben de öyle yaptım, size de tavsiye ederim
Aynen öyle ne farkettım bılıyormusunuz herseyın fazlasını yaparak ben getırdım belkide ınsanları bu duruma. Fazla severek guvenerek fazla yer vererek..
Oysa kendımden feda etmeden sevmeliydim .. Zamanımı feda edıyorum paramı feda edıyorum:) gerıye baska ne kalacaktı tabıkı hayal kırıklıgı

Aynen öyle ne farkettım bılıyormusunuz herseyın fazlasını yaparak ben getırdım belkide ınsanları bu duruma. Fazla severek guvenerek fazla yer vererek..
Oysa kendımden feda etmeden sevmeliydim .. Zamanımı feda edıyorum paramı feda edıyorum:) gerıye baska ne kalacaktı tabıkı hayal kırıklıgı
Evet kesinlikle katılıyorum.İnsanlarla ilişki kurmak karşılıklı bir eylemdir. Tek taraflı olduğunda yorar insanı. Hep almak ya da hep vermek dengeyi bozar. Dengeyi gözetebilmek lazım. Yormadan, yorulmadan, hayal kırıklığı yaşamadan

Back
X