İnsanlardan soğudum uzaklaştım artık!!

Bızdemi öyle olalım? Evıme dost gıbı sevıyormuşş gibi giren mış gibi yapan herkese inandığım bır hayatım var! Evıme gelen herkese agır gelen sahıp olduklarım var. İsteseler paylasmayı kabul edecegım seyler.

Siz çok iyisiniz, çok insansınız da herkes sizin gibi değil. Ben de evime gelen bir arkadaşımla makyaj sohbeti ederken fodötenimi göstermiştim, bilmem ne markanın fondöteni inanın bilmiyorum. Pahalıymış normalde ama bendeki eminim çakmadır, vermem o kadar para. Kızın gözünde bir anda tanrıçaya dönüştüm, inanamazsınız o günden sonra beni apayrı bir yere koymaya başladı. Para onun arkadaşlık kriteriydi çünkü. Ben ise çok içerledim, inanılmaz kırıldım, o da benim gözümden düştü. İnsanlar maalesef böyle. Sizi hep ters köşeye yatırırlar. Birçok olaydan ders çıkardım. Eşiniz son derece haklı. İnsan mı kaldı ki insanlık yapalım? Herkese hemen kalbinizi açmayın yoksa üzülen hep siz olursunuz.

Merhaba kızlar;
İnsanlara güvenip, değer verip karşılığında gördüğüm ikiyüzlülük vefasızlıklardan yıldım. Artık insanlardan uzaklaştım ; sevgiyle yaklastıgım kim varsa iyiniyetimi eli açık oluşumu kullanıyor.. Eşim bu kadarda saf olmamam insanlara karsı verıcı olmamamı soyluyor.. Bu nasıl bır eleştiri? Ben insanlığımı sorguluyorum artık karsımdakilerin sevgisizliğinden.
Iyilik yap denize at demisler.iyilik yapmayin anlamiyolar cunku.bu devirde sıkca yasanan bi durum bu

Yalnız degılım anlasılan. Hep kendımde aradım sucu .. Cok mu gozune soktum da kıskandı? Benı cok sevdıgı için mi paylasamadı? Yada en kötusu kalbı temız bır ınsan o:) sanki dili davranısı kirli olanın kalbı nasıl temız kalacaksa!!
Bende ailem esım allah verırse bırde cocugum olsun yeter. Cunkü insanlar cok yordu beni
Hayırlısı olsun. Gerçekten en önemlisi iyi insanlarla karşılaşmak. Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, bizler de iyi insan olalım.

Merhaba kızlar;
İnsanlara güvenip, değer verip karşılığında gördüğüm ikiyüzlülük vefasızlıklardan yıldım. Artık insanlardan uzaklaştım ; sevgiyle yaklastıgım kim varsa iyiniyetimi eli açık oluşumu kullanıyor.. Eşim bu kadarda saf olmamam insanlara karsı verıcı olmamamı soyluyor.. Bu nasıl bır eleştiri? Ben insanlığımı sorguluyorum artık karsımdakilerin sevgisizliğinden.
valla herkeste var bu problem o yüzden az insan çok huzur diyorum

Back
X