- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
o kadar üzgünüm ki... o kadar yalnızım ki. kime değer versem,alıp başımın üstüne koysam bi bakıyorum oradan bakıyor bana. dostluk yok bu zamanda, kime sırtımı güvenip dayasam arkamı dönünce yoklar. çok yakın 3 arkadaşım vardı, birini ben ne zaman arayıp sorsam o zaman konusuyoruz, çoğunlukta da çocukların elinde telefon dıye açılmıyor, duyulmuyoır o teledon geri dönülüp aranmıyor, grupça görüşüp bişeyler yaparsak görüşebiliyoruz,o süre zarfında da baktım sadece ben arıyorum soruyorum üstüne düşmeyeyim dedim hamile diye onun bebeği için birşeyler hazırladım, doğum yaptı hastaneye gıttim ziyarete, ama sonrasında yine aramadım, aradan bi iki hafta geçmiş bana msj atmış niye arayıp sormuyorsun diye gece. bende sabah gördüm ne zaman arasam açılmıyor geride dönülmüyor diye, veryansın etmiş sen bilirsin yazmış sonuna da, bende dostluk tek taraflı olmaz, sen beni en son ne zaman aradın? eğer ben bileceksem senin dostluktan anlayışın buysa onu da sen bilirsin dedim. ama ben bunları yazdıktan sonra öğreniyorum ki, diğer arkadasımla konusmus gece bana yazdıktan sonra , o da sana kırılıyor aramıyor sormuyor die demiş, artık ne konusuldu bilmiyorum o günden sonra çıtı çıkmadı, kırıldım dedim umursamadı, sonra bebek için Kuran okutucakmıs bana 1 gün önceden sadece yazmış, Allah şimdiden kabul etsin hastane randevum var gelemem dıe mesaj attım bende. ondan sonra hiç konuşmadık, dün de diğer iki arkadasım bana haber bile vermeden bebeği görmeye gitmişler, kızın biriyle çocuklarımızı okula almaya hergün birlikte gidiyorduk, okul saatinde bana yazmış biz bebek görmeye geldik diye, iyi dedim ama ona da çok kırıldım açıkçası. madem gideceksin bir gün önceden nie haber vermiyorsun diye, ne konuştuklarından haberim yok ama dün onlar oraya gidince, bugün baktım ki doğum yapan arkadaş whatsapp grubundan kendini çıkartmıs. diğeri desen sırf politik davranıyor kime değer versem hep yoklar.
Ailem uzakta, bende etrafımda sürekli dostum olsun isterim. ne ihtiyaçları olursa olsun hep yanlarında olurum ama hep tek taraflı.
aynı durumdayım.. bosver böyleleriyle dost olacagımıza yalnız olalım..o kadar üzgünüm ki... o kadar yalnızım ki. kime değer versem,alıp başımın üstüne koysam bi bakıyorum oradan bakıyor bana. dostluk yok bu zamanda, kime sırtımı güvenip dayasam arkamı dönünce yoklar. çok yakın 3 arkadaşım vardı, birini ben ne zaman arayıp sorsam o zaman konusuyoruz, çoğunlukta da çocukların elinde telefon dıye açılmıyor, duyulmuyoır o teledon geri dönülüp aranmıyor, grupça görüşüp bişeyler yaparsak görüşebiliyoruz,o süre zarfında da baktım sadece ben arıyorum soruyorum üstüne düşmeyeyim dedim hamile diye onun bebeği için birşeyler hazırladım, doğum yaptı hastaneye gıttim ziyarete, ama sonrasında yine aramadım, aradan bi iki hafta geçmiş bana msj atmış niye arayıp sormuyorsun diye gece. bende sabah gördüm ne zaman arasam açılmıyor geride dönülmüyor diye, veryansın etmiş sen bilirsin yazmış sonuna da, bende dostluk tek taraflı olmaz, sen beni en son ne zaman aradın? eğer ben bileceksem senin dostluktan anlayışın buysa onu da sen bilirsin dedim. ama ben bunları yazdıktan sonra öğreniyorum ki, diğer arkadasımla konusmus gece bana yazdıktan sonra , o da sana kırılıyor aramıyor sormuyor die demiş, artık ne konusuldu bilmiyorum o günden sonra çıtı çıkmadı, kırıldım dedim umursamadı, sonra bebek için Kuran okutucakmıs bana 1 gün önceden sadece yazmış, Allah şimdiden kabul etsin hastane randevum var gelemem dıe mesaj attım bende. ondan sonra hiç konuşmadık, dün de diğer iki arkadasım bana haber bile vermeden bebeği görmeye gitmişler, kızın biriyle çocuklarımızı okula almaya hergün birlikte gidiyorduk, okul saatinde bana yazmış biz bebek görmeye geldik diye, iyi dedim ama ona da çok kırıldım açıkçası. madem gideceksin bir gün önceden nie haber vermiyorsun diye, ne konuştuklarından haberim yok ama dün onlar oraya gidince, bugün baktım ki doğum yapan arkadaş whatsapp grubundan kendini çıkartmıs. diğeri desen sırf politik davranıyor kime değer versem hep yoklar.
Merhabalar Bende sizin gibiydim.Karsımdaki insanın karakterıne kısılıgıne bakmadan elimden gelen ilgiyi alakayı gosterırdım.. Onların hayatlarını kolaylastıracak durumları teklifi dahi edilmeden sunardım.Karsımdan hicbir zaman cevap beklemeden.. Oysa psıkolog ıle seansımda aslında davranısımın cok yanlıs olduguna kanı getırdım.. Soylekı sıze bır adım gelene sızde bır adım gıtmelısınız.Karsınızdaki insanın talebı olmadıkca sizden birşey istemedikce ona ıyılık yapmak adına çözüm önerileri sunmaya calısmayın.Gereksiz fedakarlıktan baska bişey değil.. Ayrıca zamanla durum sizin hazırlamanıza alısan kişiyi alıstırmaktan öteye gitmez ve bunu bir gün önüne sunmadıgınızda kotu olan siz olursunz.. Karsılıklı talebe baglı bır durum geliştirmelisiniz.Kimseden ilgi alaka bekleme durmunuz olmasın.Sürekli arayan siz olmayın.Bir aradınız ıkı aradınız karsı taraftan cevap gelmeyıcne bekleyın.Size geri donusu neden aramadın seklınde olan birine sende aramadın dıye kibarca kırgın oldugunuzu gostermeden kısa bır cevapla donseydınız bu kadar buyumezdı.Cocukluk zamanlarımızda degılız.Dıger arkadasınız size hep haber vermek durumunda degıl.Bu konudan dolayı kırılmakta haklı degılsınız.Belki arkadasınız gelmek ıstedıgını ıfade ettiğinde bebekli olan size kırılan arkadasınız sizi bu sebeplerden oturu ıstemedıgını soyledı belkıde.. Yapabileceği bişey kalmaz bu durumda.. Kendinizi ötekileştirmeyin.. Kimseye de cok anlam yüklemeyin.. Kendinize baska ugraslar bulun.. Yoksa bu kadar kucuk detaylar ıcın kafanızı oyalayacak nedenlerınız olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?