İnsanları anlamakta zorlanıyorum !

Brck06

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
485
565
18
İyi yerlerde olan makamı yüksek olan orosbuluk bile yapsa neden goze batmiyor?. İnsanlar neden makamına göre davranıyor ?. Her şey ne okuduğuna Nerede okuduguna ne işi yaptığına mi bağlı ? . Yardım edin lütfen böyle insanlara nasıl davranmak gerekiyor . Ya da senin çevren mi adam değil diyosunuz yoksa evet kimse kişiliğe bakmaz oturdugun makamin önemli mi diyosunuz . Artık kalp kırma derecesine geliyorum lütfen yardım edin

Kişiliğe kişilikten anlayan bakar. Kalanı oturduğun koltuğa bakar. Sağlıkçıyım ama doktor değilim. Sırf doktor diye beş para etmeyen adamlara edilen hürmetleri görseniz kusardınız. Üzülerek söylüyorum ki herşey diyemem ama çok şey koltuktur. İmkanınız varsa daha iyi bir koltuk edinin

Keşke cevremdekileri değiştirebilme şansım olsa bunu yapanlar kıyaslamaci akrabalar .
Karaktere göre insanlığa göre olmasi gerekmiyor mu

Yakın arkadaşlarını kişiliklerine göre seç, öyle insanlarla sadece çıkar ilişkisi kur. Maalesef artık insanlar birini değerlendirirken maaşına, işine ve mezun olduğu okula bakıyor. Bence bir insan sadece bunlardan ibaret olmamalı. Zeka da bunlara indekslenmemeli keza zeka da çok geniş bir alan herkes matematiksel zekaya sahip olacak, matematik yapan zekidir diye bir olay yok. Ya da sen doktorsun diye benden karakterli, çalışkan ya da zeki olmuyorsun çünkü doktorlukla ilgilenmiyorum ilgi alanımın tamamen dışında mesela. Yüksek makamlarda olan kişilerin altında çalışanlar o kişilere yalakalık çok yapıyor ya uyuz oluyorum.

Kişiliğe kişilikten anlayan bakar. Kalanı oturduğun koltuğa bakar. Sağlıkçıyım ama doktor değilim. Sırf doktor diye beş para etmeyen adamlara edilen hürmetleri görseniz kusardınız. Üzülerek söylüyorum ki herşey diyemem ama çok şey koltuktur. İmkanınız varsa daha iyi bir koltuk edinin
Daha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda mi

Daha da açmam gerekirse söyle anlatayım ben tarih ogretmenligi okucam bu sene kuzenim hukuk fakültesinde çok severim kuzenimle hiçbi problemim yok ama akrabalarim sanki ben hiçbi ise yararmiyomusum gibi davraniyolar babası altına araba aldı geziyo istediği gibi çünkü para var sevgilisiyle yurtdisina gidip tatilini yapabiliyor aynı yatakta yatıp herkes bunu biliyor ve kimse ağzını açmıyor ama abimin nisaninda benim erkek arkadasim geldi diye soylenmedik laf kalmadı . En basit bundan bahsediyorum hukuk muhendislik tip okuyan karakteri ne olursa olsun davranış şekilleri böyle mi olcak diğerleri kucumsenip assalanmak zorunda mi
E şimdi sen o zaman kuzenine o... da yapsa gibi bir yakıştırma yapmış oluyorsun :KK14: hiç yanılmıyorum insanlar hakkında maalesef

Amaann derdin akraba mıydı. Akrabalar hep böyledir zaten. Kimde para,statü varsa ona yaranmaya çalışırlar, o kişilerin kötülüklerini görmezler. En iyisi görüşmemek bu kişilerle

İyi yerlerde olan makamı yüksek olan o... bile yapsa neden goze batmiyor?. İnsanlar neden makamına göre davranıyor ?. Her şey ne okuduğuna Nerede okuduguna ne işi yaptığına mi bağlı ? . Yardım edin lütfen böyle insanlara nasıl davranmak gerekiyor . Ya da senin çevren mi adam değil diyosunuz yoksa evet kimse kişiliğe bakmaz oturdugun makamin önemli mi diyosunuz . Artık kalp kırma derecesine geliyorum lütfen yardım edin

eğer yukarıdaki mesajı aşağıdaki durum için yazdıysanız, bence sorun "koltuk" değil, "çevreniz" de değil, sizin kişiliğiniz.
baksanıza, çok severim dediğiniz kuzeninizi yukarıda nasıl tabir etmişsiniz...

İnsanların böyle yapmasının nedeninin kuzeninizin hukuk okumasından dolayı olduğundan emin misin? Belki onun ailesinden çekinip laf edemiyolar. Ama kuzeninize bu kelimeyi yazmanızı hiç hoş bulmadım. hem severim diyosun hem de kıza iğrenç bir kelime kullanıyosun sırf cinsel hayatı var diye. Ah şu Türk kadınları ah....

Hepiniz yazdiklarinizda haklısınız tabi ki teşekkür ederim herkese . Tabı ki kuzenim için yazmış olmuyorum çevremdeki bıçok insan için geçerli bu söylediğim örnek vermek istedim . Anladım zaten kimin gerçekten ne düşündüğünü

Yanlış anlasilmayim giriş olarak yazdım ben onu daha sonra örnek verdim ona demiyorum laf her yöne çekiliyor tabi

Kuzenine hasetten o..u yazmışsın üstüne ne hakla saygı bekliyorsun?!? Burdan bakınca varlıklı, üstelik iyi bölüme giden bir akraba kızını kıskanan zavallı biri olarak görünüyorsun.

Yanlış anlasilmayim giriş olarak yazdım ben onu daha sonra örnek verdim ona demiyorum laf her yöne çekiliyor tabi

müjde arın bir filmi vardı
bülent bilgiçle oynamışlardı
ayşen diye bir karakterdi...
o filmi seyretmediyseniz bir seyretmenizi öneririm

orada da ayşen'in o.... olarak tanımladığı bir kişilik var
filmin sonunda ise o kızın aslında nasıl "dolu" bir kız olduğunu, bu yüzden sevildiğini vs vs anlıyor

bana kalırsa, zannettiğiniz çifte standardın, tarih öğretmenliği-hukuk ile uzaktan yakından alakası yok

Eger gerçekten saygi görmek istiyorsaniz , once zihniyetinizi degistirin . Hafife almamak gerek , kadina siddeti mesrulastiran zihniyet bu ....

Akrabalarinizi elestirmek yerine aynayi kendinize tutun. Baskalarinin laflarindan etkilenmemeyi ogrenin.

Ben size baktigimda , kendine guveni olmayan birini goruyorum. Aci ama gerçek ...

Back
X