• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanları anlayamıyorum.

yazdan

zehra'm:)
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
290
0
96
İstanbul
arkadaşlar bu bir der değil,ama bana göre bir sorun...
ben artık insanları anlayamıyorum,bugün sene iyi senden iyisi,güzeli yok,arkadan binbir şey söylüyor ama.yani anlatmak istediğim bize neler oluyor,komşuluk,arkadaşlık,aile değerlerimiz yok olmaya mı başlıyor,kimsenin kimseye tahammülü yok.
çok uzaktan bir selam,mecbur merhabalar,canım cicim arkandan bir dünya dolaplar.
ben mi abartıyorum,yoksa sizin oralarda da varmı böyle şeyler???

ınsanlar cok acayıp takmamaya calıs...
eger sana ısı duserse o zaman senden ıyısı yok...
ama hayatta gercek dostlar da var.az ve öz...
allah ıyılerle karsılastırsın

az ama öz dostlar bul canım. benim 2 yi geçmez dostlarım. onun dışında da kimseye güvenmem.

haklısınız işte benim buna isyanım.
kimseye güvenilmiyo,herkes acayip olmuş,bişeylerin peşine düşmüşler.
ama insamlığı unutuyorlar.

çok fazla arkadaşım sayılıdır,o yüzden kafam rahat..çok sabırlıyımdır ama gerçekten üzerse biri tek kalemde silerim...ne gerek var boşuna canımı sıkıcam onca derdin arasında...

Evet ya bazı insanlar çok acayip.Hayatımda çok güvendiğim tamam bu dostum dediğim 2 insandan darbe yedim.Artık bende şaşırmış vaziyetteyim.Yediğim büyük darbeden yıllar sonra kendime dost edindiğimi sandım ama oda beni şaşırttı.Bende kime güveneceğimi şaşırdım

Aynen :) 11 Yıllık arkadaşımla tartışmamız bile geçmedi arkadaş demek dogru olmaz dostum kardeşim bnm .. Diğerlerini sallamıyorum bilekaydirigubbakcemile2
Boşver canını sıkmana değmez

ailemle dahil herkesle içl dışlı olmam herzaman mesafeyi korurum. en büyük dostum yakınım köpeklerimdir.
eşime aileme yakınlarımıza herkese karşı kısa ve öz konuşurum. bu yüzden ne onlar bana ne de ben onlara takamam. mesafeli olmaktan kastım çok uzak durmak değil. dengeyi korumak çok önemli.

ailemle dahil herkesle içl dışlı olmam herzaman mesafeyi korurum. en büyük dostum yakınım köpeklerimdir.
eşime aileme yakınlarımıza herkese karşı kısa ve öz konuşurum. bu yüzden ne onlar bana ne de ben onlara takamam. mesafeli olmaktan kastım çok uzak durmak değil. dengeyi korumak çok önemli.

arkadaşlar bu bir der değil,ama bana göre bir sorun...
ben artık insanları anlayamıyorum,bugün sene iyi senden iyisi,güzeli yok,arkadan binbir şey söylüyor ama.yani anlatmak istediğim bize neler oluyor,komşuluk,arkadaşlık,aile değerlerimiz yok olmaya mı başlıyor,kimsenin kimseye tahammülü yok.
çok uzaktan bir selam,mecbur merhabalar,canım cicim arkandan bir dünya dolaplar.
ben mi abartıyorum,yoksa sizin oralarda da varmı böyle şeyler???

mafoldumben kesinlikle abartmıyorsunuz.. insanların bu derece duyarsız ve duygusuzlaşması, birbirine güvensiz ve uzak hale gelişi, değerlerin yitirilişi kısaca insanlığı unutuşu gerçekten çok iç acıtıcı ve buna isyan etmemek mümkün değil..

evt yaa neden boyle oluyor
benimde is arkadaslarim oyle o yuzden pek icli disli olmamaya calisiyorum her ihtimale karsi ne olur ne olmaz
baskasinin dedikodusunu yapan yuzune karsi cok iyi olan bana niye yapmasin dimi dikkatli olmak lazim...

Etrafta "arkadas" gibi gorunenleri cok onemsemeyip ,gercek 1-2 dost sahibi olmak bence yeter de artar bile..

:çok üzgünüm: DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ARKADAŞIM... BU HERYERDE BÖYLE SADECE SİZİN ORDA DEĞİL

artık zamanla kendimi bile anlayamıyorum ki..sürekli dalgalanmalar oluyor hayatımda..bide insanları anlamayı ya da onların beni anlamasını beklemiyorum annem,babam,kardeşlerim,eşim dışında...
insanlarla çok içil dışlı olmam sürekli mesafe vardır çok yakın ailem ve dostlarım dışında...
yoksa çok zor herkesi anlamaya çalışmak insan kendini yıpratıyor.

Back
X