• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanları anlayamıyorum

papatya_sever

‍‍‍
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2011
899
650
303
Merhaba daha önce konularımı okumuş denk gelmiş olanlar hatırlayabilir bir komşu Arkadaş sosyal çevre edinme merakım vardı .bunun içinde okulda sitemde tanıştığım insanlarla samimi olmaya kalkıştım ama iki gündür şok içindeyim ,şaşkınım!
Siteden tanıştığım komşuyu çaya davet ettim. aklımın aile yapımın almadığı şeyler anlattı. eşi aldatıyormuş ,yakalamış intihara kalkışmış kavgalar çıkmış , kv ekibi b.. yaptırmış üç harfliler bulaşmış falan filan saçma gereksiz şeyler evimden nasıl yollayacağımı şaşırdım ,çok konuşuyor ne sorunları benle bağdaşıyor nede yaşam tarzı .sbah sabah da mesaj atmış nasılsın diye !
Diğer Canımı sıkan ise okuldan Veli mesaj attı sohbete girdi konuştuk ısındık birbirimize .yaşıtız falan onun belirlediği mekanda buluşmaya birşeyler yiyip çocukları eğlendirmeye karar verdik .ama annesi ile gelmiş nedense ,ve biz evde yedik dedi .önce ona bozuldum .neyse dedim boşver ,sonra kendi belirlediği mekana saymaya başladı burası iğrenç yapar , ben burdan hayatta yemem zehirlendi çocuk falan dedi ! Bende yiyemedim öyle deyince !Beni kızdıransa annesi !ne sohbet etti ne konuştu !kızını sürekli kalk diye dürttü .ben anladım soğukluk oluştu hadi ayrılalım burdan dedim kıza sarıldım annesine hoşçakalın dedim ,yüzüme bile bakmadı kadın ağzını havaya dikti sırtını döndü .anlamadım doğrusu ben bu insanlara ne deidm de bana böyle tavır sergiledi ,çağıran samimi olmaya çalışan mesaj yazan sensin !Şimdi bu iki şahısta mesaj yazıyor nasılsın tanıştık iyi oldumu falan yazmış biri açıkçası içimde tutamıyorum söylemelimiyim annesinin tavrını diğerine de yaşam tarzının bana fazla geldiğini ?
Herkes garip geliyor bir süre kimse ile samimi olmak istemiyorum iyiki burası var .

Son düzenleme:
Samimi olma sende kimseyle. Samimiyetin b.ku çıkıyor sonra valla bak millet kendi saçma sapan hayatını anlatmayı samimiyet sanıyor. Arkadaş kullanmıyorum çok benimkisi dudak tiryakiliği gibi bir şey işte arada aklıma gelirlerse :)

Bence ilk görüşüp eve çağırdığınıza cevap vermeyin, iletişimi kesin. Diğer arkadaşınıza ise annesinin sizden hoşlanmadığını, yanlış birşey mi söyledim diyerek sorun bence he baktınız ters tepiyor kesin bağı gitsin herkesle de arkadaş olacak haliniz yok? Fazla insan fazla sıkıntı...

Ev alma komşu al derler ya hani.hah işte o söz senin komşun için denilmemiş . Atalarımız senin komşuyu görselerdi evi alın komşuyu sallayın derlerdi kesinlikle .
İkinci görüştüğün kişinin annesinin genel olarak huysuz bir yapısı varsa ve tavrı size özel değilse görüşebilirsiniz ama annesi hep çanta gibi yanınızda olacaksa sallayın gitsin.
Annesinin tavrı huysuzluğu size ise ve annesinin gözü sizi tutmadıysa o iş yatar. Arkadaş, komşu sevdalısı iseniz yeni arkadaş bulun.

Son düzenleme:
Evlendiğimden bu yana etrafımda hickimse olmadığı için eşimin arkadaşlarinin eşleriyle başladı muhabbetim ama 0 samimiyet insanlar la 3 yıldır ara sıra görüşürüm çok yakın hissettiğim kimse yok aralarından komşular desen bi garip kimseyle samimiyet kuramadım. Pişman mıyım değilim ama insanlar gerçekten bir tuhaf . Şimdi hepsinden uzak kalmayı tercih ediyorum

Sana birsey diyim mi
Bende ayni seyi hissediyrm
Insanlar cok garip geliyor
Kafama gore degiller
Bu yuzden sadece esimle ve ailemle vakit gecirmeyi seviyrm
Muhabbet ediyorsun o kadar sig ve basit kaliyor ki
Birseylerden anlayan anladigi konudan konusmaya seni zorluyor
Dediginn gibi bir yere ciksan tutup garsona sacma sapan birsey diyor, utaniyorsun onun yaptigindan :)
He ben mukemmel degilim tabiki
Ama etrafimdakilerle sosyallesmeye calismak hosuma gitmiyor tat vermiyor:)

Bir insan neden arkadaş edinmek ister onu anlayamıyorum. Belki de yaşıma ve yediğim binlerce kazığa bağlamak lazım.

Bence arkadaşlık dostluk muhteşemdir.
Ama siparişle olmaz.
Yani hadi arkadaş bulayim, dur şunu çaya davet edeyim, dur bunu ariyim diyince olmuyor.

Arkadaşlık kendiliğinden gelişmeli.
Çok da hevesli olmadan biriyle aynı ortamda bulunursun. Bi bakarsın muhabbetinden keyif aliyorsun. Samimiyetine inanıyorsun. Sıcacık biri. Onunla arkadaş olursun.

Bir insan neden arkadaş edinmek ister onu anlayamıyorum. Belki de yaşıma ve yediğim binlerce kazığa bağlamak lazım.
Haklı olabilirsin ama Sende ihtiyaç duyup arkadaş edinmişsin demek ki kazık yediğini düşündüğüne göre .Kış günü malum evdeyiz bir iki insan yüzü görelim bir kahve bir sohbet olsun diye ama Yok yani dersimi aldım en iyisi evde çocuklarımla kendi başımı dinlemek !

Birde üç senedir oturuyorsun bir komşu bulamadın mı ,bir komşun bile mi Yok diye soruyor herkes.Sanki olmaması benim kabahatim gibi bende herkes aynı şeyi söylüyor bir iki kişi ile samimi olayım dedim . Yok diyorum anlamıyorlardı yokmuş gerçekten ..

Merhaba daha önce konularımı okumuş denk gelmiş olanlar hatırlayabilir bir komşu Arkadaş sosyal çevre edinme merakım vardı .bunun içinde okulda sitemde tanıştığım insanlarla samimi olmaya kalkıştım ama iki gündür şok içindeyim ,şaşkınım!
Siteden tanıştığım komşuyu çaya davet ettim. aklımın aile yapımın almadığı şeyler anlattı. eşi aldatıyormuş ,yakalamış intihara kalkışmış kavgalar çıkmış , kv ekibi b.. yaptırmış üç harfliler bulaşmış falan filan saçma gereksiz şeyler evimden nasıl yollayacağımı şaşırdım ,çok konuşuyor ne sorunları benle bağdaşıyor nede yaşam tarzı .sbah sabah da mesaj atmış nasılsın diye !
Diğer Canımı sıkan ise okuldan Veli mesaj attı sohbete girdi konuştuk ısındık birbirimize .yaşıtız falan onun belirlediği mekanda buluşmaya birşeyler yiyip çocukları eğlendirmeye karar verdik .ama annesi ile gelmiş nedense ,ve biz evde yedik dedi .önce ona bozuldum .neyse dedim boşver ,sonra kendi belirlediği mekana saymaya başladı burası iğrenç yapar , ben burdan hayatta yemem zehirlendi çocuk falan dedi ! Bende yiyemedim öyle deyince !Beni kızdıransa annesi !ne sohbet etti ne konuştu !kızını sürekli kalk diye dürttü .ben anladım soğukluk oluştu hadi ayrılalım burdan dedim kıza sarıldım annesine hoşçakalın dedim ,yüzüme bile bakmadı kadın ağzını havaya dikti sırtını döndü .anlamadım doğrusu ben bu insanlara ne deidm de bana böyle tavır sergiledi ,çağıran samimi olmaya çalışan mesaj yazan sensin !Şimdi bu iki şahısta mesaj yazıyor nasılsın tanıştık iyi oldumu falan yazmış biri açıkçası içimde tutamıyorum söylemelimiyim annesinin tavrını diğerine de yaşam tarzının bana fazla geldiğini ?
Herkes garip geliyor bir süre kimse ile samimi olmak istemiyorum iyiki burası var .

Bence söylemeyin
Arkadaş çevresi edinmeye çalışıyorsunuz
Hoşunuza gitmediyse samimi olmazsınız ama bunu söylerseniz soğukluk olur diye düşünüyorum
Merhaba merhaba devam edin

Back
X