- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Fala bakmiyosun ama hislerin cok kuvvetliymis, bundan sonra bakmiyorum de kötü rüyalarima girmeye basladi bi kere zor uyandim kitlenmisim gibi de at bi daha asla bakmaycam de pek iyi degil tövbe ettim bundan sonra deArkadaşlar kafama takılan bi konu var ben geçen yıl bi arkadaşımın sevgilisine laf olsun diye fal bakmıştım öyle sallama amaçlı babanla amcan arasında problem var küsler dedim oha nerden bildin falan dedi falı bitirdiğimde çocuk çok şaşırmıştı o arkadaşımda beni falcı belledi ortak arkadaşlara yaymış onlar da baktırıyo bi gün içinde on kişiye baktım hepsi şaşırdı kaldı büyücü müsün diyenler falan oluyo neyse işte arkadaşlarımdan bir tanesinin tanıdığına baktım evliliğinde sorunlar olduğunu söyledim baya detaya indim kadın ağlamaya başladı tavsiye ver nolur napmam lazım seni karşıma Allah çıkardı gibi şeyler söyledi annem yaşında kadını o halde görünce içim burkuldu. Şimdi sorun şu ki ben büyücü falan değilim faldan falan da anlamam telvelere bakmıyorum bile fincanda bi yere odaklanıp sallıyorum o an ne eserse onu söylüyorum hitabetimde çok kuvvetlidir yarım saat fal bakarım hiç de sıkılmam ama dediğim gibi falcı falan değilim öyle adım çıktı ben de hiç bozmadım ama artık kötü hissediyorum özellikle o kadından sonra resmen kandırmışım gibi hissettim sizce bu yaptığım şey kandırmak mı? Arkadaşlarıma söylemeli miyim ben de böyle bi olay yok sallıyorum diye? Yani eğlencesine yapıyodum ama iş farklı yerlere gitmeye başladı
Cidden tövbe etsem affı var mı bu işin ?Fala bakmiyosun ama hislerin cok kuvvetliymis, bundan sonra bakmiyorum de kötü rüyalarima girmeye basladi bi kere zor uyandim kitlenmisim gibi de at bi daha asla bakmaycam de pek iyi degil tövbe ettim bundan sonra de
tabi ki var. Ama bu işin bir de hak kısmı var. Falına baktıklarınızın hepsinin helalliğini almalısınız, tabi açıklamasını yaparak.Cidden tövbe etsem affı var mı bu işin ?
Var tövbe ettikten sonra bi daha yapmadigin sürece affi olur her insan hata yapar tövbe ettikten sonra tekrarlama ne olursa olsun sözünün arkasinda kalCidden tövbe etsem affı var mı bu işin ?
Kul hakkı neden oluyor kitabi ki var. Ama bu işin bir de hak kısmı var. Falına baktıklarınızın hepsinin helalliğini almalısınız, tabi açıklamasını yaparak.
Hanımlar,
dini yorumlar yazılmasın yasaktır, konuyu okuyanlar bana da fal baksana diye sıraya girmez umarım.
Ablacım sen hemen bir falını fallar banlarsın :)
Haberlerde filan cıkmıyor ama akıllanmıyor insanımız. En son Tuncer enişte vardı müge anlıda. O geldi aklıma sebepsizce :)) kadın babasının evine girmiyordu büyü var diye.
Emek verip uğraşıp geleceği güzelleştirmek varken falan medet umuyoruz. Ne yazık bize
Aman gülüm dini içeriğe girebilecek yorumlardan kaçınalım.
Konu sahibesi eğlencesine bakıyormuş ama bakmasın, durumdan rahatsız olduğunu ifade etsin bence, ayrıca parayla falcılık yapanlar beni taşlayacaklar ama olsun, bildiğimi kimseden saklayamam kusura bakmasınlar, parayla bakanlardan birkaç tanesini tanıyorum, 2 tanesi öldü, çok biliyorlarsa kendi hastalıklarını niye göremediler, hala devam edenlerden bir tanesi de erkek, niye fal baktığını söyleyeyim, genç bekar kadınlara daha yakın olmak ve 35 yaşına kadar bir baltaya sap olamadan geldiği için, falcılıkta para olduğundan falcı oldu.
Hatamı anladım zaten vurmayın öldümAblacım sen hemen bir falını fallar banlarsın :)
Haberlerde filan cıkmıyor ama akıllanmıyor insanımız. En son Tuncer enişte vardı müge anlıda. O geldi aklıma sebepsizce :)) kadın babasının evine girmiyordu büyü var diye.
Emek verip uğraşıp geleceği güzelleştirmek varken falan medet umuyoruz. Ne yazık bize
:))) konu sahibesinin de dediği gibi biraz hitabetiniz güçlüyse, biraz insan tanımayı beceren biriyseniz zayıf noktaları yakalıyorsunuz, insanların kendileri, eşleri, sevgilileriyle ilgili merakı da olunca biliyorum deyip kandırmak kolay oluyor, insanların zaafları üzerinden para kazanmak ne kadar etik orası da tartışılır tabii ama gördüğüm bildiğim şudur ki kendilerine dahi faydaları yok.Fazla ileri gelmiş demek ki görememiş :) ) ne bileyim abla ben daha yorum yapmam zaten. Gidip kv konularına döneyim en iyisi
Hatamı anladım zaten vurmayın öldümama kız ortamlarında falan hep olur bu fal işi tuncer ne alaka anlamadım para pul da almadım ki almam zaten fal ayağına içimden geçenleri söyleyince tutmuş demek ki ben de beklemiyodum ki bu parayla kafede bakanların hepsi yalan dolan tecrübeyle sabit
Öyle zaten yan binadan falan çağırmaya başladılar hayret ettim toplum analizi gibi bi şey oldu benim için geçenlerde bir konu vardı burda eşim bir adam tarafından etki altına alındı diye zayıf noktalar insanı çok garip yerlere sürükleyebiliyor bu fal kafelere falan bir el atılmalı benceYakında iyice duyulursan telefonla filan ararlar seni :) iş ilerlemeden bakmıyorum tövbe ettim filan de. Millet randevu alıyormuş canım daha neler var. Tuncer mevzusu işin esprisi. Girmeyin böyle seylere aman diyeyim.
İşin günah boyutu filan geçtim. Umut tacirliği gibi birşey. Size inanıp fikir alıyor ve büyük ihtimal uyguluyor da.
Salladım filan deseniz dahi inanmayacaklar. Korktum artık bakmıyorum deyip cekilin kenara
Aslında vicdan azabı çektiğim için kandırmak gibi olmuş mu diye sormak istemiştimFal bakmıyorum demek nekadar zor olabilir?
Israr ediyorlar diyeceksiniz sizde bakmamakta ısrar edin
Burda falcılık reklamı yapmıyorsanız çözümsüz bir konu degil
Siz olacakları degil olmuş olayları tahmin ile konuşuyorsunuzAslında vicdan azabı çektiğim için kandırmak gibi olmuş mu diye sormak istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?